Favorit...

Färg: Vit
Mat: Italienskt
Plagg: Fina klänningar
Snack: Sour Cream  & Onion chips
Frukt: Ananas
Drink: MOJITO ♥
Bil: Svart/Vit Audi R8/A4 TDF!!!
Skådis: Hm, Jessica Alba kanske?
Film: Genom tiderna.. Hundtricket
Designer: Coco Chanel
Musik: Akustiskt och R&B
Telefon: Sony Ericson, generally
Restaurang: SUBWAY, om man kan säga det!
Semester ort: Spain ♥
Smink: Loreal
Efterrätt: Panacotta eller Cremé Brûlé
Klubb i Sverige: Återkommer om 1,5 år
Läsk dricka: Coca Cola
Blogg: Kenzas
Blommor: Orkidéer, vita

StinaLee träffar huvudet på spiken

 Se hela videoklippet för att fatta vinkeln om mitt inlägg :)



Klickade in mig på bloggaren StinaLee nyss och kikade på detta videoklipp. Och jag måste säga att hon lägger upp det exakt som det är i "bloggvärlden", det finns knappt någonting mer att tillägga.

Allt detta handlar såklart om: Yta. Yta. Yta, och lite mer yta. De bloggare som halvt viker ut sig i bloggen och provocerar, bara för att få fler läsare. Är det så man vill bli ihåg kommen? Tydligen. Som Stina säger i videoklippet "varför inte bara vara som man är och hoppas på att bli respekterad, accepterad och omtyckt för så man är...". Det flesta människor är ju ytliga och vill visa upp sin bästa sida, även jag.. men jag tycker dock att insidan och ens tankar (osv.) borde uppskattas och visas mer. Inte bara yta, yta och yta. En bra blandning av både in- och utsida.. Det kan man verkligen ge cred till StinaLee för :)

Tyvärr är det såhär det är och det går inte och inte att förändra så mycket. Och det är ju också allt provocerande (osv.) som gör att vi fortsätter att läsa den bloggen.. Citerar ännu en gång Stina i videoklippet "...det här fejkade, ytliga, men det funkar så.. och det är det som man vill läsa och intresserar... det kan ni nog tänka, vilka är det som har mest läsare? man ska va snygg och man ska ha pengar och man ska provocera.. och då blir det kul och läsa helt enkelt. Även om det stör en jäkligt mycket så är det det som gör att man går tillbaka dit". 

Verkligen kul att Stina går emot mainstream och videobloggar utan smink och flera omtagningar... Det här ämnet kan ju diskuteras hur mycket som helst.. men jag vill bara  lägga upp den här video för att jag verkligen tyckte att hon träffa huvudet på spiken och för att jag är så otroligt trött på alla uppblåsta småtjejer som bara vill visa upp sin yta och sin bästa sida. Ingen är perfekt, kom ihåg det. Som Stina också säger i klippet... "samtidigt som jag vet att jag är en väldigt ytlig person, jag är en människa jag också, inte fan vill jag lägga ut fula bilder på mig själv liksom... det är väl inte så kul. Men samtidigt är jag så är jag ganska trött på alltsammans.. asså nu känner jag bara att jag vill visa en annan sida.."  - jätte bra initiativ, hon som har många läser och kanske faktiskt kan göra en lite förändring kanske :)

En annan sak som jag också irriterar mig starkt på är mångas bekräftelsebehov. Man lägger upp den snyggaste bilden på en själv för att man vill att så många som möjligt ska kommentera och skriva hur snygg man är.. jag säger inte att alla gör det men, vissa. (Stina tar också upp lite av det här i sitt videoklipp). Om man skulle säga det till dom som gör det, så skulle dom någon förneka det, fast dom säkert vet innerst inne att det verkligen är sanningen. Man förtränger det för sig själv. Och jag tror att detta är ett sätt att få sig befräftad att man duger som man ser ut, tråkigt nog.. Men visst är det såklart kul att få sånna kommentarer och det kanske stärker ens självförtroende.. Man kan se det från två olika håll.

Ja.. som sagt kan detta diskuteras mycket mer och längre. Har börjat blivit så himla trött på det här på senaste tiden och sen gör StinaLee det här svärda videoklippet och då kände jag att jag behövde skriva av mig lite.. då det inte var bara jag som har reagerat på detta. Hoppas ni orkade läsa vad jag hade och komma med.

Take care ♥

Är Leila glad..

...är jag glad!


(Don't worry, inte meningen att någon ska fatta, haha. Internskämt...)

Upptäckt

Två inlägg på en dag, på mindre än en timme... rekord! Haha.

