13:31

Jag är väldigt stolt över mig själv eftersom jag kom upp vid kvart över nio idag :) ställde klockan på kvart i åtta och snoozade en halvtimme. Så skönt att bara ligga kvar i sängen och halv sova, lovin' it. Nu ska jag göra mig i ordning och sedan invänta fröken Johnsson. Vi ska laga lunch, sen ska jag tvinga med henne ut på en promenad i det vackra höstvädret!

It's all about the music

Uräskta att min blogg blivit kind of a musicblog. Men i can't help it - jag älskar musik!! ♥ Här är min nuvarande toplist. Roligt med svengelskan ;-) Hihi.

Snoop Dogg feat. The Dream - Gangsta Luv
The Temper Trap - Sweet Distosition
Cobra Starship feat. Leighton Meester - Good Girls Go Bad
Lil Wayne, Eminem, Kayne West & Drake (Perfect match or what?!) - Forever
La Roux - Bulletproof

GOLD NUGGETS! Haha, ja. Det betyder faktiskt guldklimpar, haha. For the record: Länkarna är Spotify-url's. UPDATE! Det gick tydligen inte att ha url's så vi köra med http-länkar ist. HAHA, jag vet inte vad jag pratar om!! Skoj.

HERREGUD. Kan jag sluta blanda svenska och engelska. Antingen eller liksom. NU HÖLL JAG PÅ OCH GÖRA DET IGEN, haha. Bara en lite påminnelse till mig själv. HAHA. Jag kan inte sluta. Nu använder jag svenska, punkt slut. Haha, ursäkta mitt röriga inlägg. Lite smått trött här, hehe. Hejsvejs ♥

RADIO KILLA


I'm in luuuuuv.

MTV Europe Music Awards, Berlin 2009

Jag tycker knappt att VMA's är över och då är det redan snart EMA's. Haha. Music-freak som jag är så följer jag såklart detta! Nu har jag suttit och röstat på vilka jag tycker ska vinna :)

Best European Act


Best Song


Best Live Act


Best Group


Best New Act


Best Female


Best Male


Best Urban

Alltså, jag under fortfarande vem fan denna Urban är?
Vem är han? Någon som vet? Haha.

Best Rock


Best Alternative


Galan visas den 5 november. Katy Perry är värd för andra året i rad. Och nu till det bästa!! Robbie Williams ska uppträda! Detta går inte att missa folks. På tala om Robbie Williams så gör han sin första live konsert på tre år i London idag, längtar tills han kommer till Sverige igen! Då ska jag vara på plats. ♥

Wazup?

Jag har precis käkat mig mätt på ris och kyckling med currysås!! Det va gött det, haha. Mötte upp Mimmi vid ICA runt 4-tiden. Vi köpte godis och hyrde Confessions of a Shopaholic. Den va helt okej. Levde inte direkt upp till mina förväntningar, men vi skrattade stundtals iallafall. Och så fick jag helt plötsligt se att Gossip Girl börjar idag!! Snacka om att det gjorde min kväll :D Så klockan sju sitter jag som spikad framför tven! Efter GG och Playa Del Sol ska jag ta tag i lite plugg tror jag faktiskt! :) Duktigt av mig!

So long!


PUBLISHER


AYO! Vi har datakunskap och sitter och leker med Publisher :) Riktigt kul faktiskt. Jag har åstadkommit denna Gaga-affisch och håller på med ytterligare än, Beyonce är nästa offer. Haha. Snart väntas Bransch och produktkunskap tills klockan slår 16.00... Sen HELG! ♥

09.10.15 ♥

Vila i frid Farfar


OH MY!

Michael Jacksons spöke!! Kolla noga i bakgrunden och höj ljudet, man hör t.o.m! Grymt läskigt!!


Some of this, and some of that



Music for my ears. Äntligen.. har Bodies släppts på Spotty och även Melissa Horns nya album. Sitter och lyssnar på den nu. Har endast hunnit två låtar, men det låter bra :) Har hört en av låtarna förut. Sex and the City filmen rullar ljudlöst på tven. Det som står på schemat idag är en kopp vanlij te inom kort och sedan övningskörning till träning och dubbelpass, skönt. Nu ska jag fortsätta lyssna på Melissa och göra mig en kopp te. ♥


Pojken som inte fanns



Skoldagen gick undan. Hade turismprovet sista lektionen, och det gick bättre än förväntat :) Bra det. Och vi fick ju lite extra tid att spendera på stan, så vi gick runt och kika. Det var dock så jäkla kallt, usch, gillar inte kyla! Inhandlade endast ett par leggins, hitta också en true-love-skjorta på Åhléns, den ska bli min!

Nu sitter jag i min varma säng med en kopp choklad (med whipped cream, muuuums ♥) och ska fortsätta läsa i min bok till Svenskan. Den andra delen på Pojken som kallades det. Helt okej bok. So long!

Livets glada dagar

Ironi. Vilken underbar dag!!!!!!! I wish. Satt i datasalen hela eftermiddagen = huvudvärk. Japp, mycket riktigt. Från och med att jag gick från salen så satte värken sina klor i mitt huvud och det blev bara värre och värre. Det slutade med att mitt huvud dunkade så mycket att jag nästa skrek!! Har aldrig varit med om värre! Mina ögon blev helt suddiga, började nästan ana migrän där ett tag. Och till råga på allt så skulle jag ju plugga, och inte fan gick det heller. Fick ligga med täcket över huvudet från att jag kom hem tills klockan 21.15. Ja, så nu ska jag plugga. Jippi! Eller inte. Herregud vilket negativt inlägg, men det va behövligt. Hehe ♥


SUNDAY 21:36

Rummet är städat, jag är duschad och fräsch, kladdkakan står i ugnen och förhoppningsvis så är den där fotbollsmatchen som min bror tittar på, på tv, snart slut. Så att jag kan slå på Just like heaven, tända ljus och dricka vanilj te och käka min kladdkaka :) MYS! ♥


SUBE EL VOLUMEN



Oh yes we do! Sitter och väntar in MY HOMEGIRL♥ och sen slår vi klackarna i taket. Oh yes we do!

(bild från kryssningen i augusti, frågan är dock varför alla är så suddiga? haha)

Can't get enough

Listen fellow people ’cause I’ve got something to tell...



Enda sen jag hörde "Young Dad" på ZTV för några år sen har jag gillat Hoffmaestro och nu är det så att jag inte kan sluta lyssna på "So do you". Älskar hans röst! Och låtarna är ju grymt sköna! Missade dock dem på P&L. De spelade på onsdagen och jag jobba till fredagen därpå, så det blev inget med det. Grymt besviken, men jag hoppas på och få se dom någon gång inom en snar framtiden :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se vad kväller erbjuder! ♥

FRIDAY

Waazuupppp?! Sitter i datasalen och nu är vi klara med vårat arbete om musikbranschen, vilket betyder att vi får sluta! Toppen! Toppen fredaaaag. Funderar på och träna ikväll också - cirkel och core =) Tar tåget hem kl 12.00, det blir prima skinka, japp japp!



SEE YAH! ♥

RSS 2.0