Saturday night

Mina brudar är här, dvs Lina och Mimmi :D Vi har nyss grillat gott med familjen och grannar. Nu sitter vi och laddar inför kvällen med mina älsklingar The Killers bla. Mycket bra!


Hahaha, love you guys ♥


20:26

Efter det inte tycks finnas någonting och göra i den här lilla hålan idag, så kör vi på fredagsmys. Och vad kan va bättre än det en grå fredag som denna. Såklart kommer Mimmzanos Astrapoooopolis hit, hahaha.


Hahaha. Ha en bra fredag, puss.

Lets kick Johannas ASS

Hahaha. Skola, träning, sova, skola, träning, sova...... SNARK! NÄR ÄR DET HELG!!? Ska iaf iväg på dubbelpass med Johanna banana nu. Kick boxning och core... Jobbigt men grymt skönt på samma gång, haha. Kort inlägg, men bättre än ingenting va :) PUSS PÅ RUMPAN


Moi and Johannabanana i midsommars ♥

Beyonce vs. Kelly Clarkson

Hör ni någon likhet mellan Beyonce's Halo och Kelly Clarkson's Already Gone?
 
Halo                                            Already Gone
 

Jag blev ganska paff när jag hörde Already Gone, det är ju nästan är exakt samma musik som i Halo?

"Snart blir det söndagsmys..."

Usch va jobbig den låten är, sätter sig på hjärnan och så går man runt och sjunger den i flera timmar... haha (eller ja, fredagsmys sjunger dom ju). En annan låt som sätter sig på hjärnan... "OH BRITANNIA, BRITANNIA RULES THE WAVES!!!" . Har haft den på hjärnan hela jäkla dagen... dumma reklam :(

Nu sitter jag och väntar på Mimpson. Vi ska titta på Slumdog Millionaire och bli tjocka och glada utav chipsen, sur kräm och lök, mums. Hoppas filmen är bra! Vad jag har läst så verkar den faktiskt det, har för mig att den vann massa Oscar's och Golden Globes om jag inte minns fel. Jaja, ha en mysig söndagskväll! Puss puss ♥


Hitta en bild på mig och Mimsen från avslutningen i Linas blogg :)
Haha, snygg var den också.. HOST!

Sommaren med Göran

Nu åker jag på bio! Sommaren med Göran =)
Älskar Peter Magnusson, såååå skön! Puss ♥


ÖVNINGSKÖR

...Stog det nyss på våran bil. Fick köra våran nya, snygga ;) Haha, woho. Den ni. Det va faktiskt en ganska stor skillnad från att ha kört den gamla hela tiden och nu köra den här. Föutom två styckna paniker och en burnout (hahaha) så gick faktiskt jätte bra! Känns jätte naturligt och köra nu, övning ger färdighet!

Nu hade jag faktiskt tänkt att jag skulle städa :) Hörs sen!


Mina favorit-Killers-låtar spelas såklart på Spotty =)
Listan är dock längre än så, haha.

Looking back



Kan inte låta bli och sakna Berga-tiderna! När man tänker efter så hade vi så grymt jäkla kul. Letade igenom lite bilder från bilddagboken och bilder på min bärbara (har dock mycket, mycket mer nostalgiska bilder på den stationära datorn) och gjorde ett litet collage i Picasa. Under dom tre åren på högstadiet så hann vi med väldigt mycket.

Det är såklart skönt med förändringar och bryta rutiner men man saknar ju det gamla ibland, jag har ju faktiskt spenderat tre år av mitt liv där. Mest av allt saknar jag Linisen! Känns så konstigt att inte Lina kommer in genom dörren och vi snackar om morgonens Vakna! (haha) ex. Och hur sjutton ska jag klara av matten utan min andra matte-hjärn-halva, hihi. Är van att Lina sitter där bredvid och kan det jag inte kan och tvärtom. Jag, Mimmi och Lina har haft sååå sjukt kul under åren... Bångtjärn, Bagarn, lektionerna, inspelningarna (hahaha), Stockholm, handikapptoan, elevens val, festerna, Nyckelön, HKn osv osv. Listan kan göras vääääldigt lång.

Jag kommer sakna våra skrattanfall och härj, också våra filosofiska pratstunder, och våran totalt urspårade humor. Tur nog så är det inte the end of the world att vi inte går i samma skola längre, såklart ska vi träffas utanför skolans gränser nu :) Jag och Mimsan fick krama och pussa på Linisen förrförra helgen, men LINA nu kommer du hit så vi får ha kramkalas igen, för jag saknar dig!! PUSS. 

Det är nu jag börjar förstår varför jag stod och grät på avslutning, hehe.

