Ledighet

Oj, Jag råkade ta mig en liten powernap här ;) Haha, rätt skönt faktiskt. Snacka om att jag var trött imorse alltså, helt galet.. det enda som fick mig att gå upp var att vi är lediga onsdag och torsdag, om vi inte hade varit det hade det känts ganska tungt och jag hade nog knappast kommi upp ur sängen. Men nu måste jag skynda mig, ska möta upp Mimmi vid ICA. Vi ska köpa massa gott till kvällen. Vi ska titta på Rosing-finalen och Desperate. Osccar kanske också kommer :) Mys mys! Nej, skynda mig vare! Hörs sen, puss ♥

Monday you can fall apart

Shuubre! Är det kallt eller är det kallt? Kom för en timme sen ungefär och jag fryser fortfarande (!) fast jag sitter med mysfilten på och precis druckit en kopp te. Brrr! Fick tid hos läkaren idag så jag tog med Mims upp som lite moraliskt stöd. Måste bara påpeka hur tråkiga väntrummen är, alla liksom sitter där helt knäpptysta och tittar ner i sin tidning. Jag och Mimmi som inte är så vana med att sitta och va tysta, gillade inte rikigt stämmningen asså. Och sen satt en gubbe med typ gummiskor och sampa lite smått i golvet så det blev ett grymt irriterande knirr-ljud, inte verkade han märka nått själv heller. Haha. Vi kunde inte heller hålla oss för skratt, så vi fick nåra sura blickar från nån bitter tant. Ja ja, sånt man får leva med. Läkaren hittade inga fel, men han sa att det va lite för tidigt och se om det va nått fel.. så om det inte gått över i slutet av veckan, får jag pallra mig upp och göra ett nytt test. Det tråkigaste beskedet va att det inte va bra att träna med ont i halsen, det kunde tydligen leda till hjärtfel (!) så jag får väl tyvärr lov att avstå :( Tråkigt men sant!



Jag och Mimmi lyckades sätta på oss nästa exakt samma kläder
imorse! Haha, borde sett en aningen dumt ut :P

Sunday always comes too late

Har snöat in på och ha "Friday I'm love"-texten som rubriker, haha.

Söndag igen rå, hela helgen har gått åt att kurera mig. Jo för min hals har packat ihop totalt.. den är helt svullen och gjort ont (hela helgen) som jag vet inte vad! Usch... så om det inte är bättre imorgon när jag vaknar så blir det läkarn nästa. Men nu till nått mycket roligare! Veckan kommer bli så sköööön. Slutar 13.30 måndag & tisdag (som vanligt), sen är vi "lediga" onsdag & torsdag. Alltså egentligen har vi UVS-tid i en halvtimme nån av dagarna och hemuppgifter, men uppgifterna fixar man snabbt och sen kan man bara njuta av ledighet! Nice :) Och på fredag är det sovmorgon! Kan det blir bättre eller?

Igår kom Julie, Mimmi och Johanna hit. Vi tittade på fotbollen och jag satt och garva åt massa som vanligt. Sen började Mims skratta åt mig (ja, fråga mig inte varför?) och då började jag skratta åt henne. Såååå... vi satt i en kvart och skrattade åt varandra. Hahahaha, ja.. bara en vanlig dag i Cissi och Mimmis liv.

Så kan det gå, nu tror jag att jag ska hämta ett glas vatten och skratta åt 2 ½ män innan jag somnar. Finns det skönare serie eller? Så grymt klockren. Yes yes, hoppas ni haft en trevlig helg! Natti natti ♥

NEJ, först ska jag bjuda på en bild från i somras som jag hittade på min bdb här om dagen, bara för att jag längtar helt galet till sommaren!


Jag, Mimmi och Osccar, hemma hos Orre på inflyttningsfest..
haha, det va en rolig kväll det ;)
Jag tror jag var den enda som
va berädd på att bilden togs, haha!

VM-kval

Japp japp. ikväll kommer Mimmi, Julie och Johanna hit och tittar på VM-kvalet mellan Portugal - Sverige! Tagga! Tagga!



