31 Januari

Hallåja! Vad gör ni en lördag som denna? Själv sitter jag och tittar på 'The Girls of the Playboy mansion - marathon' på E! Haha, dom är så jävla blonda asså... underhållande! Fast jag ska inte sitta här så länge, tänkte hoppa in i duschen nu. Inge Chris Brown i helgen, tyvärr haha... önskar att jag varje fredag fick åka upp och till Sthlm och se han. Hela förra helgen i Sthlm va så himla kul och mysigt :)

Nej, duschen vare! Vi hörs.


Bilder jag tog på min brithday iår =)

OC-FREAK

Seeeeg fredagkväll.. jag sitter hemma och kurerar min stackars fot så att jag ska kunna börja träna nästa vecka. Och på tala om nästa vecka så har vi Nationella proven i Svenska då! Shit, jag är as nervös... två prov, ett på tisdag och ett på torsdag tror jag att det är. Läsförståelse och uppsats, eller nått liknande, är upgifterna... Usch, ser inte fram emot att sitta och skriva uppsats i flera timmar... Puh. Ja ja, nog om det. Jag sitter iaf och tittar på det allra första avsnittet av OC. Galet vad jag saknar serien.. Det är ju helt ärligt alla tiders bästa serie. Finns nog en hel del som håller med mig om det. I love it! Och alla är så små också.. så gulligt! Jag tittade på sista (fjärde) säsongen när jag va hemma och hade stukat foten. Så nu blev jag sugen på att börja om från början.. och titta på första säsongen. Det va så länge sen jag såg den. Okej, jag vet. Jag är helt såld på OC, har alltid varit kommer alltid och vara. En gång OC-freak alltid OC-freak... ;)
Bästa OC-avsnittet då? Måste säga sista avsnittet på tredje säsongen.. eller man skulle ju inte kunna säga att det är det bästa... men iaf det sorligast... och det är ju defenitivit inte bra att Marissa dör. Grymt sorligt.. Snacka om grin-avsnitt. Först när de "graduates" och Speeding cars spelas "here's the day we hoped would never come"... och sen när Marissa dör i slutet och Hallelujah seplas.. Buuuuhuuu!



Jag önskar att OC skulle go on forever... Men allting har sitt slut, tyvärr.
Men tidernas bästa serie, helt klart! Inget slår det.. 
Men eftersom det inte går längre så konkurerar det lite med One Tree Hill.
OTH är iaf bästa serien just nu =)

Där fick ni lite seriesnack.. Men nu ska jag fortsätta titta på OC.
Kramis!

29 Januari

Oj oj oj.. Ni ska bara veta vad jag har råkat ut för! Jag har stukat foten! Fast nu börjar det bli bättre, kan iaf gå på den =) Det hände i måndags på träningen och fy satan va ont det gjorde! Helt galet, usch usch. Ni skulle ha sett hur svullen och blå foten va asså.. usch. Inte kul, inte kul.. Låg sängliggande i 1,5.. hade inte hunnit fått kryckor. Så jag hoppade runt på ett ben =P Men som sagt börjar det bli bättre nu. Skönt.. men jag skippar tyvärrträning för hela veckan :( Men nästa vecka är jag på G igen, woop woop!

Imorgon är det fredag, skönt! Egentligen skulle jag till Lkpg i helgen.. men pga av min fot så blev det lite krångligt och åka så jag skjuter upp det ett tag. Jag ska väl försöka ta det lite lungt i helgen och kurera min fot.. så att jag kan börja träna igen på måndag.

Nu sitter jag och tittar på 'Two and a half' så sjukt kul! Jag diggar'e som fän =) Haha.

Okej, kl 21.00, på söndag, på trean så visar dom min favorit film.. The Holiday =D Även fast jag sett den tusen gånger så tänker jag ändå sitta bänkad. Det är konstigt... men jag tycker att det är skillnad på att titta på filmer på dvd och titta på tven... Vet inte varför? Men det bara är så på nått konstigt sätt =P Men om ni inte sett filmen, så rekomenderar jag dig att se den! Så grymt mysig film!

Nu blire käk!


Trött.. med glad ändå :)

SÅ JÄVLA GRYM

Alla som va där kan nog instämma om att han va så jävla GRYM! Fyyyy satan va bra det var! Ojojoj :D Finns inga ord som kan beskriva! Vilket öööös det va! Det ända som va en liten ynka besvikelse va att han inte körde Superhuman... och att våran kamera in fungerade.. så typiskt! Men fick lite (halv bra) kort med mobilen iaf och någon inspelning ;) När Chris hade ombyte emellan låtarna så va det en grym DJ som spelade låtarna som är inne nu.. shit va kul det va!

