Laceimitation


Så jävla snygga!! Give me. Ja. Dom ska bli mina. Tack på förhand och god natt. Haha.

FINALLY!!



Källa: Aftonbladet.se


Show me your teeth


Alltså. Finns det något snyggare än perfekta täder? Enligt min mening. Nej, det finns det inte. Är så himla avundsjuk på dessa två brudar. Lauren Conrad, känd från The Hills och Laguna beach. Och sedan Catja som var med i den nyaste säsongen av Paradise Hotel. De har verkligen perfekta tänder, skulle göra mycket för ett leedende som deras. De som känner mig vet att jag brukar klaga på mina tänder ganska ofta, hehe. Men hallå. Vad kan vara finare än ett perfekt smile? Så folk brukar tycka att jag är knäpp när jag säger att jag vill ha tandställning. Men guuuud vad jag suktar efter perfekta tänder. Så jag skulle fan kunna leva med tandställning i nått år för att uppnå ett perfekt leende, haha. För med tandställning i nått år och sedan lite nerfilning av mina tänder så skulle jag nog kunna bli ganska nöjd. Men får jag tandställning? Nej. "Kommunen har inga pengar, och bla bla bla" så då skulle jag då alltså få betala det själv, men whatever, den smällen får jag väl ta då. För jag SKA ha ett snyggt leende someday. Så äre, haha. Nu har ni fått veta my obsession of teeth's. Roligt va? Haha. Men seriöst. Alla ni med perfekta tänder. Njuuuut vafan. Jag är sjukt avundsjuk!! Vi hörs!

Sick and tired


I hopp om att bli bättre till morgondagen lägger jag mig och tittar på avsnittet jag missade i torsdags. God natt.


Sunday night

Varit på IKEA hela dagen och fyndat. Skulle dock ha en tv-bänk med mig hem, men tydligen så skulle jag inte det. Måste vara ödet. Luckorna till bänken fanns ej. Tillfälligt slut. Så himla besviken man blir när man väl har bestämt sig för att köpa. Ja ja. Life goes on, haha. Avslutade kvällen med OS, som jag från början inte var ett dugg intresserad av. Men all media och allas snack om OS har förändrat min åsikt. Snacka om att bli påverkad. Hehe. Nu sitter jag och skriker och hejar som en erfaren huligan. Hehehehe. Det tråkiga är att jag endast hinner se en timme av hockeyn imorgon bitti. Detta betyder att jag måste gå upp 05.30 imorgon. Snaaark. I natt fick jag endast fem timmars sömn så nu är jag bra jäkla trött. God natt.

Äntligen helg!


Haha. Check out mitt snea långfinger. Looks weird. För övrigt. Super dålig bildkvalité men kameran strejkade.


Hey dudes. Jag har fått helg. Så himla skönt! Skoldagen har susat förbi fort med anställningsintervjuer och Personlig försäljning. Medans jag och Maddis väntade på bussen tog vi en sväng in på Åhléns (som för övrigt har blivit spender-pengar-medans-man-väntar-på-bussen-stället, hehe) och köpte två snygga silverringar, fab. Även lite toffsar, som på nått mystiskt vis alltid försvinner (detta gäller även hårspännen). Nu kurrar min mage. Ska pröva mig på att göra Chili sin Carne (dvs. Chili con Carne utan kött. Och för er som kan spanska så vet ni att Chili sin Carne betyder Chili utan Kött. Sen kan man ju gissa vad con betyder, hihi). Fick vi in en liten spanska kurs där då. Sweet. Så skönt att vi är lediga imorgon. Ska ta mig ut på längdskidor då hade jag tänkt. Får ser hur det ska gå. Haha. Ikväll ska jag iallafall kila ner till mamsen och mysa =) Goooosigt.

Nej men... Mat var det. Wish me luck! Puss och Kram.

WEDNESDAY EVENING

Hola fellows. Till och börja med vill jag bara säga att jag har levt på ren lycka hela dagen. Drömde nämligen en sjukt underbar dröm i natt... Herregud alltså. Aldrig vairt med om en bättre dröm :) Hehe. Smsade min kära vän Mimmi klockan fyra i natt bara för att berätta om min dröm. Haha. Dock var inte drömmen lika underbar vid ett tillfället då jag och Mimmi som befann oss i NY/LA och gick på en gata mitt i natten. Det var då en kille som åkte runt i en liten radiobil och ville köra på oss. Hahahaha. Det roliga var att vi var sjukt rädda. Men nog snackat om drömmen.

