Do you feel it too?

Har suttit och febrilt försökt att klicka hem ett eftersuktat halsband i minst en timme nu säkert. Men Internets tekniska under verkar inte vara på min sida idag :( Ska försöka imorgon igen. Det ska gå. Punkt. Men annars mår jag så jävla bra. Ja. Sjukt jävla bra!! Happyface all over me. Puss och god natt.

 


Hacker? Magic? Super power?

Alltså. Sjukt. I min senaste status-update på Facebook skrev jag såhär: "Tappade bort plånboken inne på Lindex idag. Fick panik. Hemskt. Hittade (som tur va) på den efter mycket letande av både personal och mig/Mimmi. Den låg på en jäkla hylla. Snacka om virrig... Vilken idiot lägger plånboken på en hylla... tydligen jag. Hehe." Och helt plötsligt står det såhär:



Hylla har alltså ändrats till Fylla och "och går i vägen" har lagts till. Alltså? WTF? Jag vet att detta konstiga fenomen har hänt en gång förut (eller hur Lina?) och det är ju sjukt scary!? Fattar inte hur det kan bli så? Stört. Nu ska jag träna. Galet taggad. Puss.

Take care of

Så himla skönt att jag tog tag i morgondagens inlämning i Personlig försäljning A i tid. Efter en halvtimme var den klar och utskriven. Jag var så grymt opepp på och sätta mig ner med uppgiften, men när jag väl kom igång så gick det helt OK. Har nyss käkat veg schnitzel och fiberpasten, mums! Älskar vegetariska maträtter, är dock inte vegetarian men tycker ändå att det är galet gott. Nu ska jag ha ta hand-om-mig-kväll resten av denna dag. Tända vanilj-ljus, lägga en Chocolate Mud Mask i ansiktet, fixa och måla naglarna osv. En kopp te på det och lite senare PH så blir det en super bra avslutning på denna dag, som i övrigt har varit lite halv taskig med Matte A prov och magont... usch. Tur nog har magont'et lagt sig, dock inte min förkylning. Hoppas min lilla kvälls-kur kan hjälpa sjukligheten lite på traven i alla fall. Känns jätte skönt att alla långa skoldagar är avklarade och resten av veckan slutar vi tidigt :) Vi börjar morgondagen med sovmorgon till kvart över tio och därefter två lektioner. I like it. Långt inlägg det blev, men tyckte att det behövdes en rejäl uppdatering nu eftersom jag varit så dålig på det den senaste tiden. Puss på er.

P.S. Jag lever på Owl City's Fireflies. Bästa låten på länge. ♥


Vanilj-ljus. Peel-Off Mask & Chocolate Mud Mask, Åhléns.

Its a marvelous night for a moondance

Fredag imorgon. Galet vad veckan rullar. I-val som gäller i skolan imorgon, och det betyder Historia A fram till lunch. Super skönt med FLEX. Halvdagar fast ändå 100p. Great. Idag skulle jag lägga på lite på min beställning från hennes, men då upptäckte jag att paketet redan hade kommit till packning. Somethings gotta give på 3an på söndag! Världens feelgoodmovie. Skulle bara påpeka det... såg precis reklam. Jag upptäckte också att det jag skulle utöka beställningen med, var slutsålt... så kan det gå. Ja ja. Idag kände jag mig lite stolt över mig själv att jag satt mig ner med Historiaboken direkt när jag kom hem från bussen/skolan. Efter en timme var det gjort, nirre. Proud mama. Nu väntar ett helt sprillans färskt avsnitt av HIMYM och ett av OTH. Hade bloggen haft en facebook-gilla-buttom hade jag klickat. Hihi. Puss och kram och grattis.


Mitt i veckan


Säsongstart av Andra Avenyn idag, ungefär, i detta nu. Lycklig tjej idag som fått tillbaka sitt VIASAT, jippihoo. Äntligen kan jag leva igen, haha skämt och sido... hehe, kanske inte.... Haha. JAHAPP!! Nu säger "hallåan" på SVT att det är sista säsongen. Tillåt mig att bli lite depp, hepp. Nu ryckte pappa ur antennsladden, jag fick lite panik. Men nu är tven back in buisness. Men jag kommer inte ihåg vad som hände på säsongsavslutningen av AA förra året? Men men... det visar sig. På bilden här uppe är jag inte allt för lycklig pga att vi missa tåget imorse upp till skolan.. orkar inte dra hela historien bakom, så vi skiter i det :) Jag och Mims vandrade hem igen och gjorde soppa, te, spela Mario Cart och härja.

