Awesome day

Yes. Igår köpte pappsen en ny laddningsladd till mig, underbart. Blev lite smått uppgiven av att inte kunna använda min fina lilla lapp-topp på hela helgen. Men nu är den back in business igen :) Helgen har förövrigt varit pretty nice. Lördagen bestod av promenad med fröken Johnsson och senare årets första grillning. Kycklingfilé satt inte helt fel, grillad dessutom. Mums! Därefter upptäckte jag att Guitar Hero är grymt jäkla kul (sisådär 5 år efter alla andra, hehe). Förut förstod jag inte hur folk kunde tycka det va så jäkla kul. Men DAMN vad jag förstår nu, helt galet kul. Hihi. Så i lördags var det andra gången jag någonsin spelade GH och jäklar vilka skills jag fick på en kväll. Någon som vågar ställa upp på en battle? Nej, förstod väl det ;) Haha. Joke.

Men nu till denna dag. Och denna dag har varit lite smått perfekt och det jag upptäckte alldeles nyss gjorde den snäppet mera awesome. Upptäckte nämligen att det finns ett nytt Gossip Girl avsnitt tillgängligt OCH att One Tree Hill också släppt nytt avsnitt efter ett lååångt uppehåll!! :) Förutom denna trevliga överraskning så har jag först spenderat 7 timmar i skolan idag. Därefter hämtade mami upp mig och vi drog vidare till Borlänge för presentinköp och shopping. Så jävla nöjd jag blev med mina köp =)) Körde hem från Blge gjorde jag också. Gick toppen! Nu har jag kikat på DHW och druckit hallon-smoothie. Perfekt dag. Och nu ska jag titta på avsnitten och "tagga" inför Nationellaproven i Engelska A imorgon. C ya!

Newbie

Denna dag har inte börjat bra. För det första så vaknade jag för ca. 40 minuter sen... snacka om utmattad jag borde vart. För det andra så har min laptop-sladd gått och dött så jag får inte igång den!!! ANGER!! Och till råga på allt så ligger min Historiauppgift, som ska vara inskickad idag klockan 16.00, på den datorn. Hur lyckat? Den är klar och allt men jag tänkte kanske att jag skulle finslipa den lite idag och sedan skicka in den... Snacka om bad luck. Det var bara att dra iväg ett mail till min Historialärare och berätta hur läget låg till. Nu ska jag väl käka lite frukost (haha) och sen dra iväg och träna. Have a nice day :)

Inspirationsbild.


Sunshine

Min dator har fått något allvarligt problem när det gäller internet, detta har också pågått i några dagar nu och jag börjar bli måttligt irriterad. Allt går skit segt. Nu när jag skriver, så jag kan skriva klart en hel mening och inte se vad jag har skrivit förens efter några sekunder efterråt... så jävla segt är det. Förstår inte vad som hänt? Förövrigt funkar dator helt okej och är inte alls segt. Och nu orkar jag inte med detta nå mer... Slänger in bilder från när solen sken här om dagen och vi njöt med årets första glass i solen (trodde jag ja... det va ju såklart också skiiit segt, så de får räcka med en). Underbart!! Nu ska jag skriva en Historia uppgift och imorgon är det helg. Awesome. Puss och Kram.


25 Things I hate about Facebook


Klockren. Klockren. Klockren.

Sex and the City 2


Tror jag lagt upp denna förut? Men värt och läggas upp igen!! Fast det här måste ju vara en längre version? För ÅH. Aidan!!!!! Han va inte med i den förra trailern. Carrie och Aidan passar sååå bra ihop! Men jag tycker precis detsamma om Big så. Hehe. Spännande och se vem hon slutar upp med. Känner på mig att denna kommer bli minst lika bra som ettan och om inte bättre!! Dock är det lite sorligt med den här filmen... aldrig mer SATC. Buhu, sadface. Men nu ser jag fram emot premiären. Länge leve SATC! Nu ska jag kika på El clásico. Hej!

Project: Rolling Stones Tee


Igår fick jag för mig att jag skulle göra om min vanliga Rolling Stones tisha till ett snyggt linne med urklippt rygg. Och resultatet blev galet bra och nästan precis som jag hade tänkt mig =) Awesome! Kommer bli superbra och knalla runt med på Chanias stränder i Maj. Nu har jag nyss gjort en helrengöring av min lilla laptop. Och satan va damm det fanns inne i den, hehe. Men nu är den fräsh igen. Ikväll tror jag att jag ska hänga med mina fina vänner precis som igår :) Hade helt sjuka drömmar imorse!! Krossade fönsterrutor och blev rånad bland annat. Helt galet. Annars så har jag varit ute och promenerat med Mamsen i (håll i er) sandaler, hahaha. Fick jordens skavsår av ett par "nya" joggingskor och tillslut var det enda alternativet gladiatorsandaler. Haha. Herregud va folk måste tyckte jag va störd som gick runt med sånna. Haha. Men what to do när man vill ut och gå. Haha. Nej nu ska jag fortsätta slösurfa och titta på Förkväll :) See yah later.


SEASON ONE


Tänkte börja med ett litet: Ja, jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men ibland hinns det tammesjutton inte med. Speciellt nu i högtiderna. Påsken. Jag har haft en helt awesome påsk med nära och kära. Massa härj, mys, godis, mat i mängder, middagar och bra umgänge. Det summerar iallafall jag som en helt OK högtid. Nu har påsken gått mot sitt slut och det är dags att go back to normal med allt vad det gäller. Dock är det ju ett underbart påsklov som inte hör till vanligheten just nu. Så man får väl säga nästan back to basics. Nu håller min dator på att bli överhettad. Bränner fan låren av mig, haha. Så passande så ramlade säsong ett av SATC ner i lådan idag, så nu ska jag dra igång den och sedan hämta ett stort glas med ice cold water därefter invänta JB. God natt.

RSS 2.0