Trevlig lördagskväll ♥

H&M

Hämtat ut idag :)



Fick lov att ta med min mumsiga 70% choklad på bilden, haha.
Nu måste jag börja med maten! Ha en bra fredagskväll ♥

Friday im in love

Nej, nu blir jag lite ledsen i ögat.. min tv vill inte samarbeta med mig :( Iaf inte dosan.. tror det är slut på batteri. Och tror tven allvarlig att jag orkar gå och leta fram nya batterin? Då tror den fel. Äsch, vi löser det hela genom att jag stänger av tven. Så, done. Från ett problem till ett annat - SNÖ-ÄCKEL FÖRSVINN FRÅN VÅRT VACKRA VÅRIGA SVERIGE! Sådär ja, tagit ut lite agritioner också :) Nu til något mycket roligare: det är helg!! Nice nice. Har precis druckit upp en mumsig smoothie bestående av annanasjuice, frysta jordgubbar, banan och apelsin. Det va gott det. Nu ska jag snart börja förbereda lite mat, Lövbiff med mozarella- & tomatfyllning och hemgjord klyftpotatis... vattnas det i munnen eller?

MEN HALLÅ? VAD HÄNDER IKVÄLL MINA FINA SMÅ VÄNNER?

God Morgon

Nu börjar jag bli frisk så idag ska jag pallra mig iväg till skolan. Sovmorgon också, så grymt skönt. Sitter och kastar i mig en snabb frukost, måste snart dra mig ner mot tågstationen. Ha en bra dag, vi hörs senare!

Puss ♥


L.A. Candy

Jag har så galet mycket sommarkänslor just nu så det är helt sjukt! Man blir glad och får jätte mycket energi när man bara tänker på sommarn. Och den är ändå inte här en. Jag kommer flyga runt på rosa små moln när sommar kommer. Det är ju ändå faktiskt bara ca. 2 månader kvar, det är ju ingenting! Woooo, sommar skynda dig! Men det va inte om sommaren jag hade tänkt och skriva, faktiskt. Haha.

Igår fick jag jorden lust att läsa en bok. Har inte läst en bok på jag vet inte hur länge? Och så jag kom på hur mysigt det är och ligga och läsa en bok. Det va då jag kom på att Lauren Conrad har skrivit en bok (eller ja, håller på och skriver) men så gick jag in och tittade på nätet, och såklart hade den inte släppts än. Det här läste jag på Vecko Revyn:

Den 16 juni släpps Lauren Conrads första bok "L.A Candy". Boken är den första i en serie av tre och handlar om 19-åriga Jane Roberts som flyttar till Los Angeles och blir stjärna i en reality-serie.

Perfekt, då kan jag läsa L.A. Candy samtidigt som jag ligger och steker ute i solen i sommar :) För övrigt så ska jag berätta att Lauren är en "modeikon" för mig, älskar verkligen hur hon klär sig, precis min stil. Vacker är hon också! Tar mer än gärna hennes hår och hennes leende!


Bilder på Lauren och Lo från Seventeen Magazine.


L.A. Candy

JEWELRY

Feber, huvudvärk, halsont - sängliggandes.. så har jag spenderat dom två sista dagarna :( men nu är jag på bättringsvägen som tur är :) Och när jag är sjuk surfar jag alltid runt på olika nätshoppingsidor och det slutar alltid med att jag hittar massa snyggt som jag inte har råd med, haha. Men det är alltid kul och få lite inspiration och drömma sig bort lite. Kollade på massa smycken igår, mest armband och halsband! Ni ska få ett litet smakprov på vad jag hittade för snyggt.







Aporna i Kongo

Nu tror ni att jag tänker skriva ett långt meningsfullt och intressant inlägg om apor i Kongo.. men nej, jag kommer med ännu ett helt meningslöst inlägg igen :) Haha.