Dagens skönaste: Han är ingen ba "WOW!!" utan typ "Mmm.. helt okey". Hahaha. Citerat Mimmi under lapp i pannan.

American Apparel


Back to basics, Back to School, Back to reality

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade faktiskt. Så jag tänkte skriva några rader nu. It's back to basics. Skolan har börjat, i måndags. Nytt schema, med en underbar sovmorgon idag och några nya kurser också. Efter dagens sovmorgon hade vi lite planering inför Idrotten sedan fick vi sluta. Dvs att vi hade en sjujävla lång håltimme till Engelskan så vi gick ner på stan ett tag och jag hittade en kavaj som jag ska köpa imorgon :) Finally! Längtar till våren, då jag kan använda den. Jag längtar som en tok till våren och vårkläderna. Mys. 

Just nu leker jag housewife och bakar världens godaste bröd a la Mims mor. Super gött. Fast hur mitt bröd blir än vet jag inte ännu, eftersom det endast stått i ugnen i en timme utav två. När brödet är klart ska jag laga Parmigiana. Skitgott. Om ni inte smakat... så gör det!! Världens godaste. Efter det ska jag tvinga med någon stackare ut på promenad i kylan. Hehe. Vem som blir offret har jag ännu inte bestämt! Mohaha. Nu ska jag lyssna klart på låten som heter samma som jag med Simon & Garfunkel. Puss och kram.


Parmigiana. Aubergine, mozzarella, tomatsås osv. Sjukt gott.


Breaking news Mimmi!


Hahahahaha. Jag brukar vanligtvis inte lyssna på sån här... musik. Men ZTV har lyckats få mig och tycka den är helt okej (läs: bra) för att dom spelar den hela tiden.. Det är någonting i den där sortens musik som gör att man måste lyssna på den. Hehe. Hope you are a proud mama now......

Be Mine


-26°

Jag vägrar gå utanför dörren idag. 26 minus grader, det är ju sjukt. Gud va rastlös jag känner mig. Fast jag ska nog ta tag i städningen igen. Började lite smått igår. Ska bara dammsuga och bädda rent, sen är det klart - rent och fint. Fast innan jag börjar med städningen ska jag laga en Quesadilla. Gött. So long.


The naked truth


Helt fäääärsk bild. Haha. Never before seen.. jag utan smink. Den du. Dock mycket dålig kamera.

Men nu ska jag faktiskt inte sitta här. Ska hem till Mimmi (där mitt smink befinner sig... Mama is coming too get yaaaaaaah! Hehe). ÅH GUD! Det knakade nyss till i min nacke!! Drog med händerna över nacken och det knakade till som satan.. haha. Blev livrädd för en sekund där. Haha. Men ja, hoppas Baby Yooshi och alla andra har värmt upp nu. För nu ska vi lana Mario Cart, haha. Våran nya passion. Det roliga är väl egentligen inte spelet, utan att vi sitter och apgarvar åt dom feta barnvagnarna på spelet och kommer med roliga kommentarer till tårarna sprutar. Ja, vet, dålig humor :D Haha. Blir en lugn lördagkväll. Skönt. Kram!


MY 17'TH BIRTHDAY



Sjutton år fyllda idag. Vilket betyder att jag om 365 dagar är arton år ;) Hihi. Dagen har i alla fall varit jätte mysig. Morgonen och förmiddagen var dock inte lika mysigt.. men men, jag mådde väl som jag förtjänade! Hehe. Sen vände baksmällan (thank goood!!) och det blev tårtkalas och presenter! Gårdagen var helt okej =) Hade mycket roligt och massa skratt såklart också. Nu är vi inne i 2010, och jag tänker inte ge mig själv några nyårslöften, för dom bryts bara... hehe. Tar dagarna som de kommer, det är det bästa. Det jag har lärt mig under 2009 är att man inte ska ha för höga förhoppningar, för då blir man endast besviken i slutändan. Har dock lärt mig mycket mer under året, men vi skippar hela den uppsattsen. Haha.

Önskar alla ett riktigt jävla feting bra 2010, för det tänker då jag ha :)

RSS 2.0