Elevens val

Tjenis =) Sitter i skolan i datasalen och har elevensval, och eleven (alltså jag) väljer att skriva blogg. Haha, det tycker jag va ett bra val.. Nej men egentligen har jag egna stuider och ska skriva min "argumenterande text" som jag aldrig kommer igång med, men nu har jag iaf fått lite idéer om hur jag ska börja. Så jag ska snart sätta igång och skriva.

Slutar tio över tre, och kommer hem vid fyra. Då måste jag skynda mig hem, för jag ska vara så ambitiös och göra en soppa och tom baka bröd. Mums, så gott med nybakat bröd =) Senare måste jag plugga till spanskaprovet, som är imorgon.

Ikväll är man ju såklart bänkad framför teven, för... Desperate Housewives har säsongpremier =D Sooom jag längat! Kanal 5 har ju sin premiärvecka den här veckan "med gaaaaalet mycket tv".

Nu ska jag sätta igång och skriva, kramis ♥


Toppen helg

Åh vilken bra helg det har varit! I lördags kom Oscar och Julie hem, vilket resulterar till en mycket glad Cissi =) Har inte träffat dom sen i mitten/slutet av sommaren. Vi hade verkligen en jätte kul lördag tillsammans! Man börjar verkligen längta tillbaka till förra hösten. Då alla var sams och glada, det var en rolig tid. Men tiderna förändras... Men men, idag vaknade jag tidigt, konsigt nog, brukar inte vakna förens halv ett typ, men idag vaknade jag kl 10.20 utan alarm. Bra av mig! Hehe. Så jag har hunnit med att tvätta fönstret och strukit gardiner. Oscar va nyss förbi och sa hejdå, för både han och Julie åker hem idag :( Jag saknar er redan ♥

Jag vägrade ta hem plugg i helgen, för att jag ahr pluggat så mycket i veckan. Så det har varit väldigt skönt med en plugg-fri helg! Men, har såklart mycket plugg i veckan... Blä, ser inte fram emot det! Jag längtar som sjutton till höstlovet, som är "bara" 4 veckor bort, men jag tror det kommer gå rätt snabbt. Och på lovet så kommer Sarah hem, jag saknar henne så gryyyyymt mycket, det va planerat att jag skulle åka ner till henne den här helgen men jag hade so redovisning i fredags, som förövrigt gick rikigt bra. Så därför kunde jag inte åka ner.. Men om fyra veckor ses vi =)

Nu lägger jag upp lite random-bilder från i fredags =)




"I love mah hair, yepp yepp, i love mah hair" Haha =P

Sista lektionen

Svenska nu, och vi ska skriva nån insändare/krönika/artikel/blablabla.. Jag fattar ärligt inte. Sen ska vi skriva ett personligt brev också - plus det lixsom. Och jag har inte ens börjat.. Jag har inga idéer alls, kanske ska skriva om alkohol bland umgdomar eller anorexia, eller nått.. Har ingen inspiration, vet inte alls hur jag ska börja. Måste nog skriva den hemma, kan inte konsentrera mig och tänka när jag sitter i skolan iaf inte med sånna här skrivuppgifter. Båda uppgifterna ska vara inlämnade nästa vecka! Puuuh... Snart får man komma hemma och... ja, plugga såklart! Palla. Men det blir iaf inte så mycket plugg idag, ska bara tar reda lite fakta om Judendomens sabbat och sen träna lite mera inför redovisningen som blir imorgon (ist för idag).
Massa skolprat, tråkigt =P Haha.

Eftersom jag sitter i skolan med massa gamla bilder från skolan så ska jag lägga ut en bild =) Tihi.


Jag i början av åttan, haha! Hej gult hår =P

Nu ska jag försöka leta fram lite inspiration!
Hörs senare ♥

WTF

Så åker Mattias ut efter fem minuter!! Nu är jag piiiist =O
Alla mina favoriter ska alltid åka ut snabbt, crap!

Nu ska jag fortsätta titta på "Vem kan slå Fredrik och Filip?" Haha, dom är så jävla grymma!