Lediga idag, oerhört skönt! Men imorgon börjar det igen... jobbigt, stressande osv. Tror jag har både nationelltrprov i matte och engelska.. nej, usch! Orkar inte ens tänka på det. Vad har jag gjort idag då? Jo, njutit av ledigheten, spelat härlig musik så det bara skriker om det, ängat mig åt lite online shopping och nu ska jag äta mat, och efter det väntar lite välbehövlig body pump. Hörs guys :)



Och förresten... Vet inte ens vad det är med aporna i Kongo?
Funderar på vart jag fått det ifrån? Haha.

Jordens tv-kväll eller

Nu är städningen klar! Eller ja, den har varit det ett litet tag nu ;) Haha. Mimmi har kommit hit nu och vi har nyss slängt ihop lite tacos och käkat! Mummmma! One Tree Hill har nyss rullat (Och äre inte spännande? Vad kommer hända med Peyton? Och killen som sköt Q... oj oj oj) och nu är det Gossip Girl som gäller. Mysigt! Efter det blir det Wipeout. Har ni sett det? Det är så grymt roligt, lite skadeglädje där kanske.. med tanke på att när dom faller och ramlar och har sig, så ser det ut och göra en aning ont. För er som inte sett det kan jag säga att det är som en blanding mellan Stadskampen (kommer ni ihåg det? Gick på 4an på sommararna) och Gladiatorera typ, fast utan gladiatorer dårå. Men om ni inte sett det, se det! Snacka om underhållning. Och efter det så väntar ju Beck såklart. Man är ju ganska bänkad framför tven på söndagar alltså, jordens tv-kväll. Haha. Och vi är ju lediga imorgon :D Kan det bli bättre eller?


Åter till den skvallrande flickan...

Tjenis!

Nej, nu har mitt bloggande verkligen varit dåligt! Men jag får skylla på att jag knappt haft nån inspiraion alls. Så då blir det ändå inte så kul och läsa! Men idag är det en blogg-dag känner jag! Haha. Så väntar er många uppdateringar under dagen :)

Nu ska jag iaf sätta igång och städa, så det blir rent och fint! Blir updates om dagen och helgen som gått efter städningen! Puss på er ♥

Just nu:


  • Min trötthet tar snart över.
  • Utanför skiner solen, och jag vill ut
     men min trötthet får mig väldigt lat just nu.
  • Mitt rum är inte allt för välstädat.
  • Tven strejkar och jag vill titta på SATC.
  • Undrar om problemet är vinden ute eller tvens sätt
    att säga åt mig och röra på arslet?
  • Funderar på en totalförändring av bloggdesigen.

Hmm.. ville se SATC nuuu!!
Ska banka lite vett i teven nu. Over and out.


17.15

Dra ut och sätta i en sladd = Tv-problemet löst! Haha.

Födelsedagsfest för Lina

God... öhm, natt? Haha. Min lördag har varit lite seg av sig, vaknade hemma hos Mimmi vid elva och öppnade en chipspåse som vi ganska snabbt käkade upp typ.. så det blev frukosten det, för mig iaf. Sen va jag mätt enda fram till Mims kom hit och käkade pirra. Haha, fettig dag alltså. Men hallå? Melodifestivalen? Svenska folket? Vilket skämt asså. Fanns typ 5 grymma låtar och vilken vinner? jo, en av dom sämsta.. vad tänker folk med? Nej.. vilket skämt!

Gårdagen var riktigt rolig! Tack Lina för att man fick komma :) Det blev massa sång, video-inspelningar, skratt och dans! Mycket uppskattat! Nått mindre uppskattat var det som försvann. Lindas kamera och Linas plånbok försvann.. men jag läste precis på Linas blogg att kameran var upphittad. Hoppas verkligen att Lina hittar sin plånbok också.. synd annars att inte Lina ska kunna lita på nån/några vänner som var där.

Nu sitter jag och Mimmi här efter och tittar på Sex and the City filmen, alltid lika. Jag och Mimmi var grymt tekniska idag och fixade in nya låter till Lips.. så vi har även sjungit massa Lips ikväll :) Trevligt!

Nu lägger jag in lite bilder från gårdagen och sign'ar out, peace!


Har lånat bilder av folk som va på festen, några av mina bilder kommer förmodlgen
imorgon. Fast jag har bara dåliga mobilbilder med bad quality, men men.
Kanske kommer upp en lite video också ;) Hoho.

