Blouse


En underbar liten skapelse i begie. Nu på minuten serveras det grillat på altanen. Man tackar! So loooong :)

Vilja bli


Antar att jag inte är det enda strået i stacken som har gått och kärat ner mig i Oskar Linnros debutalbum?! Förtillfället är det Annie Hall som är den mest spelade, men tätt inpå är Från och med Du och 25. Äh vafan, hela albumet är magnificent. Förövrigt så gillar jag tillvaron till hundratio procent. Lever livet helt enkelt. Puss och åter puss.

Adventures

Sticker ut på äventyr och lever livet som det va förut med en awesome vän från förut. Toppen kväll! Ses ♥


No words


Känner mig hyfsat duktig just nu. Har städat hela kvällen (förstår dock inte varför det alltid tar en evighet) och det blev super fresh. Hade ca. 700 kilo kläder på golvet och i soffan. Hehe. Men nu är allt inne i min lilla closet där det hör hemma (eller då i tvättkorgen ifall de hörde hemma där). Feels good. Men jag önskar dock att jag hade det lika fint som på bilderna här ovan. Tappade fattningen lite grann när jag såg dem. Precis min stil. Jag vill bo där. Finner inga ord - perfektion. Råder er att kika på fler bilder och läsa den lilla artikeln här. Nu ska jag ta mig en kopp Dalarna och titta på nått mysigt på tven och kanske dreggla lite till över bilderna. Skulle göra mycket för att få ett sånt underbart hus/läge/inredning. Dreeeeeaming away...

John Blund? Tomten? Någon?


Förtillfället önskar jag att min födelsedag eller liknande var morgondagen för just nu har jag alldeles för många cravings. En liten lätt förklaring till bilden: Nya iPhone 4G, Halvlånga Nike joggingbyxor, Högtalare till iPod (perfecto till alla soliga dagar på stranden), Nya löparskor i detta fall Nike, Blonda slingor i mitt råttfärgade hår, SATC-boxen som jag önskat mig i snart 5 år men aldrig fått, haha, Dolce & Gabbanas godomliga parfym The One, En svart Skeppshult Nova Sport, eh ja, en cykel alltså, hehe, Sköna headphones till en iPod Nano och även Armand för joggingturerna, En iPod Nano i rött, Volume Master och sist men inte minst MacBook Pro. Så den som känner sig manad att lägga ut lite stålar på mig - varsågod, här är mina cravings!

By the way, hade ingen aning om att han hette John Blund, haha. Jag har då alltid sagt Jan jag (hehehe), jag skrev Jan Blund men började snabbt tveka... och tur är väl att google finns, annars hade ni fått er ett gott skratt. God natt, nu ska jag gosa med Janne Blund.

Toulouse

I hopp om att vädergudarna ska bli på bättre humör går härmed mina naglar ifrån svart till somrigt rosa. Hoppas dom förstår min lite halvt otydliga uppmuntran till sommartider. Nu rullar vi Avatar och inväntar solen. Ajöss!

68 days of summer

YES YES YES. Äntligen har jag fått mitt efterlängtade sommarlov!! Eller ja, egentligen typ igår men idag är det official. Idag skulle jag ha spendera en timme i skolan för att lyssna på rektorns snack och därefter en halvtimme med klassen. Och därmed skulle jag alltså få lov att vänta i TVÅ TIMMAR på tåget... så jag valde att stanna hemma istället :) Men nu ska sommarlovet firas med tacos, jordgubbar och grädde! Eh ja alltså, inte på samma gång. Haha. Men damn, jag är så grymt taggad för sommaren och nu har den tammesjutton börjat. 68 days of summer, here I come!!

PS. Kikade precis in på min studieplan och såg att jag hade ett MVG i Svenska A!! :D Suuuprise! Nu tittade solen fram också, kan det bli bättre?


Ville bara visa min lycka med denna bild! Haha, mitt snygga face också! Bild från Kreeeeeeta.

Lika som bär?

Broder Daniel: CISSI!! DU ÄR MED PÅ TV!! SKYNDA!!!
Jag: (i stor chock) VAAA?!?!?!?!
Broder Daniel: JAAA, SKYNDA!
Springer som en galning till tv-rummet
Jag: Men ååååhh.... jättekul!! Då jag fattade skämtet
Jag är inte med på tven... Det är Lolo Carter på tv, och ja,
dom fick för sig nere på Kreta att jag va lik henne (say what?)
Broder Daniel: Varför trodde du att DU va med på tven för...?
Jag: Ja...? Jag tyckte väl att det verkade lite konstigt?
Broder Daniel och övriga familjemedlemmar skrattar...


I'm back


Okej, det är väl dags nu! Jag har utlovat ett inlägg inom kort till många och här kommer det. Bloggen har inte varit en utav mina prioriteringar på senaste tiden. Har haft massor och skriva med aldrig kommit mig för. Men nu mina kära läsare, nu hade jag tänkt att det skulle börja rulla på som vanligt. Nu känner jag hur inspirationen flödar, bara jag slog ner arslet och började skriva ner mina tankar i ord. Nice! Kan berätta att under tiden min blogg har "legat nere" har det hänt massor. Har hunnit med en grym utlandsresa till Kato Daratso bland annat. Det kommer nog bilder ska ni se, annars så hänvisar jag mina vänner till Facebook. Något annat som har varit aktuellt under denna tid är även min APU som till en början blev helt f-ing fel. Men det ordnade upp sig rejält när jag böt och det blev helt grymt. Så för tillfället leker livet ganska så mycket. Till råga på allt så får jag sommarlov på onsdag. Inte helt illa pinkat, som min far brukar säga. Haha. Kan faktiskt nästan utlova en update redan ikväll, är fan på G nu. Puss! PS. En liten förändring på bloggen vore ju inte heller helt fel!

RSS 2.0