Av 5 möljiga får han LÄTT 5 =) Så grymt va det!

På lördagen blev det shopping och jag är as nöjd med alla mina inköp! Perfekt! Och igår när vi kom hem så träffade jag Osccar och Johanna. Vi bubblade! As härligt! Sen hade vi lite snöbollskrig med Osccars pappa bla.. hahaha! Sen gick vi vidare till Mimmi och satt i köket och skrattade rent ut sagt röven av oss! Hahahaha. Var hemma vid halv tre ungefär.. då kraschade jag ner i sängen.

Nu sitter jag och tittar på 90210, det är en helt grym serie! Om ni inte sett det så borde ni slå er ner framför tven på Måndagar kl 20.00! Jag älskar det.. ny favorit serie!

Snart ska jag ner och löpträna med laget! Härligt härligt! Men först ska jag visa er lite bilder i från Chris Brown!









Avslutar med en bild på minihissen i huset där vi bodde:



Puss på er ♥

Tågåkande

Sådääärja! Två lektioner idag, kändes lite onödigt och åka.. men men! Hann iaf göra klart ett prov =) VI sprang mest fram och tillbaka till tåget tyckte jag. Haha. Nu har vi köpt feting påse med gurre och käkat lite mat! Nu håller Mims på och fixar lite te! Och nu ska vi tagga med massa CHRIS BROWN! WOOP WOOP =D

Hörs imorgon! Hoppas ni får en rolig fredag! Det ska iaf jag ha =)
OVER AND OUT!

Finally done

Yes, äntligen klar! Fan va härligt! Nu skare sovas, måste upp tidigt imorgon eftersom jag inte hunnit packa eller någonting!

Natti natti :)


TAGGAR OCH... PLUGGAR!

Konstig kombination, iknow... Haha.

Som sagt har jag haft rätt mycket och göra den här veckan så därför har jag inte hunnit bloggat så mycket. Tränat, pluggat massa och fått tillbaka min förkylning.. Men nu verkar det vara på bättringsvägen. Jag hann in gripa med massa C-vitamin ;) Imorgon är sista inlämingsdagen för so-arbetet och vem sitter inte här sista dagen (som vanligt) och rå-skriver.. jo jag! Jag gör verkligen allt annat än och plugga... bdb, bloggar, musik, bdb, facebook, bloggar, msn osv. Jag behöver en rejäl kick i aslet ibland asså. När jag väl kommer igång och skriva så rullar det på men när jag tappar tråden är det kört.. då börjar jag göra massa annat. Ja ja ja, nu måste jag vill göra klart... ska fösöka och fokusera! Och nog tog kaffe slut.. attans! Orkar inte göra mera =P Kanske får bli en kopp te om ett tag!

Från det tråkigt till det ROLIGA... Imorgon bär det av till Sthlm och Chris Brown konsert i Hovet, Woohhooooo! Jag är galet peppad! Inte nog med det! Jag har sovmorgon imorgon till 09.50 =) Perfekt! Har a-pass och englska i skolan.. sen tar vi tåget hem.. senare vidare mot Sthlm!

Jag har inte ens hunnit packa.. jag lär väl få göra det inatt =P Haha. Hoppas jag blir klar så jag hinner se '2 ½ män' innan det är dags för sömn! Linis om du läser det här: BÖÖÖRTA! Hahahaha.

Men.. jag kämpar mig igenom so:n nu (även fast det går segt) och ser fram mot en ashärlig dag med bästa vän imorgon =) Det kanske hjälper!

Fick lov och lyssna på lite Chris ;) TAGGAR!


Det här leendet är förmodligen klistrat imorgon!
Längar...


I tid

Nu känner jag mig duktig, haha! har börjat med min hemskrvning i tid! Jag tror det har skett ett mirakel eller nått liknande. Jag brukar alltid sitta dagen innan och råååplugga om jag har nån inlämning av nått arbete dagen efter. Men nu har jag skrivit en sida på mitt arbete, men nu ger jag upp för idag! Ska fortsätta imorgon. Träningen va aaaawwsome! Kul och träffa alla igen och nu så bestämde vi att ha löpträning en dag och veckan också, woho!

Nu har jag belönat mig med lite fruktsallad =) Hörs, pussen ♥

Jag har ingen vettig rubrik!