Make love, not war

Nu är det lite bråttom, om jag ska hinna bli klar i tid för en gångs skull. Ska nämligen på fest för Lina och temat är Hippie! Men min attans förkylning sitter fortfarande kvar, känner mig trött och hängig! Hoppas jag blir piggare och friskare efter en lång dusch. Får se om jag hinner slänga ihop ett inlägg innan jag sticker, annars - Ha en bra kväll =)



Peace!

MSN, MSN, MSN..

Cissi säger:

men apkuk dåååååå...
Mimmi säger:
nej, kamelstjärt :)
Cissi säger:
orangutangbajs :)
Mimmi säger:
valvagina :)
Cissi säger:
råttpung :)
Mimmi säger:
pitbullsperma :)
Cissi säger:
gäddsex :)

Ja... vad säger man? Klockan är 23.17 och vi har dålig humor eller?
Hahahahahahahahahahahaha.


God kväll & God natt

Hejhopp! Min dag har varit toppen :) Skoldagen flög iväg och innan vi tog bussen hem införskaffade jag och Mimmimus lite fika, för att sen ha kaffe-repet hemma hos musen. Efter repet var vi bara oss själva och dance'ade loss med feting musiken! Timmarna gick och vid åtta tiden drog jag mig hemmåt och tog mig en dusch och fick i mig lite mat.

Typsikt nog känner jag att jag börjar åka på en förkylning igen.. så typiskt med tanke på att det är ferka för Lina baby som fyllt 10 + 6 imorgon och Nationellt prov imorgonbitti KL ÅTTA (!!) i Engelska. Ja ja, hoppas det går över när jag fått min skönhetssömn. Nu ska jag ta en kopp te och dra igång andra säsnongen av DHW (som jag äntligen hämtat hem ifrån Mimmimus) innan det blir sängen och sömnen.

Ska bjuda på ett litet inlägg till alldeles strax..


ACOUSTIC



Måste göra som Osccar och lägga in det här klippt! Jag tycker det är mycket bättre än orginanlet. Älskar när man gör om låtar till akustiska. Aaaaamaziing :)

Men orginalet är ifs också bra, passar bättre för melodifestivalen om man säger så. Och såklart hoppas jag att Måns tar hem hela skiten =) Dels för att han är galet snygg och har jordens utstrålning men också för att hans låt är bra. Skulle nog kunna gå långt i den stora finalen, tror jag.

My head is killing me

Jag sitter och tittar på Rosing och snart blir det Desperate. Blev ingen träning idag pga av min huvudvärk.. bad bad. Det som var nytt program idag och allt.. ja ja, det får bli nästa vecka ist. Har inte så mycket mer och säga! Åter till tven.

Kramis!

Cry baby

Ledsen att bloggningen har varit lite dålig på sistone. Jag ska försöka bättra mig :) Men vi kan väl summera denna måndag som: seg och trött. Ja, eller man kan väl säga att jag har varit seg och trött. Somnade t o m på biologin, haha. Sen kom jag hem till Mimmi och även där somnade jag i soffan. Sen pallrade jag mig hem och åkte och tränade. Riktigt duktigt av mig med tanke på hur trött jag var. Eftersom jag var helt uppslukad i plugg hela förra veckan, så blev det inte av med någon träning tråkigt nog. Men nu är jag igång igen :) Riktigt skönt var det och träna.

Nu har jag nyss suttit och tittat på Spårlöst som går på 4an. Jag kan inte titta på den serien utan att fälla en liten tår, haha. Det går verkligen inte, jag grinar alltid.. känsliga lilla jag. Men det är så fint när familjer återförenas och då kan man inte låta bli och grina ikapp med dom på tven. Crybaby.. i know!

Imorgon hade jag tänkte och va vaken på lektionerna, så nu ska jag gå och lägga mig. Och jag måste bara påpeka hur skönt det är att inte ha massa prov varje dag, hela veckan, för en gångs skull. Woho. Puss på er!



