Spets

Litet snabbt inlägg innan jag kryper ner... Det blev en trevlig kväll tillsammans med Linn och Johanna och fotbollsplanen! Massa skratt och bra, bara lite irriterande mygg, men men :) Mamma kom hem med ett par spetsleggins till moi idag! Perfekt, tack Mami-dare ♥


Lite snabb och dålig bild med webben, ser ut som det är
spindlar eller nått på dom, men jag kan försäkra er om att
det inte är spindlar! Haha, dom är supersnygga, God natt!

Glassigt, glass-glassigt

Waaazup? Det va tänkt så att jag skulle blogga igår, men det blev inte riktigt så för att jag sov... jag sov.. och jag sov! Haha, galet va trött jag måste ha vart. Inte så konstigt egentligen med tanke på att jag bara fått 2 timmars sömn från söndag till månag. Men nog om det! Min helg var härlig, fint väder, matlaning och allmänt chill ute på altanen med Mimmi.

Jag har hittat min favoritglass :) Fick lov att prova båda Temptation innan jag kunde bestämma mig, haha. Smakade den med ljus choklad igår när jag och Mimmi stekte lite smått i solen, men den va inte alls lika god som Chocolate!

Förövrigt så har mitt Halebop abonnemang kommit nu, och det ärjag ganska, mycket glad över! Eftersom det varit asmycket krångel.. Nu måste jag bara hämta det :) Fast innan jag kan göra det så ska jag göra lite annan nytta.

Take care.

Milow

AMAZING, AMAZING, AMAZING.. ni känner säkert till Ayo Technology med Milow. Jag föll direkt för hans röst! Oh my vad underbar den är!! Kan verkligen inte sluta lyssna på hans låtar (fråga Mimmi bara, haha) och hans texter är också helt amazing. Så nu tycker jag att hela Sverige ska göra likdant som mig, börja lyssna på han, så att han kan komma till Sverige och glänsa med sin otroliga röst. Jag skulle lätt va det första som köper biljett! Jag hoppas att jag inte är den enda i Sverige som är helt galen i hans låtar :) Så kom igen och bli addicted av hans röst, haha.

Milow eller Jonathan Vandenbroeck som han egentligen heter, kommer från Belgien är en av de största låtskrivarna och artisterna hemma i Belgien. Här är min favoritlåtar:


Born in the eighties


Stephanie
 

Thunder road (cover)

Peace out :) ♥

Knäckebrödsdansen


Hahahahahahahahaha, viker mig av skratt!!
Det blir inte bättre än såhär, hahahahaha! Så grymt klockrent :D

Update från Datasalen

Hejsan hoppans lillebror! Nu sitter vi uppe i datasalen och har so. Ska göra nått grupparbete om Konflikter i världen! Ja ja, tråkigt och skriva/läsa om skol-skit.

Hahaha, men kul har vi iaf! Jag för ca 5 min sen: "Jaaa, den Demokratiske Republiken Pongo" Hahahaha, Pongo, ni vet i 101 Dalmatinerna! Haha, det jag egentligen skulle säga va ju Kongo.. men ja! Blev lite fel ;) Hahaha.

Sen har vi lunch och efter det slöjd, sen slutar vi.. nice nice! Hörs sen ♥

Ny design

Så är det! Ny header och nya färger. Kände att det behövdes en lite förändring här asså! Inte helt klart än, men det kommer peps! Men hade inget mer att tillägga förutom att jag sitter här och tittar på Ballar av Stål som är helt sjukt roligt :)

Men... vi hörs :)


Babbel...

Ganska totalt värdelöst inlägg det här kommer bli men, det är nödvändigt! Jahapp, vart tog ledigheten och påskolvet vägen? Alla sköna sovmornar och non-plugg-stress... Den försvann lika snabbt som den kom! Fy faaaaan... har nog aldrig i hela mitt liv varit så trött på skolan som jag är just nu. Det enda jag vill är att det ska vara den 12 Juni... NU! NU! NU! Men får hålla ut.. är ungefär bara 30 skoldagar kvar sen är det FREEDOM!! Skoltrött är vad jag är... skoltrött som fan, ja. Meeeeen, ska försöka se någonting posetivt i det hela... Tidiga mornar, pluggande, trötthet.. Nej, jag kan inte se något posetivt med skolan.

Men för att göra detta inlägg en aningen intressantare så kan jag berätta att min gårdag var väldigt trevlig tills jag och Millemani insåg att det va söndag (söndagsångest)... Först blev det Lips @ My place med Millemani och Hannis, sen vidare till a-son och hade det trevligt tills det blev tidig morgon och vi gick hem och sov. Drog två filmer och frulle på morgonen sen hände det inte mycket tills jag övningskörde.. Vilket går hela ooootroligt bra! Glider runt som satan nu :D Efter bara ca. 4 gånger känner jag mig jätte säker och kör lite överallt nu :D Får asbra feedback av Mams och Paps också! Prima skinka, japp japp! Jag som trodde jag skulle vara helt uuusel.. Haha.