Söndag igen! Det är galet vad helgerna går snabbt.. Jag har iaf en fullspäckad vecka: massvis av prov och annat skolarbete, träning ska också hinnas med (även fast det är mycket med skolan). Fotbollsträning imorgon, jag är pepp! Sen annan träning på tisdag och onsdag (och kanske trosdag).. Och på fredag åker vi upp till Sthlm och går på Chris Brown =D Wooohooo! Sen spenderar vi hela helgen där med bla shopping. Det ska bli jätte roligt!
Som sagt har jag mycket i skolan: Slöjdredovisning (tisdag), Svenska prov (torsdag), Engelska prov (torsdag) och inlämning av hemuppgift i so:n på fredag... puh.

Oj oj, sen får vi inte glömma att jag ska söka till gymnasiet imorgon.. galet!
Nej, nu väntas en kopp te och en dusch!

Vi hörs! Kram ♥

Lika som berries

SItter och tittar på 'Runaway bride' på femma och så blir det reklam.. Reklamen för CSI NY ploppar upp och så kommer jag på att "han i CSI" är ju grymt lik Anderas Carlsson och efter lite efterforskning, så kommer jag fram till att han spelar Mac Taylor i serien och egentligen heter Gary Sinise. Titta bara...





...Det är ju galet likt, eller hur?! Anderas ser ju iaf ut som en lite yngre Gary.. inte sant?

Åter till filmen, puss!


Whatzzzzzzup?!

Hej hej hallå! Fredag imorgon, hur skönt är inte det liksom? Idag har dagen bestått av skratt och borttappade mobiler ugefär.. och skridskorna i ishallen på gympan får vi inte glömma! Jag och Mims va 'Stjärnor på is', det ni! Gjorde pirruetter och flygstjäl och grejer.. haha okej kanske inte, mera skrik och bambi på hal is.. kanske var bättre beskrivet! Två prov har jag också klarat av i skolan, No och matte, mina favoritämnen... eller inte.

Nu ska jag och Mims titta på 'The Dark Knight' och äta frktsallad.. fast vi råkade äta upp det innan vi ens fått igång filmen, haha!


MUMS!


Och Mimmi kände sig som Blondinbella och ville gästblogga lite grann, hahaha:

Hej allihopa!
Idag har jag varit i skolan och jobbat med mitt juristarbete. Jag är så stolt att jag är så bra på juridik! Sen kom jag hem och klippte mig hos Bobby, och jag är såååå glad för dé! :D Träffat min bästa gayvän Amir har jag också gjort =) Nu ska jag sätta på mig min pälsjacka och ta mig ett bubbelbad med Nils! :D
Ha det bra alla läsare!
Puss från Brunettmimmi <3

The one and only

"Ett svärd kan aldrig ha en leval, det kan ha en required level.. men det kan aldrig ha en leva, aldrig" "Hon vet vart man ska käka, hon vet vart man ska hänga.. hon vet vad som är top notch" "Åh herrrreeguuud, åh herreeeguuuud" "Nu ska vi se om man kan åka segway på kullersten.. Nej!" "..då äre nån snubbe som lackar ur på lars-olof för att han har alf-kläder på sig" "Tjejer gillar super tajta jeans!" "Liiiiiviiiing the dream, whooo!"

Allt sagt av the one and only Björn Gustafsson.. Tröttnar aldrig på att titta på hans dvd 'Ett livsverk', grym!



Dags att byta om, träning nu! Wohooo!
Puss, hörs sen ♥

Artist Wave Maker

Idag har jag köpt mig en OBH Nordica Atist Wave Maker, yes - för att få sånna här snygga vågiga beachlockar! Jag har provat den och det är faktiskt riktigt bra! Det tog ungefär en halvtimme och ta sig igenom hela håret, fast jag gjorde det inte så jätte noga... Hoppas lockarna tänker hålla sig tills imorgon iaf!

Nej, nu tror jag att jag ska sätta i Björn Gustafsson dvd, han är så jävla skööööön (tänk Björn i parlamentet, haha). Har frisknat till, så nu blir det både skola och träning imorgon, niiiiice som fän =)


  
Shit vad min hårfärg börjar försvinna, ser massa blondt ju ;o

Natti natti!

Säsongstart



Yes, äntligen Andra Avenyn!

Headache

Mitt huvud väger 200 ton och jag har huvudvärk, så har min måndag sett ut. Jag var aspepp för träning idag, men så ska jag ha huvudvärk.. jobbigt läge! Men på onsdag, då ska jag vara frisk och då ska jag träna! Legat framför tv hela dagen, men nu ska jag käka lax, cous-cous och wokgrönsaker: MUMS!

See yah


Inredningsdesign i Florens, Italien

Läsa inredningsdesign i Florens, hur underbart låter inte det? Det vore inte helt fel! Fick hem en broschyr ifrån IBS (International Business School: Sveriges ledande skola för utlandsstdier) idag. Det enda inträdeskravet är att man ska ha allmän behörighet för högskolestudier. Just nu skulle jag vilja klara av gymnasiet och sedan åka ner till Florens och gå Inredningsdesign, men vem vet? Det är långt kvar tills dess, och jag kanske hinner ändra mig. Men det skulle säkert vara en otolig upplevelse! Vill ni veta mer.. Klicka Här.