Mattias Sironey i Idol



Titta hans leende liksom, gaaaaah! Tihi =)

Kurering och plugg på G

Plugg, plugg, plugg.. Ja, imorgon har vi en redovisning i so, judendomen. Har försökt och lära mig min text utantill, hoppas jag kommer ihåg den tills imorgon bara =P Haha. Sen har vi B-prov i matte.. och jag fattar helt ärligt ingenting! Jag har inte ens kommit in på rött än.. så nu måste jag slå ner mig i min mysiga soffa med min feta filt och ett stort glas vatten och plugga röven av mig, rent ut sagt! Blir nog och titta en hel del på idol också. Hehehehe ;) Jag hörde att snyggingen som jag aldrig kommer ihåg vad han heter.. JO! Nu kom jag på, Mattias tror jag han heter. Ska leta efter klipp på youtube och lägga ut, så ni får se hur snygg han är och hur bra han sjunger =) Sen har jag ju gått och blivit förkyld igen.. svider i ögonen och jag snörvlar (Hahaha, snörvlar! Det låter så roligt) heeela tiden! Jobbigt... Och såklart, så har vi terängtest imorgon. Jag lyckas alltid vara sjuk när vi har det, så typiskt.

Nu har jag letat på Mattias audition, så jag slänger upp den i ett nytt inlägg =)
Ha en bra kväll! Puss


Martes

Asså nu har jag suttit här hela eftermiddagen, jag är seriöst nörd! Haha, men jag kan verkligen inte sluta leta efter massa fina kläder som jag kärar ner mig i! Sen har jag varit lite delaktig i att hjälpa papa och greja med nya kylskåpet. Svart, grymt snyggt! Kanske kommer ett litet kort på dom om ni har tur ;) Haha. Lite kaffe har jag också fått i mig.

Usch, jag känner sån här jobbig känsla i kroppen att jag börjar bli sjuk igen! Jag pallar inte det... Det svider i ögon och hals och jag fryser...


Så här kan det se ut när Maria "smygfottar" mig, Linis och Mims. Haha, tripp-trapp-trull, va lyckat!

Åh ikväll är det ju massa bra på tv, samtidigt också.. AA, Top Model eller Idol?
Jag spelar in Top Model, tittar på halv aidol och ser hela AA från kl 20.30 (nya tider och nya dagar ju) haha, där fick jag till det =) och så ser jag resten av idol, på repriserna i helgen! Haha, äsch! Vi får se hur det går med det där.. =P

Puss & Kramis ♥


Söndag

Hello! Asså ursäkta, nu har jag varit dålig på att blogga igen. Har inte gjort det på flera dagar! Men jag har haft fullt upp helt enkelt... Säsongspremier på AA och en kopp te, plus en mysig filt över sig =) Perfekt avslutning på den här helgen liksom! Min fredag va riktigt trevlig, till och från, ska vi väl säga iaf =P Haha. Igår va det grymt segt, halvsov framför teven typ och vaknade inte förens kl 2 idag, hehehe. Men sen struntade jag i min ångest över att ha sovit bort hela dagen, och gjorde lite nytta istället. Så det blev en storstädning av rummet, torkade tom golvet och greja =) Duktigt av mig!

Jag har en känsla av att jag inte kommer kunna uppdatera så mycket i bloggen den här veckan, för vi har rätt mycket i skolan, så min vecka kommer bestå av ganska mycket plugg... Och det betyder att jag kommer va hyfsat trött. Sen ska jag försöka träna också, kan ju inte sluta med träningen för att fotbollsäsongen är över heller! Måste ju hålla igång ;)

Juste, vi förlorade sista matchen tyvärr sista matchen.. Men jag fick rent ut sagt daaaamp på domarn! Shit va irriterad jag va! Asså dom vi spelade mot, spelade så jävla fult och knuffa i ryggarna hela tiden. Till slut, skrek jag nått åt domarn och han svarade typ nått med, aaah du har fått din frispark nu... Hela laget va typ irriterad på domarn, man borde ju liksom inte få döma när man inte vet reglerna! Aja, nog om de.