Och under dom senaste veckorna har det ramlat in premliminärbesked om gymnasien, vilket ser bra ut :) Men flytt eller inte flytt är ju frågan? Dom tankarna snurrar i mitt huvud 24/7.. Och det är bra bra med vännerna som stöd och vägledning! Lite konstigt är det ju att man inte vet var i landet man befinner sig om ungefär 4 månader!

Ja ja, nu har jag babblat nog! Duschen och sen Beautysleep :)

PÅSKLOVET?!

KUL MED SKOLA IMORGON (!!!!!!!!!!!), NEJ! Jag och Mimmus ska sörja/strejka hela dagen låååång.... GOD NATT! Hahaha.


Mimmi strejkar efter Linas 16-års fest! Hahahaha

God Morgon

Idag ville jag upp jätte tidigt för att ta igen all den tid av lovet jag missat när jag sovit till klockan ett om dagarna. Så idag tvingade jag mig verkligen upp KVART I ÅTTA!! Helt sjukt att jag orkade, cred till mig :) Fast jag låg kvar i sängen till nio och tittade på Vakna som jag inte gjort på hela veckan. Kan bero på att det är så grymt tidigt på morgonen! Nu har jag precis druckit upp mitt te och kollat runt på lite olika bloggar. MTV rullar med lite härlig musik på tv också.

Satt nyss och läste Blondinbellas senaste uppdatering från Mallis. Och varje gång jag gör det så vill jag bara åka dit NUUU! Vi bodde kanske 100 m ifrån hennes hotell förra året, också precis vid havet! Jätte mysigt! Alla som säger att Mallis är överturistat och blabla har så fel och ändå va vi där när det var högsäsong! Nej, jag kommer verkligen åka tillbaka till Mallorca! Nu ska jag sluta drömma mig bort bland, palmer, vita stränder och turkost hav (!!!!!!)... och göra lite nytta kanske?



Puss, ha en bra dag ♥

Grillkväll

Perfekt! Solen tittade fram såhär emot kvällningen, vilket är jätte bra, eftersom vi ska ner till johanna och grilla med massa folk :) Jätte trevligt! Ha en bra kväll ♥


PUSSIPUSSPUSSPUSS

YouTube

Det här har rullat på YouTube hemma hos mig den senaste tiden
(massa störtsköna människor):


Hahahaha ja, vad säger man? Klockrent! Kolla på flera videor.


Sååååå sjukt söt, så att det är helt galet!


Ja, han lyckas iaf att härma Björnis! Skön kille! Kolla på fler videor.

Men ni måste också kolla på "Doglover", helt sjukt klockren liten brud! Jag kan verkligen inte sluta garva, tuff tjej asså! Hahaha.

It's a beautiful day



Fy på mig att jag sover så länge! Men nu ska jag ut i solen :D Ha en bra dag ♥

GLAD PÅRRE

Vaknade arg och irriterad imorse men bestämde mig för att det inte skulle få förstöra min dag, så jag bestämde mig för att göra dagen bra och vara glad! (Börjar låta som Blondinbella, hehe). Palla vara depp och sur, nej, inget för mig! Hellre glad :D Så ja, dagen blev bra och härlig! Hoppas på lika bra väder imorgon! Då drar jag på mig mina ny-inköpta Wayfarers och glassar med glassen i solen  och med vännerna! Awesooooome guys, nu drar jag igång en film och sover! Natti ♥

Bad Taste

Hellu! Nu måste jag lägga upp några bilder och video från Bad Taste (man klär ut sig och så är det massa uppträdanden osv.). Våran lärare är så grymt klockren, hahahaha:



Hahahahaha, våran kemi-lärare! Så jäkla härlig! Hahahahaha. Hon sjöng den hära låten som vann melodifestivalen.. vet inte riktigt vad den heter. Oh jäklar va hon tog i och bjöd på sig! Hahaha. Så grymt klockrent!

Eftersom man inte ser hennes sköna ansiktsuttryck så lägger jag in lite bilder på det sån jag lånat från Jessika ;)







Hahahaha. Nog om Bad Taste! Har inte hunnit skriva på länge, har inte haft tid helt enkelt. Men idag ska jag njuta av det underbara vädret (17 grader i skuggan!!!!) och äta Påskbord med familjen och släkten! Glad Pårre peps!

Sallad med bröd

Varför denna rubrik? Jo, förstår ni.. så här är det. När jag och Mims va mindre, ca. 7-11 år så drog vi alltid ut filmkameran och lät fantasin flöda! Det finns filmer på när vi va popstjärnor i usa, satt på en resturang, tv-shop och massa annat! Och varje gång vi tar fram banden sitter alla och skrattar tills trårna. Det är helt sjukt underhållande! Och i en av alla våra videor så ligger jag i sängen och lådsas drömma eller nått liknande, och så säger jag: sallaaaad med brööd! Fråga mig inte varför? Men just den videon, råkade vi spela över.. tråkigt nog! En kompis till Mimmis syster fick påminna oss om det i bilen påväg hem nog om dfrån en fest! Och herreguu va vi garva! Ja ja, et! Men där av rubriken iaf :P