Thats what friends are for

Vänner, vänner, vänner.. vad skulle man göra utan dom? Jag älskar mina vänner. De är dom bästa. Verkligen. Iofs så tycker alla så om just sina vänner, och det  ju bra att det finns fler som har rikigt bra vänner. Vänner är ett måste för min del. Skulle inte klara mig utan dom. Det är ni som gör mig hel.

En av mina bästa vänner kom hem idag, och fyllde upp hål som varit tomt sen jag träffade henne sist. Åh, det var så härligt och se henne igen. Kramar och glädjetårar för hela slanten, kunde inte annat en skratta och le.

Och hur underbart är det inte att få hjälpa sina vänner? Så att dom mår bra. Vill alltid att mina vänner och familj ska må bra. Och man gör sitt bästa för att hjälpa dom.


Tyckte det va passande med en bild ifrån filmen Systrar i Jeans, som jag
för första gången såg här om veckan när jag var sjuk. Både ettan och tvåan
blev avklarade. Filmerna handlar ju om hur stark vänskapen är,
så det var ju en passande bild till mitt inlägg!

Nu ska jag sova. God natt!

Pic's från idag



Kom hem för en timme sen, efter 2,5 timmer i skolan :) Haha. Riktigt nice! Ikväll blir det mys, godis och film med bästa. RIkigt skönt efter en jobbigt skolvecka.. får se vad som händer resten av helgen. Nu ska jag fixa till lite i rummet och sedan fixa käka och efter det bär det av till Mimmi-mus!



17.13
Haha ja! Måste också berätta om våran lärare! Hahahahaha, han är lite rolig han! Han vill veta vilka vi umgås med och vilka som är "värstingar" här hemma. Haha, och vi förstår liksom inte varför? Och inte har han något bra argument varför heller. Och i åttan så frågade han oss samma fråga och sedan kom följdfrågan om dom körde moppe.. vi skratta och sa: haha... bil. Haha. Jag & Mimmi + Moppetöntar (ta inte illa upp) = No no. Men jag och Mims har iaf en lite terori varför han nu vill veta så mycket om vår fritid. Teori: Det är någon som är inne på min och Mimmis bdb hela tiden. Och vi har ingen aning om vem det är och nu är våran terori att det kan vara han. Han kanske tom läser det här?? :O Hahaha, nej skämt-o-sido.. varför skulle han göra det? Nog om detta lilla mysterium, puss.

Klara med arbetet

Ja, nu är vi klara och vi är helt sjukt nöjda med det! Ni ska bara läsa det asså.. oj oj oj! Hahaha, självsäkerhet som fan här asså (första gången, men ändå.. haha). Nu har vi precis suttit och skrivit klart  förorden i mediasalen. Och nu ska vi bara häfta ihop häftet och lämna in det till Monis! Woop, hoppas på ett bra betyg ;)

Hörs när jag kommer hem! Måste även informera om att vi hann till luchen och tacosen, för er som var spända av fvörväntan, hahaha!

PUSS & KRAM


Once again..

..missade jag tåget! Helvetes jävla tågkompaniet fucking jävla assholes som åker 3 min tidigare än vad dom ska! Ja, jag är grymt förbannand! Jag ska ringa och klaga!! Så.. jag behövde få ut mina agritioner :P Haha. Ja, jag och Mims lyckade missa tåget. Och vi är helt förkrossade pga.. att det är tacos i skolan idag! Hahahaha. Viktigt vett'ni ;) Så nu sitter vi hos Mimmi och ska ta nått och käka i väntan på att vi ska åka till skolan vid halv tolv.. så idag blir det en kort dag i skolan! Tre timmar, haha! Ja ja, det här är livet and I love living it =) Hihi.

För övrigt.. ha en jätte bra dag!
Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad, Markus Krunegård.

Klicka på babe, för att
komma in på hennes
snygga blogg :)

YES!