CML ♥


Back to basics

Yes, och efter en hel vecka är jag heeeeeeelt slut. Dom tidiga mornarna tar kol på mig, jag är absolut ingen morgon människa. Älskar att ligga och dra mig och sova länge om mornarna! Så skönt. Nog om det. Nu har jag börjat på gymnasiet, helt sjukt va tiden går undan... kommer ihåg första dagen i 7an på Berga som att det var igår! Och nu börjar jag på gymnasiet. HP09 för att vara exakt :) Tror det kommer bli tre bra år! Dock är jag redan trött på skolarbetet, haha, och det har knappt börjat. Men jag antar att det tar ett tag och komma in i rutinerna igen.

Jag och Johanna har dock inte väntat med och komma in i dom gamla träningsrutinerna igen. Vi har legat på topp hela veckan. I måndags kickade vi igång med BP:n, i onsdags var det Kick boxning som gällde, så sjuuuuukt drygt, vi skulle också egentligen kört Core direkt efter, vilket var inställt tråkigt nog.. Och igår så simmade vi 1 km med sällskap (medtvingat kanske, haha) Linn och Mimmi. Jätte skönt!



First day at SCHOOL.

Hej

Cissi sover. Hejdå!

PORTRAIT











Igår gjorde jag något jag inte har gjort på kanske, 3-4 år! Jag målade! Och shit va roligt det är när man blir nöjd. Men nu har jag mättat mitt teckningsbehov för 4 år framåt igen, hahaha. Och för att jag egentligen är sjukt värdelös på att teckna, så blev jag faktiskt riktigt nöjd :) Om man ser, så är det ju faktiskt Beyonce på bilden, haha.


IKEA Katalogen

Åhh! Jag älskar när nya IKEA Katalogen ramlar ner i postlådan :) Och idag släpps 2010 års upplaga. Alla bilder i katalogen ger så mycket inspiration! Sitter och webbläser den nu, har dock inte hunnit tagit mig ut till postlådan ännu, haha. Ska gå ut och kolla om det ligger någon där snart, mycket mysigare och läsa så. Hihi, inredningsfreak som jag är :) HÄR kan ni webbläsa den!


Wii

Hahahaha, nu sitter jag hemma hos Mimmi och vi underhåller oss med Wii och Ice Age spelet :D Så sjukt kul, hahaha. Vi får typ kli och sitter och skriker när Sid/Ekorren/.. dör. Grejen är den att spelet är typ för 7åringar och uppåt typ, så att en sjuåring ska kunna klara det här spelet, och emellan åt är det galet svårt (tycker vi iaf, haho).. Vi har endast spelat 27% av spelet och vi har spelet ganska länge.. Så detta verkar vara ett evighetsspel... nej nu ska jag återgå och lyssna på Mimmzanos svordommar samtidigt som hon försöker döda nått konstigt djur på spelet, hahaha. Eller snarare när dom dödar henne xD


Hahaha. Nu sitter hon och sjunger:
"DÖÖÖÖDA!!! DÖÖÖÖDAAA!!!!
och så dödar vi lite till!!!"


Haha, vackert!

Smörsångare



Jag blir så sjukt irriterad på denna mannen (Christer Sjögren), och speciellt hans smile (0:24)!! ÅH, kliar i hela kroppen... Smörar-jävel! Usch...

MEN, killen i blont är galet snygg! Det är det enda som gör att man kan kolla på reklamen över huvudtaget, haha! Frågan är dock den.... varför är han dansbandssångare?!

Gårdagens shopping

Var alldeles för trött för att blogga igår, efter två timmars sömn, heldags shopping och löpning så var jag rätt slutkörd igår kväll! Men nu är jag pigg igen och tänkte uppdatera :) Igår åkte jag med Linn och Johnna på en liten impuls trip till Västerås, och det va såklart shopping som stod på schemat. Jätte mysig dag med massa skratta och jag blev supernöjd med mina inköp =) Vi tog våran Subwayoskuld igår också, haha, och jag måste säga att jag har aldrig ätit en godare macka i hela mitt liv!! Fy fan va gott det va, så gott att vi fick lov och käka där två gånger, haha! Det blev som sagt en hel dag i Västerås och på kvällen så löpte vi och rushade upp för en backe, härligt härligt!  Men nu ska jag sluta babbla och visa några av mina inköp, såååå nöjd :D


Linne med skit snygg rygg, New Yorker


Halsband, New Yorker


Efterlängtad hatt, H&M



TRUE LOVE!!


"Trasiga" leggins, New Yorker
 Långt tub-linne, H&M

PS. Tråkigt nog vet inte min kamera vad skärpa är för något :( Hejhopp!

DEAL (?!)

Jag ska bli bättre på och blogga, för kul är det, japp, nu är det bestämt!

Puss so long, update senare ikväll (om jag orkar, haha) ♥

RSS 2.0