Do you remember? Or should i rewind?

Herrrrregud!! Kommer ni ihåg Småstjärnorna?! Det var typ mitt favoritprogram när jag var liten. Haha. Kolla in det här klippet: http://www.youtube.com/watch?v=qHJVfYmvs5k och Sikta mot Stjärnorna?! Haha. Men det var väl typ samma program fast Sikta mot Sjärnorna var för de äldre. Här finns ett klipp på det: http://www.youtube.com/watch?v=qHJVfYmvs5k. Nostalgi så det bara skriker om det.

Kreta i maj 2010


I maj åker vi iväg till Kreta! Woho så underbart :D Längtar redan som en galning! Har aldrig varit i Grekland/på Kreta så det ska bli jätte kul =) Hoppas på fina stränder och varmt väder! Högsäsongen börjar dock inte förens i juni på Kreta, men vi åker i slutet av maj. Så det ska nog inte spela så stor roll! Mindre än två månder kvar... Awesome! Nu tänker jag göra lite lunch och slå mig ner framför något bra program och chilla! Om ett tag åker jag in till Fagersta och träna/solar :) Ha en asbra fredag. Puss.

Thursday night


Right now!! Eller mja, kanske en halvtimme sen bilden är tagen då men. Haha. Helt osminkad på bilden också :) Ungefär i det läge har jag spenderat hela min dag. Sovandes, alltså. Eller, liggandes. Sov från 15:00 till 18:30 ungefär. Hehe, trött tjej. Planen var dock att jag och Johanna-banana skulle simma idag. Men Johanna glömde kläder så det blev inget av med det! Och jag försov mig imorse och höll nästan på att missa bussen. Hehe. Dock hann jag både slänga i simkläder och slänga ur dom imorse för jag orkade inte släpa på dem när Johanna smsade och skrev att hon hade glömt. Skolan var hur chill som helst. Satt och knåpade med min Power Point presentation hela förmiddagen sen slutade vi vid tolv :) Super skönt. Nu har nyss tagit bort sminket och kletat in det i Lumenes ansiktscreme. Haha. Nu ska jag bädda rent och städa upp lite innan jag hoppar i säng. Har någon konstigt ovana/vana att det måste vara städat innan jag går och lägger mig. Får för mig att man söver bättre då. Hehe. Detta gäller dock bara när jag inte är trött, annars somnar jag i vilket fall som helst - städat som ostädat. Haha.

Ask me

Sådärja. Nu har jag också en sån där liten frågelåda som alla andra har. Haha. Så fråga nu då vaaa fan :) Nu ska jag titta på Dating in the Dark/Äntligen hemmma sedan blir det DHW och lite Linssoppa på det. Hihi. Rimmade. Puss.

Svenska Skidspelen 2010

What a beautiful day!! Har varit ute precis heeela dagen. Första gången i år mina nya solbrillor åkte på. Sån jäkla underbar dag. Solen stekte (LÄS: STEKTE) till och med. Hur underbart? Nämnde kanske tio gånger idag hur fint väder jag tyckte det var. Har varit på toppen humör hela dagen tack vare den stora gula bollen på himlen.

Dagen har spenderats i Falun vid lugnet och Svenska Skidspelen. Där gick Världscup finalen i både herrarnas och damernas längd av stapeln. Fick se bl a Hellner, Södergren, Olsson, Haag och Kalla :) Och bäst av allt, fick gosa lite med Bubo!! Helt awesome dag. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Är dock helt slut efter dagens bravader.

Fredagen spenderades i Köping, av alla ställen. Där skulle ärenden uträttas men även lite sopping. Fick med mig ett par solbrillor, väska, två grissnygga ringar och lite annat smått och gott!! Tiden rann iväg och jag kom en kvart försent till träningen men men, vad gör det =)


Den efterlängtade solen stekte som sjutton.


:)


Damerna.


Herrarna.


Hellner och Södergren värmer upp... typ. Haha.


Ellinor, Bubo och Oscar.


Elina, Bubo, Ellinor och jag. Haha.


Satisfied

Jag ville bara berätta att jag är så himla nöjd :) Har checkat av två (feta) Historiauppgifter på två dagar. Båda ska vara inne imorgon, och båda är nu inskickade. Blev just klar. Då får man tammesjutton känna en jäkla nöjdhet. Som strösslet på glassen (toppen på moset? haha, va sjutton säger man nu igen, aja... whatever) så är jag ledig imorgon. Sitter inte helt fel med helg nu och en lång helg dessutom. Frisk har jag också blivit nu, så himla skönt. Det betyder alltså träning imorgon. Ville bara säga en gång till: jäklar vad nöjd jag är. Detta ska såklart firas med att ta igen massa avsnitt av mina favorit serier som jag inte hunnit med den här vecka... 90210, Andra Avenyn, Grey's and so on. Perfekt. Sen ska jag sova som en kung (läs: gris). Hihi. Have a nice night.

Försöker ladda upp bild, men det verkar inte gå. Hepp.

This guy is my new idol


That bag

Idag när jag tittade på gårdagens Ballar av stål så såg jag precis en sån väska som jag vill knalla runt med i sommaren!! En tanfärgad axelväska. Skit snyggt när man har brunbrända ben och med ett par snygga slitna ljusblå jeansshorts. Åhh, vad jag vill ha sommar nu!! Men vart sjutton ska jag hitta denna väska?! Fast jag skulle nog kunna tänka mig att den finns på Åhléns eller nått liknande. Ska sätta mig och leta runt på internet nu. Jag SKA ha en sådan. Punkt.  Hej!