Nu sitter jag hemma hos Lolita och vi kikar på DHW. Imorgon har vi Bad Taste och slutar vi 13.30 så då ska vi åka upp och titta på skor bl.a. Och sen är det påsklov också, hur bra är inte det lix? Nej, nu ska jag kila! Puss ♥


Hittar bilder sen sommaren 08 på Mims laptop, blond och brun, japp japp :)

Väntan är över guys

Natten till tisdagen (svensk tid) visades det första och andra (i guess) avsnittet av The Hills Säsong 5. Omöjligt och vänta tills dom kommer på MTV här i Sverige. Så nu håller jag på och tittar, första avsnittet har setts, andra to go =)

Avsnitt 1 - Don't Cry On Your Brithday


The Hills - MTV Shows

Avsnitt 2 - Everthing Happens For A Reason vill inte samarbeta med mig.. men det finns på MTV iaf :)

VÅREN

Åååååh all snö håller på och försvinner :D Underbart! Jag och Mims ska spendera dagen ute i solen med plugg och glass! Då blir inte plugget lika tråkigt. Vi hade ingen lärare idag på slöjden så jag och Mimmi sprang som crazy-people ner till tågstationen på 12 min, haha! Igår kom vi också hem tidigt och gick och köpte glass och satt i en timme och njöt utav solen vid kiosken.. :) Sen gick vi hem till Mimmi och somnade i soffan, haha! Nej nu ska vi dra oss ut i solen.

Ha en jätte bra dag! ♥

Förra veckan gick man runt med stor, tjock och fet vinterjacka och nu
kan man sitta i solen och steeeeeka! UNDERBART ÄR ORDET.

Söndag = Plugg

Jaaa... efter att ha skjutit upp pluggandet i ungefär 5 timmar nu så är det väl dags att sätta igång ifall att jag vill vara klar med det innan kl 3 i natt.... usch, har massor nu sista veckan innan lovet. Det är "stormen före lugnet" haha (gjorde om ordspråket lite). Har en diskussion om genteknik imorgon samt att jag ska lämna in ett hemprov om genteknik. Har också en matteuppgift som jag inte gjorde under dagarna vi va lediga, hehe. Så det är väl bara att sätta igång, men lite kaffe och lite glass så ska det nog fixa sig. Men det blir väl att sitta upp hela kvällen/natten och änga mig åt plugget. Får skylla mig själv lite grann att jag sköt upp det så mycket också! Justja, kom på att jag har fysikprov imorgon också, men det sparar jag till sist och om jag orkar annars så är det okej om jag tar det efter lovet säkert :) Är ett prov för att jag ska kunna höja mig till ett högre betyg i Fysiken. Och det vill man ju, om jag orkar, haha!

Måste bara berätta att jag körde för första gången igår, och det jag jätte bra :D Körde nån timme idag också, aaasskul!

Jaja... plugg nu! Wish me luck ♥


Kommer förmodligen drömma om DNA, gener, arvsmassa osv. i natt!

R.O.O.T.S.


Tre ord: IM IN LOVE!!!

Älskar varenda låt!!! Helt underbar!!!! Går på random på Spotify 24/7!!!!
DET BLIR INTE BÄTTRE ÄN SÅ HÄR FOLKET!! SHIT!!!!!!! :DDDD
ASSÅ....SHIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!!!

April, april

Nej, inte ska jag förstora läpparna heller ;) Va ett litet aprilskämt som jag körde med några vänner. Haha.

Jag fick mina övningskörspapper idag :DD Wiiihuuu! Så nu får jag börja köra! Men inte vill mamma ut med mig nu, bara för att vi endast har den nya bilen hemma... haha. Så jag får vänta tills på lördag! Attans, men den som väntar på nått gott... eller ja, vi får väl se på lördag hur det går. Haha.

Ja, idag har jag varit på utvecklingssamtal och det gick snabbt och bra som vanligt. Efter det bjöd mamma på glass, Magnum Temptation.. Jätte god! Satt ute i solen och njöt med glarre i handen, MYS! Men nu ska jag ta tag i mina hemuppgifter och ta en kopp te. Puss på er!


You better watch out ;)
(Watch out.. jag tror det har någonting och göra med klockan?)

Äntligen!!




18 maj smäller.. eller jag menar SVÄLLER det :DDDDDD

It's a beautiful day

OM det är! Solen skiner och man blir såååå glad! Vaknade vid elva och sedan dess har jag hunnit med en dusch och en god brunch :) Nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift. Helt underbar röst alltså, jätte skönt och sitta och lyssna på. Rekomenderar! Men nu ska jag städa rummet och sedan sätta mig med plugget. Solen ger en verkligen energi! Sen ska jag försöka få med mig Mimmi ut på en promenad och det kommer förmodligen inte bli det allra lättaste :P Haha. WIsh me luck! Hörs senare :)

Jag & Linda Rosing...





VS.



...har lika gardiner :) Hahahaha.

God natt!


RSS 2.0