NOW:

Min ypperligt goda wook och Liptons Peach Ice-tea :) Mm.. Och lite Two and a Half men på det. Vänta! Det blir faktiskt bättre ;) Haha. Första lediga kvällen på läääänge. Inga läxor, ingen träning. Det är tven och jag ikväll - GREY'S BÖRJAR NÄMLIGEN IDAG!!!!! :D ♥


Susan or Katherine?!


CAN'T WAIT!!!
GE MIG TISDAG NU, TACK.


Tävling

Jag är med och tävlar om ett namnsmycke på Foki's blogg ifrån Betties Galleria =) Och om jag vinner, vill jag ha halsbandet i guldtpläterat silver, ursnyggt!


19:13

Huvudvärk... fyfan. Jaaaa ja! Jag har iaf nyss varit ute och kört, det gick fint! Tränade lite start i backe och lite annat. Nu ska jag sätta mig framför mitt älskade 2 ½ men, roligare får man leta efter! Ska samtidigt skriva en filmrecension på American History X till engelskan. Wish me luck! Sedan väntar jordens tv-kväll (synd för mina kära familjemedlemmar att mitt viasat inte funkar.... haaahaaa) med Idol och dubbelavsnitt av älskade Desperate!! Sååååpa hela kvällen, mina manliga familjemedlemmar har inget att säga till om, PUNKT. Dock är det ju dom två sista från förra säsongen, men jag har ju guldfiskminne så det blir bra med en liten uppfräshning, för nästa vecka börjar ju nya avsnitt, HAPPY!! :D Desperate och Gossip Girl är faktiskt de enda serier som jag följer på tv, resten blir webbtv! Kan inte hålla mig, kliar i fingrarna. Men DHW och GG ser jag (läs: nästan alltid) på tv.. don't ask me why? Men ibland kan jag faktiskt inte hålla mig där heller, hehe. Serienörd som fän.



Nej nu ska jag sluta babbla och börja plugga. Puss!


Time for some change...


Quite boring..

Precis en vecka sen jag bloggade senaste! Dåligt av mig. Har dock inte haft så mycket intressant och blogga om. Men eftersom jag är helt sjukt uttråkad just nu, så skriver jag lite tänkte jag :) Igår skulle vi på bio; My Bloody Valentine 3D. Men när vi kom dit satt det en kille där och sa att det var inställt pga att hela 3D-systemet hade havererat... kul. Nej. Så vi gick upp till Lina och Linda och ha det trevligt med massa skratt och annat trevligt!

Va helt galet trött igår, så jag somnade väldigt tidigt, runt kl 01.00 kanske.. tidigt för att vara mig och för att vara helg. Så idag vaknade jag upp klockan tio och va helt galet pigg. Dock är jag sjukt uttråkad just nu, men lite saving är iaf The Hills-marathon, colan och chipsen ;) Hoppas resten av dagen har något och erbjuda. Vi är ju faktiskt lediga imorgon, nice... Synd att det inte är så fint väder idag, en promenad i höst solen hade faktiskt inte varit fel idag. Kiss 'n hugs ♥


It's sunday night!

Hey hey hey! Jag har alltid ogillat söndagar, men på senare tid har jag börjat gilla dom faktiskt. Idag har jag haft en jätte mysig dag. I morse låg jag i sängen och tittade klart på det senaste True Blood-avsnittet och det va så himla spännande i slutet, så jag fick bara lov att fortsätta kolla... kunde verkligen inte hålla mig, hehe. Så grymt bra! Jag har aldrig tyckt om Fantasy, så jag kan inte fatta att jag har fastnat för både Twilight och True Blood. Snacka om att jag va skeptiskt till att se Twilight första gången.. och nu kan jag liksom knapptt vänta tills New Moon kommer ut på bio!! Förstår inte vad det är som är så himla bra egentligen.. men jag är helt fast! Haha. Nog om det =) Efter jag hade nött massa TB-avsnitt imorse så hade jag kvalitetstid med mig själv, pyssla om mig som sjutton.. så nu känner jag mig sjukt ren och fräsch. Härlig känsla. Hann också med lite städning. Sedan åkte jag ner till min super söta mormor och hon hjälpte mig och sy in lite kläder osv. Väldigt tacksam! ♥ Jag fick också ett illrött läppstift från Elizabeth Arden, snacka om att jag är happy happy, little more happy, and some more happy! Hihi. Exakt ett sånt som jag letat efter, färgen är perfektion. Tack tack tack!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng med en skål varma hallon och glass, och nöta ännu mera TB. CAN'T GET ENOUGH!! :) Puss & sov gott!