Sickness

Fyfaaaaaaaaaan vad jag inte mår bra :( Får nästan skylla mig själv lite att jag envisades med att träna igår kväll fast jag inte kände mig så bra. Fick ju som sagt sota för det idag då... Vaknade av att min hals värkte och gjorde ont, kunde dessutom knappt prata. Så idag har jag levt på soppa, fil, soppa och te... super kul!! Jag hoppas jag orkar upp till skolan imorgon, för vi brukar oftast inte ha mer än en timme/en och en halv timmes lektion. Får trycka i mig lite alvedon så går det nog vägen. Och idag har jag sett klart ALLA Vampire Diaries avsnitt... buhu.. Vill ha en till säsong NU. Nej. En till kopp te och massvis av sömn så blir jag förhoppningsvis lite bättre tills morgon. Hej!

Lovin' it

Hey hey hey. Ligger inte våren i luft nu va!! Så jäkla härligt med droppandet från hustaken och solen som lyser in genom fönstret så man blir bländad. Jag kan inte mer än tacka vädergudarna för detta :) Hihi. Idag har jag haft en jätte härlig dag fast jag dock inte mått så bra men det fullkomligt struntade jag i idag, straffet kanske kommer imorgon då jag vaknar upp ännu sjukare... Peppar, peppar, ta i trä. Dagen började med sovmorgon, precis vad jag behövde! Åkte sedan upp till skolan och hade idrott, så jäkla kul. Vi körde rullstolsbasket, helt galet. Fick dock ont i händerna. Sedan hade vi bara en lektion till och jag måste berömma mig själv om hur flitig jag var. Skrev en hel book report och gjord färdigt ett prov som jag inte hann klart med häromdagen. Fullt ös, medvetslös. Nja, inte riktigt. Sedan bar det ut på äventyr i satsdelar av Ludvika där jag aldrig befunnit mig. Hehe. Efter det blev det tacotallrik och fika på Engel med mycket härligt sällskap och massa skratt. Toppen! Därefter avvek två i sällskapet och det var egentligen så att vi skulle bowla men det skippade vi, istället tog vi en 20-minuters solning. Så himla skööönt. Fyfan vad detta inlägg blir långt... HEHE. Därefter var det dags för lite provapå träning på MåBättre. Spinning körde vi. Jävla va drygt det var dock roligt. Innan det hade vi också körde lite på gymmet... help my gooood vad trött och slut jag var efter det. Kände mig också lite low eftersom jag är lite krasslig. Dock blev det en helomvändning på det när jag kom hem. Då jag upptäckte att vi paket (ÄNTLIGEN!!! Efter massa jävla strul...) från ASOS kommit. Blev på topphumör igen och nu det blir bara bättre och bättre... 90210 har kommit ut med nya avsnitt efter en allt för långt uppehåll. Så nu har jag mycket nya avsnitt och se... Glamourama, HIMYM, Two and a halfv men, Grey's, AA och såklart då 90210!! Lovin it!! Så jäkla bra jag mår nu asså. SEE YAH!

Laugh


Hihihi.


Monday 22:17

Vill egentligen bara lägga mig ner och somna till Boston Tea Party just nu (är så sjukligt trött) men nejdå. Jag har massa plugg tills imorgon och mail som ska skickas iväg. Boooring men nödvändigt. Idag var det första dagen i skolan efter lovet, och det känns väl en aning... SVINTRIST men det är bara 3 veckor och 4 dagar kvar till nästa lov :) Förövrigt så har jag ganska nyligen kommit hem från en dryg träning och käkat en för jäääkla smarrig linsoppa (by me). Men nej, nu ska jag sätta igång så jag får sova någon gång. Med lite te så ska det nog gå undan. Puss puss puss och en till puss.

I know i'm gonna fall down


Comedians

Okej. Detta är alltså vad vi gör om nätterna ett lov. Typ. Hehe. Ska berätta historian bakom innan jag lägger ut klippet. Jag och Mimmi satt alltså lite random sådär och spelade in ljud på mobilen som man sedan kunde förvränga så att man lät som nått helt annat. Detta roade vi oss med ett tag och improviserade massa olika samtal och vipps, så kom detta till. Och det va så förbannat jäkla kul så vi fick lov att lägga ut det. Fyfan va vi har garvat. Tårarna har bokstavligen sprutat. So. Ni måste bara se/lyssna på detta. Kan nästan garantera ett sjujävla garv. Samtalet är alltså helt improviserat och det blev så himla roligt, så titta nu :) God natt.


I am crying


Åhhhhhh. Finner inga ord!! Så himla fint!! Jag och Mimmi grinar. Hade sett klippet för länge sedan men nu så kom vi in på det nyss och så sa Mimmi åt mig och titta igen och herregud vad sött.

Breakfeast

Jag är vanligt vis inte upp vid denna tid ett lov. Nej. Men just idag råkar det vara så. Tänkte vid fem-tiden att det var helt värdelöst att försöka somna. Då jag förmodligen hade vaknat upp vid tre-tiden. Så jag tänkte att jag skulle hålla mig vaken hela dagen lång och förhoppningsvis somna i skaplig tid tonight. Men vad skönt och vara upp vid den här tiden. Nu ska jag ladda upp stor frukost framför Vakna och sen en film kanske. Mysigt. God morgon!


RSS 2.0