Dagen började med tågåkande upp till skolan då jag på 25 minuter berättade min dröm i detalj för Mimmi. Haha. 25 minuter... shit. Men jäklar va drömmen innehöll mycket. Men va fan. Jag skulle ju sluta babbla om drömmen. Hehe. Okej. Vi åkte därefter upp till skolan och åkte längdskidor. Som var så sjukt roligt. Haha. Ramlade och garvade men drygt var det, och kul förståss. Därefter hade vi endast en lektion till och sen slutade vi.

Blev ingen box idag. Men då tänkte jag; Vafan, lika bra att jag tar tag i det själv i stället. Så jag drog på mig joggingskorna och tog mig en runda. Super skönt. Städat upp lite har jag också hunnit gjort och bäddad rent i sängen. Pappsen min hade redan dammsugit mitt rum idag (Undra vad som flög i honom? Haha.), så det slapp jag. Sweet. Nu sitter jag här i min gosiga säng och dricker en kopp te. Pluggning och packning inför imorgon väntar... men fan, blev så himla trött. Nej, måste ta tag i det innan jag somnar. Och fy satan vilket långt inlägg... Hehe. Så kan det gå. So looong!


Ska börja lägga ut massa gamla bilder tänkte jag. Lite roligt faktiskt. Bilder innan jag fixade bloggen. Detta är ifrån sommaren 2008.

Happy Valentine's day

Jag blir gaaaalen. Försöker beställa från ASOS men min shopping bag försvinner efter att jag lagt i allting. Åh, blir galen. Det försvinner ju efter två timmar, men jag har bara hållt på i en timme. Det var lika förra gången jag försökte beställa också. Men, what to do? Orkar inte försöka igen. Bara gilla läget, även fast jag inte gör det just nu. Vill ju ha grejerna sooo bad. Men snart ska jag iväg på bio, Snabba Cash för att vara mer exakt. Har lovat Mimmi att inte dreggla ner biosalongen.. hehe. Det kan ju bli lite svårt med tanke på HUR snygg Joel Kinnaman ÄR. Hehehe. Ha en fin Alla ♥-dag. Nu ska jag ta ett till gelehjärta. Ett måste denna dag.

Dagens

Dagens humör: Helt okej. Dagens mående: Lite halvt förkyld. Dagens borde: Dammsuga och sätta på diskmaskinen, kanske. Dagens frisyr: Lös toffs. Dagens smink: Nothing at all. Dagens klädsel: Leggins och en over size tisha. Dagens planer: Lata mig i soffan och sedan somna till Two and a half man. Dagens materiella vill ha: Lots of, lots of beautiful rings. Dagens längtan: Sommaren, långt bort, men det längtar jag som en galning till. Dagens fundering: Finns enhörningar? Har dock redan fått svaret. Dagens beroende: Colan, har nog druckit ett glas för mycket, hehe. Dagens tråkigaste: Att jag är sjuk, men det blir bättre och bättre som tur är. Dagens tidning: NLT.

SAY WHAT?


Fråga: Vem är Cissi Bäckström?

Svar: 118100 tror att Cissi Bäckström är en vacker och intelligent kvinna. Vi tror att hon gillar att rida på enhörningar och att hennes stora kärlek är Evert Ljusberg.


Tycker det där med vacker och intelligent stämmer till 110%, hehehe. Men sen då? Enhöringar? Njaa... dom finns ju inte på riktigt fick jag höra. Och tillsist... Vem fan är Evert Ljusberg? Jo. Tydligen en gubbe till trubadur som ska vara min stora kärlek... är det nu jag ska bli rädd? Haha.


