Hello and goodbye


Gör som min käre vän Emilia och tackar härmed för mig på blogg.se! Från och med nu hittar mig nu på http://cecilia.devote.se. Jag är grymt taggad. Mycket mer uppdateringar och allt som hör där till. Hoppas ni hänger med :) Haha. Puss och hej, tack för mig! Ses på devote.

22:53 Soon


Utlovade ytterligare ett inlägg ikväll. Men jag vill bara säga att jag fixar och grejar inför en eventuell bloggflytt. Så höll ögonen öppna. Bloggen kommer premiära inom kort!! :) Bjuder på denna bild så länge. Puss!

14.45 Sunday

Jag vet inte hur många gånger jag har tagit upp "Nytt inlägg" skrivit några få rader och sedan tryckt på delete och kryssat. Hittar liksom inte orden fast det finns tusen saker att berätta och skriva om. Men nu verkar det finnas ett litet flöde iallafall. Har precis varit ute en runda med bilen och det går hur bra som helst. Nu tänkte jag trycka ner huvudet i teoriböckerna och en kopp kaffe till det. Då är det väl givet att det kommer gå bra? Men tänkte faktiskt hinna med några fler saker denna mysiga söndag. En springtur mot kvällningen och en garderobsrensning och -flyttning (som jag skutit upp i en vecka nu). Håller på med lite förändringar på bloggen nu också. Och var berädd på att det kommer bli tätare med inlägg nu framöver. Kan nästa utlova det. Känner hur inspirationen flödar ur mina fingrar!! Nu kör vi. Eller ja, teoriboken var det.

Kan t.o.m lova ett till inlägg redan ikväll!!

Just the way you are



Om jag ska vara ärlig så blev jag tårögd första gången jag hörde denna låt. Sedan var jag redo att gifta mig med Bruno Mars. Så jäkla fin låt!! Kan vara den bästa låt jag har hört på länge. Kan lyssna på den om och om igen, flera gånger efter varandra. Väntar bara på att den ska komma in på spotty (helst hela Bruno Mars soloalbum också)... men tills dess så får jag nöja mig med att den finns på YouTube i alla fall :) Åh, om man kan vara kär i en låt så är jag det nu. Haha. Vi planerar giftemål någon gång i oktober. 10-10-10 låter väl bra? Haha. Alla är bjudna! Nej men ärligt talat. Grym låt. Nu inväntar jag min andra halva och njuter av de sista dagarna på detta underbara sommarlov. Puss.

RSS 2.0