Kände mig en aning uttråkad så jag började kika runt bland mina dvd's och upptäckte en oöppnad, som visade sig vara Brokeback Mountain. Så nu hade jag tänkt att den skulle få en värdig chans, efter att tröttat 10 min in i filmen (två gånger om). Men som sagt, nu ska jag ge den en chans. Enligt dom flesta så är filmen toppen, och får fem-av-fem från de flesta medier. Och vinnare av fyra golden globes och tre oscar - kan väl inte ha fel?

Så, tredje gången gillt... återkommer med feedback, hihi. Hoppas på en bra filmupplevelse, och med en kopp te på det här så kan det inte gå fel. God natt ♥

Kid Cudi, Kanye West, Common...

Vad har dessa tre män gemensamt? Jo, denna grymma låt:


AWESOME! Den går på repeat på Spotify, oooom och oooooom igen...
But I like it ;)

Spotify URI: spotify:track:2r4kJwQ7TjHU1IXFfT1Ist

Como?

Länge sen det kom ett inlägg nu, men wft, bättre sent än aldrig huh :D

Det är lördag, det är marknaden (vilket jag inte var på eftersom det är samma skit varje år, haha) och jag och Mims sitter och taggar upp inför kvällen. Inflation dunkar ur högtalarna, shuhu! Frågan är dock om vi ska ner till Parken eller ej, pga av att vi är under 18 (it sucks, I hate it.. 1,5 år kvar...) så är det inte helt säkert att vi kommer in på puben.. förstår varför men, tråkigt är det iaf.. och då känns det inte som så stor idé och gå dit, men vi får helt enkelt se vart våra ben tar oss denna kväll :) Ha det bra och njut av dom sista veckorna på "sommaren" ♥


Förra lördagen innan vi fick raserianfall på Parken, haha!

WAAZZZUP?!

Snabb update! Spenderat dom senaste regniga dagar med bästa Mims... festat, skrattat och härjat.. ja det vi är bäst på ;) Haha.. men nu lyser solen och vi ska ta och cykla fram till ica och köpa tacos! Sedan ska vi göra ordning maten och sätta oss på min soliga altan och äta :) Mys mys!

Hoppas solen tänker stanna där uppe nu, så jag kommer upp tidigare på morgonen ;) För vem vill inte ligga kvar i sängen när regnet bara öser ner? Nej, jag vill ha SOL och jag vill SOLA... hoppas vädergudarna för min bön ;) Hihi. Nej, nu åker vi innan solen går i moln! Haha.



NU FICK VI SKJUTS AV BROR, NICE! SEE YAH :)

Hyllning till MJ



 Så jäkla mäktigt!!

Update från sommaren...

...eller ja, inte sommar enligt mig! Regn, regn, regn och åter regn... solen hör sommaren till så, please titta fram bland alla regnmoln snart så man kan ligga och steka hela dagarna igen :)) Men det har ju inte vart regn hela sommaren, P&L bjöd på höjdarväder och några dagar har man ju hunnit pressa och blivit lite pepparkaka :)

Men inte är man någon vädergud heller, så det finns inget att göra något åt skitvädret... so far (om man bortser från regnet) så har sommaren varit toppen! Inledde sommaren i tre veckors jobb med Bea, haha, det va faktiskt roligt! Vi gjorde de långa dagarna riktigt roliga ;) Pratade inte minst gamla minnen, oj oj oj.. vilken bitch I used to be (a) Jobb resulterar i pengar och det är skönt och jobbat färdigt nu så jag kan njuta av sommaren och shoppa upp alla pengar ;) Haha.

Sen va det ju dags för Peace & Love, höjdpunkten på hela sommaren (?)!! Och det va så otroligt kul :D Längtar redan till nästa år! Den musikaliskahöjdpunkten var såklart Milow! Vilket va amazing :) Helt sjukt va killen har fin röst och grymma låtar! Han berättade att han kommer tillbaka till Sverige i oktober - jag och Johanna bestämde direkt att vi skulle dit ;) Haha. 20 oktober spelar han i Sthlm på Fryshuset om jag inte fattat fel :)) Bilder kommer såsmåning om, när jag får tid och ork för att ladda upp!

Nu sitter jag och tittar på Tv4 + och på minnesstuden för King of Pop, som är Live från L.A. När vi fick reda på att han dött så va vi på P&L och vi kunde inte fatta att det va sant, trodde bara det va rykten, vilket det inte var. Men det kändes lite sorligt och konstigt på nått sätt... R.I.P King of Pop


Bild från P&L, Minnestund och tyst minut för MJ.

PS. Nu när det endå är dåligt väder så ska jag bli
lite bättre på att uppdatera bloggen :)

RSS 2.0