Jag och Mimmi i torsdags, när vi väntade på bussen hooome! Precis efter skolkortet, som jaa.. inte blev särskilt bra, iaf inte det enskilda, det ser ut som jag har påssjukan i min ena kind, hahaha. Har inte sett gruppkortet än, men vi får hoppas att jag ser bättre ut på den =P

Nu ska jag gå och titta om det börjar nån bra film på tv kanske!
Puss & Kram!

Före/Efter

Sorry, hade fullt upp hela dagen igår och sen blev jag så trött att jag inte orkade blogga... Men nu, kommer iaf den utlovade före/efter bilden på mitt hår...


Haha, jag såg lite konstig ut på båda bilderna, sååå jag fixa till det i photoshop! Haha, eller inte... Paint is the shit! Snyggt va? ;)

Iiiih, jag älskar mitt nya hår! En aning kort som sagt, men färgen är grymt snygg!
Åh tack för alla fina kommentarer jag fått om mitt hår =)


Hej allihopa!

Hej allihopa! Man kan säga att det har varit en hektisk dag, men trevlig. Det börja med att jag vaknade upp hos Mimmi, vi gjorde oss i ordning och sedan tog vi tåget till stan. Det hanns inte med någon frukost så vi tog kaffe och en macka på Engeln. Sen handlade vi lite grejer och efter det gick vi till frissan. Det tog ungefär tre timmar och tjugi minuter, och Mimmi satt och väntade på mig under hela tiden, tack för sällskapet =) Först la hon i alla mörblonda/ljusbruna slingor och så varade hon med blonda in min utväxt. Det blev jäääääätte bra! Efter det toppa hon håret, det va faktiskt inte så jätte slitet... Jag är jätte nöjd, lite ovan men det tar sig ;) Alltid lite ovant efter klippning - att det är så kort liksom, men va sjutton.. Det växer snabbt! Mina gröna ögon framhävs (?) också mer i det lite mörkare håret =) Jag är jätte nöjd!
Ni får se för/efter bild imorgon!

Jag fick lov att skynda mig ifrån tåget hem för att vi hade match mot serieledarna! Mina ben va helt gummi typ för att jag knappt hade ätit nått på hela dagen, men det belv bättre fram emot andra halvlek, då jag faktiskt gjorde måååål =) Tihi! Men mitt mål hjälpte in direkt, serieledarna vann med 4-2... Sista matchen imorgon då, då får vi se till att vinna! Om vi vinner imorgon hamnar vi fyra i tabellen, förlorat/ovangjort betyder att vi hamnar femma. Vi satsar på seger ;) Haha.

Asså, hur många veckor har det gått i skolan? Ah, fyra ungefär! Och jag tycker redan vi har föööör mycket läxor och föööör mycket prov, men helt ärligt, jag orkar inte med. Vi har för mycket.. Imorgon har vi spanska förhör på oregelbundna verb och regelbundna, fem st tror jag, två regelbundna och tre oregelbundna, om jag inte minns fel. PLUS... att vi ska kunna dom i presens, futurum och allt vad det nu heter... Det är inte lätt asså! Jätte svårt och lära in, tycker jag. Man måste nästan sitta och nöta dom, om och om igen, massor med gånger. Inte för att jag har gjort det, haha, men det skulle behövas kan jag säga! Inte nog med det, imorgon har vi också hemkunskaps "test", fast man får ha med sig sina anteckningar, så att det är ju en fördel. Men den här veckan har vi också engelska prov och träd, bär, grönsaker och frukter och typ allemansrätt. Och det är inte slut än! Vi ska också va klara med ett grupparbete i so:n den här veckan, och våran tredje medlem åker bort, så att det blir mycket och göra... antar att vi får jobba en hel del hemma. Puuuuuhh.. det va nog allt! SNÄLLA, tyck synd om oss.. hahaha!

Kvällen spenderades med plugg...