When you came in the air went out.
And every shadow filled up with doubt.
I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.


I'm the kind to sit up in his room.
Heart sick an' eyes filled up with blue.
I don't know what you've done to me,
But I know this much is true:
I wanna do bad things with you.


Dye it dark, cus it makes you think I'm smart!

Är så grymt sugen på att färga håret chokladbrunt, så sjukt snyggt! Men såklart kommer jag ångra mig, nu när jag äntligen börjar få min riktiga hårfärg tillbaka. Men, jag ska fundera lite till på det. Kanske ska prova med en toning först och främst. Nej, detta kräver lite eftertanke så att jag inte gör något förhastat som jag kommer ångra sen! Men det är ju alltid kul med en lite förändring.. nej, men plugg va det ju!


Next up

Plugg står här näst på schemat. Den bäst pluggtiden för min del är sent på kvällarna, vet dock inte varför. Men är mer konsentrerad då, konstigt nog. Musiken hjälper också till. Skulle inte kunna leva utan musik! Och på tala om musik! Jag har bestämt att jag ska lära mig spela gitarr :) Älskar verkligen gitarr, akustisk! Så himla fint när den är nån kille med en helt otrolig röst och som endast sjunger till gitarr ♥ Love it! Ungefär nittio procent av alla mina låtar på spotty går väl i det spåret så, hehe.

Nej, nu ska jag göra en kopp te och börja plugga lite. Puss!


17:55

TUSEDAY UPDATE
Mimmi tycker om "jättegoda kakor"
Vi sätter en kudde på huvudet
Mimmi ser ut som en trattkantarell/Kapten krok
Jag ser ut som en flugsvamp
Kaffe på G
Promenad, inte på G
PGA Mimmi
Jag sitter under bordet
Vi går som Sid
Jag ser ut som Sid
+ Konstant skrattande

Ja, en vanlig tisdag i Cecilia och Emilias liv helt enkelt.



HAHA ÄGD!




VMA's TONIGHT



Yes, jag ska (försöka) titta (utan att somna)! Haha. Dock har jag prov i Försäljning och Service kl 08.30 imorgonbitti.. SNARK. Men hello, det är ju bara VMA's en gång om året, och just i år råkade jag ha lite bad luck och ha ett prov morgonen efter, haha. Men det hindrar ju då inte mig. Har suttit och pluggat i nån timma nu och kände hur tröttheten rann över mig. Så jag tog en dusch och nu är jag pigg igen! Dock börjar ju inte sänningen förens om 2(!!) timmar... kanske man skulle sova lite? Nja, då kommer jag väl antagligen inte orka upp sen i natt. Hmm? Kanske ska plugga lite mer då, för att hålla mig syssel satt. Lägger jag mig med täcket i soffan, kommer jag anagligen somna. Nej, nu vet jag! Haha. Ska nog se den här nya serien som hade premiär på 3an i lördags och dom visade dubbelavsnitt, kommer inte ihåg vad den hette, men men. Bra verkade den vara. Så jag ska nog titta på dom två inspelade avsnitten :) Och i väntan på att klockan ska slå 02.00 så håller jag mig uppdataterad på Bellas MTV-blogg.

Puss!

See it's Friday night!

