Jackpot, jackpot, på torsdag, på torsdag!


Milow - House By The Creek, underbar låt :) ♥

På tooooooooooooorsdag, näääääääääästa vecka!! Så galet jäkla taggad jag är asså :D 5 jäkla fjuttiga dagar kvar! Och på fredag spelar Milow!!! :D Ses vi där eller?!?!? :D

Midsommar '09

Midsommarafton va riktigt trevlig :) Har lite bilder, så jag låter bilderna tala för sig själva och babblar inte så mycket...


Två glada blondiner!


Taggade, elleeeeeeeer?


Söta brudar.


Bror va på G!


Grillning var det som gällde.


Jag och Hannis :)


KEK


Cheeeeesecaaaaaakeeeeee


Det skålades, sjöng och skålades lite mer :)


:)


Linneas första meter på en cykel? Eller? Hahaha.


Vi gick/cyklade/ramlade vidare ;) Haha.


Linnea skadade sig vid en cykelolycka.... stackarn! Haha.


Dr. Cissi med sitt första-hjälen-kit fick rycka in! Hahaha.


Bruuuuuuuuuuuuuuudar!


Plåtning + på bättring av smink + pose'ning = Min min ^^

Trevliga kväll med många skratt, tack alla för en bra midsommarafton :) ♥

Where the hell are we?

Hahahahahaha, jag måste bara berätta om mitt sommarjobb! Jag började jobba i måndags och nu har det gått en hel vecka redan, det har gått värsta snabbt fast jag jobbar ganska långa dagar OCH VÄLDIGT tidiga mornar (jag är verkligen ingen morgonmänniska). Men imorgon har jag ledigt, så jag ska äntligen få sova ut, underbart! Älskar och sova, haha. Första dagen gav jag många ett gott jävla skratt, ni får tacka mig för att ni får leva längre nu ;) Haha. Och varför skratta dom tills dom låg på backen? Jo... för att jag ser ut som jordens lodare vilsen i en helt ny värld, som jag inte alls känner till typ, haha. "Where the hell are we?" Känner mig som Paris och Nicole i Simpel Life! Haha. Och nu förstår jag också varför det är männen som ska göra allt grovjobb medans kvinnorna ska laga, mat, städa och tvätta ex. alltså lätta saker, där man inte behöver vara så stark och uthållig.

"Det här trodde jag aldrig om dig Cissi" kom ur Mimmis mun i måndags samtidigt som hon låg dubbelvikt på trappen typ. Haha, nej det trodde jag fan inte heller. Menmen, vad gör man inte får pengar? Okej, det där får inte tolkas nu. Men ni fattar! Jag som liksom skriker som en galning när jag ser en lite mini spindel och deppar ihop om jag bryter en nagel typ, okej riktigt så illa äre inte, men ni fattar vinkeln. Och när mina arbetsgivare frågade hur jag tyckte det hade gått så sammanfattade jag dom två första dagarna såhär: "Jag har aldrig jobbat såhär mycket, på så kort tid" och "Jag har överträffat mig själv".. Haha, och dom bara skrattade åt mig! Haha.


Hahahaha, jag ser ju helt galen ut plus att hon
håller i den där grejen, hahahahaha.

Out with the old, in with the new!

Lite bättre updates nudå :) Avslutningen va jätte kul och lite sorglig, lilla-tönt-jag grät några tårar.. haha! Samtidigt så ville mamma ta kort på mig, haha! Kaos! Kvällen va trevlig med grillning hos Elin, men  kvällen det slutade ganska tidigt pga att jag hade feber... tråkig, tråkigt! Så resten av helgen har jag tagit det lugnt och försökt bli frisk, nu får jag gå och dras med en förkylning... till råga på det så börjar jag jobba imorgon! Men men.. tre veckor bara! Lätt värt pengarna :) Sen kan jag leva livet, fy fan va nice! Och det är ju endast två veckor kvar rill p&l också! Längtar som fan! Och innan det så är det ju midsommar. Skoj!

Eftersom jag glömde min kamera hemma (så jäkla typiskt), så har jag låååånat lite bilder från andra ;) Hihihoho.


Avslutningslunch i matsalen.


Mina baaaaaaaaabes, kommer sakna!!


Glad/lite halvt galen jag, haha!


Inte världens vackraste kort, men man ser min oootroligt snygga klänning iaf :D Love it! Och efter lunchen gick vi ner till kyrkan..


... och sen hem i någon timme! Bror och jag :)


På kvällen blev det grillning hos Elin och sen vidare... Mimmi, jag och Maria.


Mimmi, Lisen och jag. Haha, jag ser konstig ut, haha.


Avslutar med denna bild, från mentorsveckan :) Tack för tre roliga år 9b ♥

AVSLUTNING!!


WOHO, TAGGAD!

Whats going on?