Feeling better

Wiho. Alvedonen gjorde susen. Fick städningen gjord och kläderna rensade. Awesome!! En välbehövlig dusch också. Så himla skönt! Nu sitter jag och väntar inte Daniel och Elina som varit och gjort nått i Fagersta. Köpt med godis till lilla mig har dom också gjort :) Och nu ska dom hämta pizza... dagen blir bara bättre och bättre (och fetare och fetare, hahaha). Ska nog bara ta det lungt ikväll. Mysa framför tven med massa gott och friskna till. Låter passande nu faktiskt. Känner att alvedonen har gjort sitt nu. Tur att jag fått lite gjort iaf, medans den ännu värkade. Nu kan jag bara ta det lungt resten av kvällen. Ha en fin lördagskväll ♥

Not feeling well

Hey. Jag har inte kommit upp ur sängen ännu... Har legat här enda sen jag vaknade vid ett-tiden. Vaknade först runt elva men kände att jag behövde lite mer sömn. Hehe. Kände redan igår att jag inte mådde så bra men hoppades att det skulle gå över efter en god nattsömn. Men icke då. Håller fortfarnde i sig. Och värre har det blivit. Inte så roligt och ligga i sängen och må dåligt när solen skiner utanför fönstret. Men det är inget att göra åt. När jag vaknade imorse kände jag att jag inte hade några krafter i hela kroppen, så himla jobbigt. Jag som skulle städa och rensa i garderoben/bland alla kläder och sen ta en skön dusch. Vilket jag inte har någon ork till... men jag ska en alvedon nu och se om jag får någon ork. Hope so. Så tråkigt och bara ligga och titta på allt skit som går på tven... hehe.


Bättre än orginalet


Kan inte den här spelas på radion istället? Haha. Så himla skön parodi.

Don't Stop Believin'


Finner inga ord. Goosebumps. Underbar cover på min favorit låt. Boyce Avenue är kungar. Deras cover på Love in this club har länge gått på repeat på min walkman.

The Vampire Diaries


34 minuter senare - och jag är fast... hehe, jäkla serier och va bra!!

Tiredness, Happiness and Snowiness (?)


Såhär såg det ut när jag knallade till tåget imorse. Trött som aldrig förr kan jag säga. Jag drog mig verkligen upp ur sängen. Efter att Somebody told me dunkat ur min mobil ciruks fem gånger och jag inte ens hört att mitt alarm hade ringt så vaknade jag tillslut utav mig själv. Tur var väl det. Skoldagen slutade två timmar tidagare än vad den skulle så jag var mycket glad för det. Lyckades nästan också att missa hållplatsen pga att jag sov. Tur att Johanna såg lilla mig. Hihi. Oväntat nog så somnade jag efter att ha druckit en kopp kaffe och lite glass. Vaknade upp nån timme senare och sedan dess har jag glott på tven och ätit annanas. Mumma. Även letat på gorgeous rings som jag ska betälla imorgon. Wiho. Nu ska jag gosa ner mig i sängen och titta på senaste One Tree Hill-avsnittet och en kopp te på det. Imorgon ska jag typ träna hela dagen. Eller iaf morgon och kväll. Super skönt. Måste också tala om att vi ha studiedag imorgon. Kan inte bli bättre. Natti natti.

Kanal 5 Season Premieres

Måndag 1/3
21.00: CSI - säsongspremiär
21.55: Boston Tea Party - säsongspremiär
 
Tisdag 2/3
20.00: Dating in the Dark - PREMIÄR
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär
21.55: Cougar Town - PREMIÄR
 
Onsdag 3/3
21.00 Grey's Anatomy – säsongspremiär
21.55 The Forgotten - PREMIÄR
 
Torsdag 4/3
21.00 Criminal Minds - säsongspremiär
21.55 US Kitchen Nightmares - säsongspremiär
 
Söndag 7/3
19.00 Gossip Girl - säsongspremiär

From yesterday


Heyoh. Happiness hörrni. Fick klar min historia igår vid halv sju efter att ha suttit non-stop från klockan ett... plus att jag lagt ner massa timmar här tidigare i veckan. Nio jävla sidor knåpade jag ihop, stackars våran lärare. Får vi samma uppgift till nästa kapitel hoppar jag fan av kursen. Usch. Måste vart den jobbigaste uppgiften jag någonsin fått... DAMN. Men nu till något mycket trevligare.