Oj, det blev ett långt inlägg! Orkade egentligen inte skriva, men äsch! Men lyckades letade fram lite ork till bloggen =P Men nu behöver jag sömn!

Kramis!


Natti Natti

Hihi, hann med ett litet inlägg till =)
Mimmi ville ha hjälp med sin blogg och fixa till den! Så vi har suttit och grejat med den fram tills nu =) Så nu ska vi kila upp och titta på någon film. Jag har tagit med några av våra klassiker, Haha. Så det blir nog säkert någon av dom ;)

God natt igen!

Jag har baxat in mig hos Mimmsan för natten =)

God Kväll  =)
Har ni haft en bra dag? Hihi, jag sitter i Mimmis kök och hon försöker sig på att göra te, haha! Och jag slog mig ner framför datorn så fort jag kom innanför dörren, Haha. Men jag tänkte ju liksom: Omg, jag har inte uppdaterat bloggen på heeela dagen liksom! Hahaha. Ohlala, nu leverars det te här också =) Gotigott!
 
Vi lyssnar på "Next plane home" med Daniel Powter, lätt höstens mys låt! Åh, alla borde lyssna, jag älskar den!

Imorgon åker vi upp till stan för att jag ska klippa mig och färga håret, wiiihu vad jag längtar! Och så blir det lite bra-och-ha-inköp! För vi är ju faktiskt lediga imorgon =) Hihu, och Mimmi sötis ska sitta och vänta på mig i typ 2 timmar, hon har redan konsaterat att hon ska läsa sönder alla tidnigar, haha!


Innan jag bike'ade iväg i kylan mot Mimmi, mys-outfiten som bara den ;) (Ursäkta bildkavliten, tagen med mobilkameran).

Mimmi: Jag ska fan ta en banan... Fyfan vad äckligt! Vill du ha en banan??
Hahahahaha, pucko x)

Haha, nu ska jag umgås med min lilla bananätande bästa vän!
Sov sött, puss ♥

Blått vs Rött

Resultatet blev noll - noll! Även fast jag personligen vi gjorde en helt grym match, vi va verkligen värda ett mål! Åh det va så nära när jag hade jätte bra understöd av Sofie på vänsterkanten, så passa jag henne och hon sköt i ribban! Ohh, så nära liksom. Men jätte bra tjejer, alla va jätte duktiga =) Match på tisdag och onsdag också! En hemma och en borta, sista matcherna! Vi har inte förlorat en enda match nu på höstsäsongen =) Det börjar gå framåt brudar! Satsar på serieseger nästa år då ;) Hihi.

En liten läskig grej som hände på matchen också! Det va på ett inkast... och så skallade jag ihop med en tjej ;O Men det var inte direkt någons fel... Men det var as äckligt, det bara snurrade till i hela huvudet! Men så vet jag ju att man kan börja må illa om man fått hjärnskakning så jag börja ju såklart må illa =P Jag vet inte om jag inbillade mig? eller om jag hade fått hjärnsakning.. Så jag bytte och satt mig på bänken och mådde illa ett tag.. sen blev det bättre och bättre, så då gick jag ut igen =) Nu har jag bara lite smått ont i huvudet, så jag tror inte direkt att det är nän fara!
Men lite läskigt var det!

Ha en bra söndag =)
Puss ♥


"God Morgon"

Hehe, vaknade för en halvtimme sen ungefär! Ja, jag tycker om att sova länge! Fast ibland kan det bli lite för länge och då blir jag mest irriterad på mig själv att jag sovit bort hela dagen, haha. Men nu till nått annat! Match idag och den är inte inställd! Ovanligt va? Haha. Min tränare ringde för en lite stund sen, tittade på nummret och tänkte: fan, nu är den inställd.. Men som tur va var det inte det hon ringde om. Vart lite skraj där ett tag!

Nu ska jag käka lite frukost och packa o peppa =)
Informerar om reultat senare!


RAARW! Hur kan man va så sjukt jävla snygg som Crisrano Ronaldo? Helt omänskligt!

