Åhlénshuset

Sitter här i väntan på att jag ska ta tag i slöjd-arbete, Haha. Så.. jag tittade igenom lite gamla som nya bilder då jag bla hittade det här:


Lite galet, en barn-tapet (actually) och massa färg & tavlor!


Svart, grått och vitt med en liten röd färgklick till klocka!
Även här massa tavlor, jag tycker det är frääänt, Haha.




Jätte roligt tidsfördriv  - för er som gillar att inreda! Vilket jag älskar!! Man får inreda sovrum, vardagsrum och kök! Klicka in er på Åhlénshuset =) Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet, wish me luck!

Idolfinalen

Idolfinalen väntar nurå! Och vem vinner? Jag tror och hoppas Kevin! Han är ju helt underbar och han verkar vara en jätte härlig person. Han har allting man behöver som idol - the hole package =) En riktigt entertainer! Men Alice är också jätte duktig måste jag tillägga, men.. Kevin vinner!


Prao, torsdag & fredag

Hoppan! Jag missade och skriva igår. Jag som hade tänkt att vara duktig och skriva varje dag.. men icke då! Men, jag skriver lite om gårdagen idag istället! Okej? Igår hade vi inte så mycket att göra på paroen vi packade upp massvis med lussebullar (ca 700 kanske?) sen bakade vi massvis med knutar (bullar). Det kanske va runt 400 kuntar vi "knöt", en hel del asså! Men roligt är det! Senare åkte vi in till blge och handlade lite julklappar! Jag köpte lite julklappar och ett par skor + lite smink :) Mer än så blev det inte! Sen va jag så trött när jag kom hem att jag slog mig ner vid tven och sedan somnade..

Idag var en väldigt kort dag på praoen! Men... VI FICK GÖRA TÅRTOR IAF :D Wuuho! Nu står den där i kylskåpet och väntar på att jag ska hugga in! Haha, jag skulle vilja vänta och öppna den senare men wft jag är grymt sugen ;) Kom iaf hem vid åtta idag och mamma hade sovmorgon så då gjorde jag frukost åt henne och mig. Tända ljus och mysigt! Sen åkte jag till ica och köpte lite grejer till kvällen. Tänkte nämligen att jag skulle laga mat =) Städa ska jag också göra idag! Haha jag känner mig som värsta housewife idag!

Nej, nu ska jag hugga in på tårtan! Okej.. jag ska ta ett kort på den först så att ni får se =)


Okej, den hära vita klumpen ska föreställa
en marsipanros fast.. den har blivit lite mosad! Haha

Freeeeestaaaaande huh? ;)

Rotat i madres garderob

Oj oj oj, jag blev helt plötslig piggelin och började prova massa kläder i mammas garderob! Jag hittade en skitsnygg spetskjol och två snygga tubtoppar!

 
En lite mer festlig outfit med den glittriga tubtoppen
och en lite mera casual med den vita =)
(och så är jag ju mästar-fotografen och får med mina små fula tår, haha)

Prao, onsdag

Gissa hur många timmar jag sov i natt? Inga alls! Jag sov inte alls, jag låg vaken hela natten. Jag var inte ett dugg trött.. Kan nog bero på att jag sov från 13.00 till typ 17.00 igår. Så idag ska jag inte sova på dagen =P Haha, annars kommer det väl förmodligen bli en till sömnlös natt och det orkas inte med. Jag har vänt på dygnet totalt, så nu är det dags och vända tillbaka det. Det jobbiga är att jag är aaaaas trött! Haha, inte så konstigt, har ju liksom varit vaken i snart 17 timmar.. puh! Nog snackat om det.

Det va ganska chill på praoen idag, fanns inte så mycket och göra. Kringlor blev det, lite fika-paus... Smeta på glasyr osv!

Men hey! Nu har jag suttit och fixat en ny header! Lite ben... lite här och var =P Haha. Hoppas ni gillar'en! Nej nu orkar jag inte skriva mer! Kanske orkar skriva lite mer imorgon när jag har fått lite mer sömn! Haha.

Ha en bra dag allihopa! Jag har en känsla av att min dag kommer gå låååååångsaaaaaaamt ;) ♥

Prao, tisdag

Puuuuh.. jag är sjukt trött! Men jag ska inte sova..  Igår sov jag från typ 11 till 5.. Hehe! Men men, idag har det också varit aaas roligt på bagarn! Inga grisar.. men många fler kringlor! Nu ska jag vara lite matematisk och räkna ut ungefär hur många kringlor vi har gjort =P *Räknar* Okej, jag vet inte rikigt hur många kringlor vi gjort men jag skulle gissa att det är runt omkring 200-300 st ungefär.. Hard work, work!  Vad har vi mer fått gjort då? Jo, vi har doppat biskvier i choklad, som vi hade på smör-choklad-kräm på igår! Och det bästa av allt: Vi fick en påse med gottit bröd innan vi gick hem =D Hahaha, vi blev lyckliga! Så nu ska jag käka, muuuums! Macka och te blir det =) Och nu har jag bestämt mig för att ha OC-marathon (tredje säsongen).. myssss! Va så länge sen jag hade det =)


Muuuuums


I natt kommer jag förmodligen
drömma om kringlor, haha!