Florens, Italien.

Nyårsklänningen

Jag har en lite historia bakom klänningen jag hade på nyår! Det va så att jag hade sett klänningen på ASOS nån gång tidigt i höstas och blivit helt galen i den, as-snygg! Sen så innan jul börja jag titta igen och såg att den fanns kvar och tänkte att jag skulle ha den på nyår. Men då hade jag inte tid att beställa så jag tänkte att jag skulle göra det dagen efter.. när jag går in nästa dag så är den borta! Jag vart as lack.. sur typ hela dagen, sen nästa dag när jag kommit över det (haha) så behövde jag ju fortfarande en nyårsklänning så då gick jag in igen på ASOS och tittade. Titta på alla klänning och hitta några fina igen, sen kollade jag på rean och fick jorden överraskning! Då fanns den på rean, snacka om tur jag hade! Då blev jag överlycklig och beställde på en gång ;) Här är den:



Lite dålig bild men men ;) Skitsnygg är den!
Nu bir det film resten av söndagskvällen!

Söndag

Hej hopp! Shit vilken seeeeeeg dag, känner att den kommer fortsätta seg också.. Just nu har jag Beauty and the geek på radom samtidigt som jag sitter med min lilla dator och leker, haha! Mimmi är i Bratislava och jag saknar henne! Tycker hon kan komma hem idag ist för på tisdag. Ja, kom hem nu bästa vän! Nästa vecka (tror jag att det är) så ska vi välja gymnasium: hjääääääääääääääälp! Har verkligen ingen aning om vad jag ska välja i första, andra, tredje hand osv. Vet typ vilka skolor/program jag vill söka till men vet inte ännu vilket jag ska välja. Förvirrande!

Måndag imorgon, tänker nog börja med mitt hemarbete om Nazismen. Det ska vara inlämnat den 23 januari... och som jag kanske inte har berättat så ska jag även på Chris Brown den fredagen! Längtar som bara den! Jag fick det av Mimmi i julklapp och snacka om att jag blev överraskad asså =D Det ska bli så jäkla roligt! Hade först tänkt och köpt det till henne i julklapp men vilken tur att jag inte gjorde det ;)

Imorgon ska jag på Body pump också, ska bli så jäkla skönt att komma igång med träning nu efter alla helger =)
Vi hörs!

Btw, ni har väl sett att jag fixade till min header lite, fast den får vara lite tillfällig... ska fixa den bättre inom snar framtid!



Superhuman går 24/7 hos mig,
ni borde lyssna om ni inte har hört den, grym låt!

Linköping nästa

Yes, lyckan gjord! Jag ska åka ner till bästa Osccar inom kort =D Vi planerar stor-middag och massa mys! Ska bli jätte roligt! Längtar...

EXCLUSIVE! Osccar är ju lite halv kåt på msn också:

Cissi säger:

HEEEE

j

DURÅ?????

osccar gaga säger:

Osccar ; Ler också

hahaha

ska t fram denmen jag är sjukt jävla bakis och äcklig så klaga ej

Hahahaha jag tyckte det va rätt klockrent!
Nu sitter jag helt ensam och tittar på Scream ;O Läääskigt!
Och exclusive igen, only for my readers! Haha:


Jävlar vad vi bjuder på den här asså ;)
God natt ♥

Trådlöst internet, great!

Heeeey! Nu blir det skriva av asså! Min kära lilla laptop som jag fick i födelsedagspresent har nu fått sig trådlöst internet! Woho! Så nu blir det skriva av pep's!

Inte för att jag har något vettigt och skriva nu, men jag slänger in en blid som är tagen med min webbis som är inbygd i datorn. Inte utav bästa kvalite kanske men det funkar!



Ha en trevlig kväll!

Andra dagen på år 2009

Oj, nu var det verkligen längesen jag skrev! Har varit så mycket nu, med helger och lov och annat, så jag har helt enkelt inte tagit mig för och skriva någonting. Men hey, nytt år! Trevligt! Jag började året med att fylla sexton, så grattis till mig ;) Hihi. Resten av mitt jullov ska jag njuta av ledigheten och försöka att inte tänka på skolan! Jag ska försöka skriva lite mera, har som sagt varit rikigt dålig med bloggandet den senaste tiden.

Det blev ett kort inlägg, men bättre än ingenting iaf! Ha en bra fredag =)

RSS 2.0