Ååhh, jag vill gå på Sverige - Portugal den 10 oktober! Måste få någon med mig med biiiil =) Haha.

Ha en skön söndag ♥


Oinbakad calzone



Hahahaha! Helt sjukt klockren asså, speciellt kl 4 på morgonen! Hahaha.

Nu blir det nog en film och sen sova =)
God natt!

En sann historia

Jag ska berätta en liten historia för er =)

Det var en gång en flicka som hade jätte fint naturligt, tjockt, vackert, blondt hår...


...Jag kanske skulle färga underhåret mörkt och överhåret lite blondare? Ja varför inte? Det är ju inne! Tänkte hon...



...Resultatet blev bra! Hon hade färgen ett bra tag. Hey, det va ju kul och färga! Varför inte färga lite mörkare? Hon färgade en gång och det blev lite mörkare. Nej, jag är inte nöjd! Jag vill ha mörkare! Mamman trodde att hon skulle ångra sig, men flickan var envis! Så, hon färgade håret mörkare ännu en gång...



Det stod ju mörk-brunt? Äsch, svart är ju inne! Efter någon månad kände flickan att svart verkligen inte va hennes färg. En gång blondin, alltid blondin! Mamman hade så rätt. Så flickan började den långa processen med att få tillbaka sitt blonda vackra hår. Efter första färgning...




...Blev resultatet en aningen rött! Hon färgade håret blondare med jämna mellanrum, och resultatet var nu orange! Hon fortsatte och färga mot blondare hår! Nu...



...var håret orange/gult! Det här var början av sommaren 2007...



...Hösten 2007 hade håret efter måååånga färningar blivit blondt med ynka gula nysanser. Nu var flickan nöjd med reslutat och i fortsättingen färgade hon ändast utväxten. Men...



...Men i februari 2008 valde hon att lägga i lite gråa nyanser för att få bort de gula nyanserna... Resultat blev jätte bra! Sen dess har flickan inte färgat sitt hår...

...Sí, that girl is me ;) Hahahahahahaha. Det är story'n om mitt hår people!

Jag blir så arg på mig själv, för att jag hade mitt "drömhår" innan jag började färga det. Mitt tjocka, mörblonda, lockiga hår! Åhh vad jag vill ha det tillbaka!! Men nu på tisdag åker jag upp til stan och klipper mig och färgar mörblonda (som min utväst, alltså min narurliga hårfärg) slingor i mitt blonda hår. Sen ska jag aldrig mer färga mitt hår! Okej, det kommer jag säkert göra men, inte på ett bra tag iaf =P

Hihi, hoppas historian var underhållande!
Ha en super-duper bra lördag! Vi hörs senare!
Puss på er ♥


Tacotoast

God morgon läsare =)
Nu ska jag lära Lina och äta tacotacos!
SHE LIKED IT :D Hon sitter och säger: Goooott! Det här ska jag äta varje daaag!
Hahaha.

Tacotoast
2 skivor Jätte Franska
Så mycket tacosås som du vill ha
Så mycket ost som du vill ha

Sen in i toasten och toasta =)
Det blir mumma kan jag säga!
I love it!

Het debatt

God torsdags eftermiddag people =)
Vi har nyss haft debatt i skolan om olika energikällor. Det var faktiskt roligt, det blev rikitgt hett där ett tag! Haha. Åhh det va en as rolig grej också... Vattenkraft gruppen argumenterade mot Biobränsle om energigräs. Och så sa någon i Bio-gruppen: Men va menar ni med energigräs? Så kommer en en kille i våran klass som va i Vindkraftsgruppen ba: Dom menade weeeeeed! Hahahahaha, klockrent asså! Jag tyckte iaf att det gick bättre än va jag hade förväntat mig att det skulle gå och det är ju posetivit =) En till posetiv sak va att vi drog över tiden på matten, så vi skulle ha matte på no:n nästa vecka ist. Så nu fick vi ledigt fram till 14.20, då ska vi tillbaka till skolan och ha svenska i en timme, sen slutar vi!
Nu sitter vi hemma hos lina-pina och chillar! 