Prao, måndag

Hemma från första dagen på praoen :) Det va grymt roligt! Nu fick vi göra marsipan-grisar ist för kycklingar, lite omväxling sådär ;) Haha. Lärde oss och göra olika sorts kringlor, till slut vart vi riktigt grymma! Började ju kl 6 imorse, så nu är jag as trött.. tror jag ska gå och "titta på tv" dvs sova =P Haha, jag brukar nästan alltid somna om jag lägger mig i soffan! Men nu vill jag ha lite sömn känner jag.

För övrigt så har helgen varit rikigt rolig! I fredags träffade jag Oscar som va hemma. I lördags träffade jag Julia som också va hemma och hon hade med sig sin pojkvän, trevligt! Julia skulle vara kock, men jag vet inte om hon lyckades så värst bra ;) Hihi.. Och sen va det fest, som Linn hade :) Rikigt kul, vi dansade och vi dansade och vi dansade (som vanligt =D)! Haha. Det va inte så mycket folk men det va roligt ändå :) Tack för en rolig kväll allihopa! Kanske kommer bilder sen :)

Ser fram emot morgondagen och ny prao-dag, lite jobbigt och gå upp men men ;)
Ha en bra dag ♥ 


Jag orkade tom lägga in en bild på moi
från i fredags innan vi gick till O ;)


Och så hittade jag EN bild från festen, på Mims!
Den enda bilden jag tog med mobilen, suddig va den också!

Filmanalys

Asså shit, håller på med min filmanalys.. bland det svårast jag varit med om :O Shit, asså det är verkligen jätte svårt! Iaf utifrån från de "stöd-orden" vi har fått, verkligen kompliserat! Har klarat av anslag och presentation, det var rätt enkelt. Men är det resten kvar typ: fördjupning, konfliktupptrappning, vändpunkter, konfliktlösning och avtoning.. dålid infromation har det också vart om det här.. som allting annat på våran skola... jag blir trött! Och allt som allt ska det här bli högst tre sidor, jag har skrivit två sidor och har allt det där kvar.. förstår inte hur jag ska få plats! Blir nog mer än tre sidor det här...


Jag gör min filmanalys på; Honey.

Motgångar

Nu är det bara motgångar här.. Min dator är helt fucked up (som vanligt) så det går inte att spela upp en dvd på datorn vilket byter att jag inte kan börja med min film analys.. kan liksom inte springa fram och tillbaka mellan tven och datorn hela tiden. Sen så ska vi byta till ett annat "tv-kanals-grejs" och då kommer E! försvinna *ledsna miner* och danska/norska tv3 bla.. tråkigt, tråkigt.. jag är tv-geek! Kollar typ jämt på E! =( Jaja, jag får väl försöka leva utan det då! Haha. Tillbaka till data-problemet.. lite tur i oturen så kommer iaf hit en och ska fixa med datorn idag så då ska vi se och han kan göra nånting åt mitt lilla problem och förens dess kan jag ju knappt börja med min analys så.. (en till motgång) ser ut som jag kommer att få lov att missa DHW och AA idag, tråkigt och se det i "efterhand" ju.. för jag får väl lov att sitta med det här ett bra tag, jobbigt läge!

Nått posetivt i det hela är iaf att jag och Mimmus har fixat prao plats =D Bagarn (i år igen) Haha! Men det är as kul och va där!

Ha en bra kväll!


Skolan och slöjd

Hej hopp! Nu sitter jag i skolan och har syslöjd. Och du undrar ni:  varför sitter man vid datorn när man har sysjöld? Jo förstår ni, vi ska göra ett lite arbete om någonting inom textil osv. Men jag har iiiiingenaning om vad jag ska ta.. jag började med märket Hummel men jag hittade ingte så mkt fakta om det så jag ska byta, och det ska jag göra nu :) Haha. Men först, så ska jag lägga ut lite bilder som vi nyss tog här för vi hittade en lite kamera :)

Förövrigt idag så blir det massa plugg.. Filmanalys, Skriva om Saffran till HK:N och fortsätta med Slöjd-arbetet.. Puh, det blire mycket kaffe. Har bara en lektion kvar sen (Elevens val) som jag skulle behöva gå på och fortsätta med allt arbete så jag slipper göra så mycket hemma.. men jag behöver gå på körövning också, så.. jag får väl plugga hemma och gå på körövningen ;) Haha.


Jag i mina brillor som för övrigt
gör mig en aning yr och illamående.


Mimmus


Babes

Nu hittade jag mer fakta här, så nu fortsätter jag ändå med Hummel! Ha en bra dag ♥


RSS 2.0