Hej alla mina 70.000 söta läsare!!! Helt sjukt att så många läser min blogg, kan knappt fatta det själv!! Hahahaha. Nej jag bara larvar mig :)

Kan först och främst berätta att jag fick tråkigt nog lov att tacka nej till platsen i Karlstad. Väldigt, väldigt besviken, men life goes on... Igår flyttade jag och mina favoriter för tillfället in i lägenheten. Vi lagade mat, titta på Idol, skratta, hade deep-talks och bara va! Vilket var hur mysigt som helst och vi blev helt frälsta i lägenheten och lägenhetslivet, så vi bestämde oss för att spendera hela helgen där :) Har lagom hunnit hem, duschat, lagat lasagne och käkat med pappsen och nu plingade precis Johanna på dörren och nu beger vi oss mot lägenheten.

Puss och kram!


Johanna-banana och jag igår (mer bilder kommer).


One way? Or another?

090909. Alla säger att det är något speciellt med idag, och jag kan minst sagt hålla med om det...

09-09-09 kl. 17.05 Det ringde. Jag svarade. Hon sa att hon ringde från skolan i Karlstad och sa att jag hade kommit in som reserv på Inredning. Jag blev chockad som f a n. Jag forsätter vara chockad. Hon säger att jag har tills imorgon att bestämma mig. Jag blir ännu mer chockad. Vi lägger på. Och jag fortsätter vara i chocktillstånd.

Ja, ungefär så ser det ut. Jag har alltså tills imorgon på mig att bestämma en hel del.. Jag har inte ens öppnat Turism-boken under kvällen. Har inte kunnat koncentrera mig på nått annat än det här beslutet. Kommer antagligen ligga vaken hela natten och tänka på nackdelar/fördelar. Herregud, jag har tills imorgon på mig. Huvudvärken har letat sig tillbaka också...  

What to do? What to do...

090909

Dagens datum, för dom som har missat det :) Lite fränt, huh?

Vaknade upp imorse och kände mig allt annat än utvilad, min kropp va helt off. Och så känns det fortfarnade, och nu börjar även huvudvärken smyga sig på. Svininfluensan kanske? Haha, nej.. riktigt så illa tror jag nog inte att det är. Dock var gårdagen en mycket bra dag. Vi hade endast två lektioner igår, och slutade därmed kl 11.45. Jag klagar inte :) Jag och Mims åkte hem och gjorde lunch sen skjutsade bror upp mig till tandläkaren för att fylla på en snetand som jag hatat i några år nu. Kanske inte märks så stor skillnad, men efter att ha stirrat på den där fula tanden i hela mitt liv (eller ja, sen man började bry sig om sitt utseende kanske man ska säga, haha) så va det jätte kul och få den lite snyggare! Och igår var det också premiär för Idol och Andra Avenyn, mm, mycket bra! Och vem missade Bärke-skylten!!! INTE JAG IAF :D Haha.

Nått mindre roligt är att mina Turism böcker ligger hemma hos Mimmi och vi har prov imorgon... det lär lösas på något vis! Får väl ta en alvedon och åka och hämta dom, om inte någon annan vill göra det åt mig =) Hehe.

Hahaha, komiskt att det precis kom en alvedon-reklam på tven. Ja ja, nu ska jag sluta babbla och visa före & efter bilden på tanden för dom som är intresserade :) Puss & Kram.


OMG OMG OMG OMG OMG!

MY ALL-TIME-LOVER SKA SLÄPPA NYTT ALBUM!! :D JAG ÄR I EXTAS!!!

Från RobbieWilliams.com:
"Reality Killed The Video Star is released on Monday, 9th November"

HUR HAR JAG KUNNAT MISSA DETTA??! HOPPAS HAN KOMMER TILL SVERIGE PÅ TURNE NU!!! BÖRJA TYP GRINA FÖRRA GÅNGEN NÄR JAG MISSA HAN, HAHA.

Jag har lyssnat på några låtar från albumet och det låter braaaaaa =)

SARAH!!!! Kommer du ihåg att vi skulle se honom innan vi dör? :) Nu får han ta och komma, så vi kan se han!! Åh lycka!