Och tror ni inte att den inställda matchen blev inställd då? Jo, helt sjukt asså! Men men, inget att göra åt, ladda om till nästa match som är på söndag, men man ska väl inte ha för stora förhoppningar, för den kan ju bli inställd, haha. Men träning blir det iaf idag =)

Letade igenom Linas bilder och hittade världens sötaste bild på henne! Titta! =)



Lina i somras, i guess!
Värsta härliga sommar bilden.


Nu ska jag vara social med mina vänner =)
Pussipuss

Plugg & Fotboll

God Kväll!

Prom Night va helt okej, den får en 3,5 av 5 =) Hihi. Men den var ganska kort, bara 1.25 min ungefär... Toasten va god! Haha. Min kväll kommer bestå av plugg och fotbollstittande! Sverige - Ungern you know!

Hoppas ni får en bra kväll =)
Kramis!

Onsdag eftermiddag

Äntligen hemma =)
Skjutsade Mimmi enda från busstationen och hem... puuuh! Plus att pakethållaren är trasig och man typ sitter på hjulet. Hahaha. Nu ska vi äntligen umgås, tror aldrig det gått så här länge och att vi inte har umgåtts! OMG! Typ två veckor! Haha. Verkligen på tiden!  Nu ska vi göra toast och titta på prom night! Mys mys!



Håll utkik efter recention.. Kommer fram emot kvällen!

Puss & Kram!


 


Skolan

Hallå alla glada!
Nu sitter jag i skolan och har bild! Vi ska göra nån layout till ett skivomslag för en låt. Jag ska nog ta lady med crossfire =) love it! Vi har nyss haft hemkunskap och då gjorde vi en korvgryta, den blev god den! Sen fick vi scones, så nu är vi fett mätta, och det är bara det om typ 40 minuter har vi lunch, haha. Lägger nog in en bild när jag kommer hem :)

Nu ska jag börja med mitt skivomslag =)
Ha en bra onsdag! Vi hörs senare!


Lägger upp en liten bild från elevens val förra året :) Jag och Mimmi.  

Det går bra nu...

Haha, jag va ironisk!
Det går verkligen inte bra! Hade skrivit ett hyfsat långt inlägg och så försvinner det när jag förhandsgranskade det! Puuuh.. Men det jag skrev va väl ungefär att det tillslut funkade att skriva ut ifrån word! Och att våran match idag blev inställd! Men ny match på tordag så vi laddar om till den =) Liten kort sammanfatting där!
Försökte också ladda upp en bild, får se om det fungerar bättre den här gången då.
Nej, det verkar inte vilja funka den här gången heller!

Dator och jag går inte ihop idag, bäst jag stänger av den, innan det blir fler motgångar. Haha.

Nu ska jag göra mig en kopp te och greja lite!
Sen ska jag krypa ner i sängen och titta på satc =)
Puss & God kväll allihopa!

Sjuuuuuukt irriterande!!

Nu måste jag bara skriva av mig min irritation på våran jävla dator!
Jag sitter och letar fakta till en debatt vi ska ha i skolan på torsdag. Hittade jätte mycket bra! Och så ska jag skriva ut det... Klickar ner alla sidor som jag letat från och stänger av musiken. Berädd på att göra mig i ordning för att sticka ut och springa. Klicka upp word som ligger nere på listen, märker att det står helt stilla... Så jag trycker ctrl alt delete!
Aktivitet: Microsoft Word Status: Svarar inte.
Nähäpp! Tänkte jag och visste om jag "avslutade aktivitet" och tröck upp word igen, så skulle jag kunna återställa dokumentet. Såå jag avslutade det, och tröck upp word igen.. Men kunde man återställa? NEJ!!!!

ÅH, jag blir så sjukt irriterad! Så nu är jag fullt upp i och leta på alla fakta som jag hade hittat. Drygt...
Bloggen blev offer för min irritation, hoppas det är okej? Haha.

Kanske blir ett lite trevligare inlägg ikväll =) Vem vet?
Puss & Kram so long!