Hej hopp gummisnopp :) Nu var det ett tag sen jag skrev... och så går det när man inte har någon inspiration. Men nu är jag på G igen! Det har hänt mycket grejer nu när jag inte skrivit, bla. så har min bror tagit studenten och jag har varit avundsjuk för att jag också vill ta studenten. Det har varit Drakbåten och i tisdags va alla nior en la capital de suecia! Stockholm va jätte kul! Vi va först på cosmonova, där vi hoppades på att få se en 3D film, vilket vi snabbt insåg att vi inte skulle få göra.. Deep Sea hette den, perfekt att sova till tyckte dom flesta, även jag.. när man hade gått upp 04.15 efter bara några timmars sömn så var man rätt så trött faktiskt! Haha. Så nu har man sovit i cosmonova också, haha. Sen åkte vi vidare till riksdagen, lite intressant och se faktiskt. Sen hade vi fri tid, så då tog vi våra hungriga magar till donken och käkade. Sen hittade vi, efter många om och men, och brinnande bilar (!!) till Grönan. Efter vi åkt allt ville var vi lagom möra och satt oss i släng-gungan som var ett bra avslut på en härlig dag tillsammans med dom bästa! I bussen hem satt vi mobilens musik i öronen och halvsov till enköping typ. Då tröttnade vi ur och började flamsa (ungefär då alla andra hade slutat härja och somnat, haha, och då satt vi igång) och underhöll våra vakna klasskamrater. Haha, så kan det va! 

Idag va allra sista dagen i skolan och det enda vi gjorde va att rensa ur all skit ur skåpet och kladda ner tavlan i vårat hem-klassrum. Det blev också mycket "sista gången vi...". Imorgon är det avslutning! Mitt blommiga fodral hänger så fint och väntar på mig till morgondagen. Vädret kunde dock ha varit bättre... funderar på soldans eller att byta väder med Palma de Mallorca typ. Jag beställde ju sol till avslutningen och får förmodligen regn? Vad är det för jäkla deal? Den är inte jag med på iaf, hrmf.. Min hälsa kunde dock också varit mycket bättre. Sitter här med hals- och magont.. Såhär lagomt till sommar"lovet" (ska inte säga att jag har lov än, för på måndag börjar jag jobba, i tre veckor framåt) så ska man bli sjuk, just my luck i guess! Nej, till all denna text så ska ni få lite bilder från i tisdags. Pussenusspuss!


Jag & Ståhlkvinnan i bussen dit.


Kommer sakna oss





Mimmi & moi.


SNYGGA BRUDAR


Brinnande bil :O


Gillar bilden! Man blir glad av den :)


Hahahahaha, bjuder på den här!


Avslutar med denna fina bild som Linis-finis tog, super bra!

Taggad till morgondagen! See yah, don't wanna be yah ;)

HELT OTROLIGT UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD OCH LYCKLIG SÅ JAG INTE RIKTIGT VET VART JAG SKA TA VÄGEN!!! :D:D:D:D

DET ÄR NÄMLIGEN SÅ ATT UNDERBARA - MILOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KOMMER TILL PEACE AND LOVE!!! OCH JAG ÄR HELT EXTAS!!!!!!!! OJ OJ OJ OJ OJ!!!!! Ska försöka lugna ner mig lite så att jag kan skriva..... SHIT! :D

Puh, okej! Nu ska jag försöka skriva!!! Okej... nu till upptäckandet av ATT MILOW KOMMER TILL P&L!!! Hahaha! Jo.. det är så att jag har bandsläpp på mobilen, alltså, att jag får ett sms varje gång det är bandsläpp till P&L. Fick ett sms och väntade lite med och kolla på smset... sen glömde jag bort det och efter ett tag kom jag på att jag hade fått sms! Sen när jag kolla så såg jag först att det var från Peace and Love och vart glad, för det är ju alltid kul med bandsläpp :) Det enda jag hinner läsa är Milow (BE) sen flyger jag runt i hela huset och skriker och hoppar utav lycka!!! :D:D:D Min bror som satt och snackade i telefon, såg helt paff ut när jag stuttsade runt i huset! Hahaha. Shit, mitt hjärta dunka skit snabbt och jag börja darra... då tänkte jag att det kanske va bäst att jag satt mig ner... hahaha. Men det gjorde jag inte ;) Utan ist försökte jag desperat att få tag på Mimmi och dela med glädje med henne. Efter ca. 7 försök fick jag tag på stackarn som hade legat och sovit, men om hon inte hade vaknat då, så väckte jag nog henne mer än väl.. för jag skrek verkligen i telefonen! Hahaha. ÅÅÅH! SÅ JÄKLA UNDERBART!!! 20 DAGAR KVAR BARA OCKSÅ!! :D SHIT!!! Born in the eighties, Thunder road, Stephanie, Out of my hands, Ayo technology OSV OSV... HELT AMAZING!

Och det roliga med det här är att sedan jag började älska Milows musik, så har jag hållt mig uppdaterad på milow.com, för att se om han någon gång skulle komma till Sverige. Vilket jag inte trodde det skulle hända, eftersom att det kändes som jag var den enda i Sverige som visste vem han va typ :P Haha, nej men efter Ayo technology så tror jag dom flesta vet vem han är! Men hans egna låtar (och några covers) är helt underbara!!! Oj oj oj oj :D Okej.. jag skämtade med Mimmi för ett tag sedan och sa typ: "haha, tänk om Milow skulle komma till P&L.. haha, nej det kommer nog inte hända, men man kan ju alltid hoppas". OCH SÅ HÄNDER DET! Hahaha, "plötsligt händer det" (triss). :D:D:D

Och såklart firas detta med Milow på högsta volym :D ÅH! I CANT WAIT!! 20 dagar kvar...
Helt klart bästa bandsläppet, helt klart!



Milow, Jonathan Vandenbroeck.


De underbara nyheterna från peaceandlove.nu & milow.com.

RSS 2.0