Jag har alltid tyckt om Robbie's musik, (kan typ alla låtar, hehehe)! Så grym jäkla entertainer och så sjukt snygg :D

ÅH!! :D Detta firas såklart med massa Robbie ♥



Reality Killed The Video Star

Tracklisting:
1.      Morning Sun
2.      Bodies
3.      You Know Me
4.      Blasphemy
5.      Do You Mind?
6.      Last Days Of Disco
7.      Somewhere
8.      Deceptacon
9.      Starstruck
10.    Difficult For Weirdos
11.    Superblind
12.    Won't Do That
13.    Morning Sun (Reprise)


UPP MED TASSEN

Whut up?!

Dagen började klockan 08.00 hemma i sängen. Konstigt nog :) Haha. Duschade och grejade medans en snarkande Mrs. Musse Pigg låg och tog plats i sängen. Sen helt plötsligt så vaknade hon och jag blev häpen. Sen tog Mimmi Pigg sin lilla lila cykel och cyklade hemåt. Själv hoppade jag in i en bil och åkte iväg till Västerås. Där stod IKEA och sko-shopping på Schemat, plus en hel del andra affärer. Vi bockade först av IKEA och ett köp av ett par vita Converse (♥). Sen blev vi mätta och belåtna på Pizza Hut. Och sen vidare i andra affärer.

Nu har Minnie Pigg anlänt till min lilla lya åter igen och vi börjar göra oss redo för vad kvällen har att erbjuda.



Puss på magen och på lillfingret :) hihi.


Hakan talar ut



Hahaha, tror jag lagt upp den förut!
Men den är värd att läggas upp igen. Haha.


Fit for fight

Puuuuh! Hemma från dubbelpasset. Jätte skönt, som alltid :D Älskar träning, japp japp! Prima skinka. Fick övningsköra hem från träningen!! Rondeller, trafikljus, mörker osv. Gick hur bra som helst! Och Johanna fick bli den första som fick åka med mig.. Woho, känn dig hedrad ;) Haha. Hon har nog inte sååå rädd ändå, hihi.

Nu ska jag dricka kaffe (igen, och ja, det är lite sent för det, men jag är nog så trött ändå, så jag somnar nog) sen ska jag nog försöka se sista avsnittet av säsong tre på OC, "The Graduate", ett av dom bästa oc-avsnitten, dock också det sämsta eftersom Marissa dör.. Jag grinar varenda gång jag ser det, hehe. Oc-freak, yes. Har försökt sett avsnittet 3-4 ggr nu dom senaste kvällarna. Men jag lyckas då alltid somna :P Haha.

Slutar 14.45 imorgon, skönt och komma hem lite tidigare. Sen väntar BP med Hannis.

Nighty nighty =)


Haha, kom inte på nått bättre men! Typ jag och Johanna under träningen, haha.

GRATTIS BLOGGEN

NÄMEN DET VA SOM FAN!

Idag har jag haft min blogg i ett helt år! 236 inlägg har det blivit. Lite coolt ;) Haha. Den 2 september 2008 startade jag min kära lilla blogg.

Länge leve baccis.blogg.se! Haha. Grattis bloggen!


Den som väntar på något gott..

Cha cha!! Haha, nej.. Hej! Just nu sitter jag och dricker lite kaffe, ska snart börja göra mig i ordning för träningen. Dubbelpass idag. Grymt härligt =)

Dom senaste dagarna har jag börjat undra när alla serier ska dra igång igen. Och nu när jag sitter här framför Grey's så ser jag reklam för femman och att man skulle gå in på kanal5.se för mer information om seriestarterna. Och det tråkiga är att vi kommer få vänta enda tills oktober, alltså ytterligare en månad, innan Desperate Housewives, Grey's Anatomy och Gossip Girl drar i gång igen. Dock står det ingenting om One Tree Hill :( Ja ja, den som väntar på nått gott...

...väntar aldrig för länge! Puss och kram ♥



RSS 2.0