18:17

JAG BLIR TOKIG! Nu händer samma sak igen!!
Fast nu skulle spara det så att det INTE skulle försvinna när jag skulle skriva ut. Jag hann inte mer än att spara så hängde det sig igen! Nu vågar jag inte "avsluta aktivitet", så nu får det väl stå där och hacka...
ÅÅÅÅÅH! Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till?

Jag får väl försöka hitta någon lösning :P



18:31

Jag hade inget annat val än att börja om på nytt...
Tredje gången gillt då!

Ooops!

Jag har varit lite dålig på och blogga.. jag ska försöka bättra mig =)

Nu ska jag berätta att igår, fick jag värsta städ-kicken och började städa garderoben! Sen fortsatte jag med att städa hela rummet och så fållade jag även upp ett par gardiner som va alldeeeeles för långa! Haha, duktigt av mig asså =)

Imorgon är det match mot serieledarna! Wihoo, vi tar dom brudar! Lycka till, till oss :)

Nej nuuu kommer jag inte på nått mer vettigt att skriva om så det här får bli ett vääääldigt kort inlägg. Hoppas ni står ut ändå ;)

Mimmi va så söt och gav mig min första kommentar, så därför..



..Ska hon få vara med på den första bilden jag lägger ut =) HIhi, baby!

Ha en forsatt bra dag allihop! Puss

Härliga tider

Tjenis! Åhh vilken härlig dag det blev =) Vaknade upp imorse och trodde vi skulle gå som vanligt i skolan, till kl tre typ. Vi kommer till skolan och sätter oss utan för so:n, efter en liten stund kommer Lina och säger: Ni vet väl att vi slutar vid elva idag va? Jag och Mimmi skiner upp. Jag: Men säkert, du skämtar va? Lina: Nej, jag är seriös! Båda blir typ extas och Lina, you made my day baby! Haha. Härligt härligt! Alla nior fick sluta vid lunch, för att vi har ett inviduellt arbete i teknik som ska va inlämnat imorn, så vi skulle få jobba med det. Antingen i skolan eller hemma! Gulligt av lärarna =) Hihi. 

Vi slutade vid lunch, och då bestämde vi oss för att gå ner och fetta på sibylla :) eftersom det va en timme tills tåget gick! Gott vare du... Sen tog vi tåget hem.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete!
Sen väntar fotbollsträning om jag orkar med, är nämligen förskyld som bara den! Jag får va med så mycket som jag pallar helt enkelt =)

Pussipuss!


Cissi har en blogg, wöö!

Hallå! Nu är det dags för mitt första inlägg tycker jag :)
Fixade bloggen i söndags och så höll jag på och fixa och trixa med den i typ 3 timmar! Sen gav jag upp.. eftersom det inte gick så jätte bra för mig! Men nu har jag fixat till den så den ser rätt okej ut ;) Men, den ser inte rikigt ännu ut som jag vill... Men det får bli mer ändringar framöver! Men, men, men.. Haha!

Vem är jag då?
Jag heter Cissi och bor i en by i dalarna, men jag trivs wtf =) Haha! Har planer på att flytta till en strörre stad efter nian, som jag som sagt går i nu! Om ni vill veta mer, är det bara och fråga!

Och vad har jag då tänkt och skriva om i min blogg?
Jag hade tänkt och skriva om det som ploppar upp i mitt huvud helt enkelt, det jag känner för och skriva om lix!
Min vardag, partyhelger, chilldagar, skolan, fotbollen, shoppingrundor and so on... Det är väl lite av det som säkert kommer dyka upp i bloggen! Om det intersserar er, så är det bara att följa den ;) Jag ska försöka vara ganska aktiv, får se om det går bättre än förra gången jag hade en blogg. Tror bara ett det blev ettt inlägg då, om jag inte minns fel :P


Men nu ska jag inte tråka ut er som det första jag gör ;)
Ska bara tillägga att jag är nybörjare!
Puss, vi hörs väl? =)


RSS 2.0