Skulle möta upp Lina vid bussen klockan sex... ganska stressigt. Så Mimmi fick möta upp henne själv. Sedan skynade jag mig satigt mycket för att hinna till ICA och ta up pengar. Var där 5 min före stängning. Puh. Sen kom Mimis och Linis så köpte vid pizza. Gött. Sen blev det härj hela kvällen och natten. Har alltid sjukt kul med mina fina bruuuuudar. Chockade även Daniel och Putte när jag hela mirakulöst lagade Daniels trasiga XBOX. Haha. Virade in det i handdukar och sen funkade det. Sjukt. Hade sett det på youtube. Så vi sjung Lips till vi blev hesa. Jätte rolig kväll. Hörs senare. By the way. I'm makin' raspberry-cheesecake. Yummy.


God morgon

Gud va skönt med sovmorgon. Tog en liten extra lång. Tänkte komma igång tidigare men kände att jag behövde sova lite längre. Haha. Men nu känner mig riktigt jäkla utvilad och taggad till att få klart Historian tills i eftermiddag. Har dock huvudvärk... Men men. Nu ska jag göra mig en kopp te, smoothie och en macka. Sen är det fullt fart som gäller. Åh, vill bara bli klar med skiten. Bara 12 frågor kvar. Wish me luck!

THURSDAY UPDATE

Hejhopp. Tröttnade ganska starkt på Historian efter två frågor och började ängna mig åt lite nätshopping isället. Betydligt roligare. Blev ytterligare ett paket från hennes. Hittade bikinin jag ville förra året och väntade då alldeles för länge för att köpa den. Så den blev slutsåld. Tänker inte begå samma misstag i år. Oh nej. Man lär sig ju av sina misstag. Hihi. Så nu klickade jag hem den och lite annat smått och gått. Sitter nu och väntar på Mami. Sen åker vi upp och simmar plus lite solning på det. Hem och plugga igen sen. Men det är det värt. Ledigt imorgon. Historian ska vara inne på fredag klockan tjugotvå. Tänker försöka få klart det till eftermiddagen imorgon. That's my goal. Vägrar sitta en fredagkväll och plugga!! Kikade förresten in min studieplan här om nyss och det såg väldigt bra ut (med betoning på väldigt), hade två MVG som jag inte visste om. Sån jäkla rolig överraskning. Härlig dag förövrigt. Bra initiativ. Nej nu ska jag packa. Puss.


Hoppas jag får finbesök av denna söta lilla tös i helgen. Bild från Sthlm. Åh vad jag saknar dessa tider.


BLUE-AND-DROP-DEAD-GORGEOUS-HIGH-HEELED-SHOE


Waazup Cissi?

Motivation nu igen. Denna jäkla motivation. Jag har iallafall ingen nu och så är det med det. Ska läsa 25 sidor om Antiken. Snaaaark. Jag måste nog tammefan gå och leta på den där attans motivationen iallafall. Om jag någongång vill bli klar och ja, det vill jag. Men. Nu ska jag inte dränka er i mitt skolarbete. Hujedamig så tråkigt. Tänkte istället berätta om Cissi, Den-mest-korkade-och-allmänt-virrag-slash-stördaste-person-living-on-this-fucking-earth. Japp, kul va. Såhär var det. Stod och höll i min lilla coffee-to-go i caféterian och fy satan va varmt det var. Vad säger jag då? Jo. "Gud va äckligt!! Shit va äckligt...". Min lilla vän Emilia säger. "Vad är äckligt?". "Vafan står jag och säger? Varmt menar jag!! HAHAHA". Goes weird number one. Vänta, det finns en number two också. Åker tåg. Kom ihåg; tåg. Min lilla vän, Emilia nu igen. Hon ska aktivera sitt nya bankkort i en automat och jag tycker att hon kunde göra det i Smedjebacken så kan hon gå av vid hamngatan. Linn håller med mig. Mimmi ser dock tveksam som fan ut, haha. Och jag förstod inte riktigt vad problemet var. Det visar sig dock att vi åker tåg och inte buss och vi kommer heller inte åka förbi någon hamngata. Jag har alltså då fått för mig att vi sitter på en buss. Snacka om veck. Okej, jag är faktiskt inte alltid såhär borta. HEHE. Idag måste nog min hjärna lagt sig i viloläge. Nej. Nu går jag och letar på den där motivationen så jag kan ta min vän Sony Ericsson och gå ut och gå sen. Puss från en mycket virrig bloggare. Haha.


RSS 2.0