Då var jag äntligen klar med so-arbetet. Och herregud vad det känns skönt och det känns även bra! Jag är för en gångs skull rikigt nöjd! Brukar tycka att det är lite svårare att jobba i en grupp än att jobba ensam, för jag är en sån person som vill ha kontroll över allt osv. hehe, kontrollfreak. Men ingenting kan ju gå fel när jag är med mina brudar heller :) Nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig med denna härliga känsla i kroppen! Kan också vara lite tackvare sovmorgonen imorgon också och att det faktiskt är fredag och helg imorgon. Det är helt galet vad veckorna går fort. Det ska bli skönt med helg! Lite 2 ½ men kanske också hinns med innan jag slumrar.. eller ja, jag förmodar nog att jag hinner somna innan, haha. Jag har då spenderat min kväll framför... eller... en bild säger mer än tusen ord va, så jag låter helt enkelt bilden få tala för sig själv.
God natt ♥


Plugg idag igen

Ja, så äre! Va uppe till 1 igår och pluggade ass'et av mig. Och det skulle inte förvårana mig om jag blir uppe lite länge ikväll. So-arbetet ska nämligen va inlämnat imorgon eftermiddag. Som tur är så gör jag inte hela arbetet själv, det är ett grupparbete som jag gör tillsammans med Mimmi och Lina, babes :) Och som tur är (igen) så har vi sovmorgon imorgon! Jätte skönt, känns som jag inte har sovit på hela veckan :P Helt utmattad! Men nu ska jag ge gärnet med SO:N så jag kan ha en free-homeworking-night sen ;) Hihi, sitter här med en jätte god yoghurtshot btw, hallon-smultron - mums!

Plugget nu, kanske hörs senare när jag är klar :)

Onsdag

Idag började jag dagen med att missa bussen. Kul! Nej... Försökte skynda mig till tåget men tåg-helvetet åkte 2 min för tidigt. Så jag fick gå enda hem igen.. Som tur va så skjutsade pappa mig till skolan så jag slapp ta tåget senare (jobbigt att åka tåg, för att det är så långt till skolan från satationen) så jag missade bara lite spanska (skönt, hehe). Nu är det så att efter en lång dag i skolan så är det bara att komma hem och plugga ännu mera.. tråkigt men sant. Och det är inte lite plugg heller, So-inlämningsuppgift tills på fredag, Matteprov imorgon, Engelskaprov imorgon och samt läxor i Spanska och Biologi. Jaa.. ni förstår att jag kommer ha och göra hela kvällen. Men om jag inte är klar tills nio, så blir det avbrott för Grey's ;)

Ha en fortsatt bra Onsdag, puss!

Desperate premiär

That's right folks! Nu ska jag och Mimmi ladda upp för Desperate Housewives säsongs premären med lite cappuccino. Kl 21.00 på kanal 5 för er som inte visste det :) Tagga; dh-fans!


Smoothie-tuesday

Ååååååh jag blir galen! Hade skrivit ett helt inlägg och så försvinner det! Tror det har hänt alla bloggar nån gång.. Så jäkla irriterande! Men jag ska försöka skriva det jag hade skrivit i inlägget.

Ja, jag såg att jag hade fått lite nya läsare! Kul att ni vill läsa min blogg :)
Hoppas ni fastnar för den och vill fortsätta läsa, vore roligt =)

Haha, jag och Mimmi ska göra smoothie och
har för ett litet tag sen fryst in en banan:


Mimmi: Nej, nu gör vi smoothie!
Jag: Nej, bananen måste bli hård först!


Hahahahahaha, vi har lite rolig humor vi! Och sen så skulle jag ta fram blender ur skåpet fast istället tar jag brödrosten och går bort med den till bänken och märker ingenting. Ställer ner den och håller på och sätter i kontakten då Mimmi upptäcker mitt misstag och börjar asgarva. Jag fattar fortfarande ingentng först men sen kommer jag på att jag har tagit fel och börjar också garva! Hahahahaha.

Jao jao.. Nu ska vi börja med smoothien (om bananen blivit HÅRD dvs, haha).
Det kommer bilder och kanske en video från dagen senare =) ♥

The Hills - Sneakpeak på femte säsongen

 
The Hills - MTV Shows

Verkar som säsong 5 kommer bli asbra =)

RSS 2.0