3 veckor till FREEDOM

v. 22 Pluggvecka
v. 23 Miljötema-vecka
v. 24 Mentorsvecka

3 veckor kvar nu... Inte långt, men jag har verkligen ingen energi och lägga ner på plugg känner jag. Men måste ta tag i det anyway, sista veckan nu. 2 inlämningsuppgifter, en redovisning och ett no-nationella! Okej, med eller utan energi, så måste jag... Jobbigt men sant!

Fredag

Nu var det ett tag sen jag skrev, men bättre sent än aldrig! Det har varit så himla skönt med sovmorgon i två dagar nu, jag behövde verkligen sova ut. Så nu har jag energi till det sista inlämningsupgifterna, prov och redovisningarna. Men det lämnar vi till morgondagen för idag ska jag, Mimmi och Johanna åka upp till stan och kolla på balen :) Trevligt! Kanske skriver lite mer sen, men nu måste jag käka en sen frukost och hoppa in i duschen. Puss.


One Tree Hill

Varning, varning!
För er som inte vill veta vad som händer i säsngsavslutningen av One Tree Hill så borde ni sluta läsa NU, för det är nämligen det jag tänker skriva om.

Varken jag eller Johanna kunde hålla fingrarna borta i från säsongsavslutningen som sändes igår i USA. Och jag kan försäkra er om att det var bland det bästa oth-avsnittet som sänds! Helt sjukt, så jävla perfekt!!! :D Helt underbart! Allting blev så jäkla bra, och jag satt och grät hela avsnittet! 95% va glädjetrårar... call me geek, men jag är typ besatt :D Haha.
 
Men förövrigt så har dagen varit bra, har fått mycket gjort i skolan! Klarade av två nationella prov. Det muntliga i svenska som gick hyfsat bra tror jag, sen B1 och B2 (hahaha, bananer i pyjamas, haha) delarna i matte som jag hade missat förut, som var pretty svårt, men men det gick väl vägen hoppas jag. Fick därmed lov och stanna kvar i skolan och åka hem med halv fyra bussen. Så jag kom hem och var ganska slut, somnade på soffan och powernap'a i flera timmar. Haha, ja ja så kan det gå! Nu ska jag sova, natti!

Ni kan ju se här nedanför på min och Hannis reaktioner kring säsongsavslutningen, så fattar ni hur bra det va! Haha.


...och såhär fortsatte ungefär hela konversation, typ i en kvart! Haha.

Tack Lina!

Haha, kikade in på Linas blogg och tittade på hennes senaste inlägg om "Saltmannen.se". Tittade på klippet om felhörda texter och sen fick jag lov att klicka in mig på sidan, för jag tycker det är skitkul med folk som hört fel på låtar (jag gör det också, hela tiden). Och nu har jag suttit och garvat i en halvtimme! Oh my vad det kan bli fel ibland asså. Klicka in er på Saltmannen, kan nästan försäkra er ett asgarv, hoho!


Saltmannen.se

Man ser inte så bra på bilden, men "Min piraya Maja" har jag alltid sjungit fel på upptäckte jag nu, jag har sjungit "Maja min Maja, min pilska lilla piraya" precis som personen på bilden ovan har gjort, hahaha. Det ska ju vara "Maja min Maja, min bitska lilla piraya". Man lär sig nått nytt varje dag, haha!

God natt

As grym träning idag! Så jäkla skönt det va asså :D Efter duschen tog jag min grymma (host, pappas cykel, host, som jag råkat, host, förstört, host lite, HOST, okej mycket) cykel och matteboken till Mimmi. VI skulle plugga, men vi satt bara och snacka massa skit och åt gott :) Öpnnade matteboken gjorde vi iaf, haha! Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn och ska snart krypa ner och titta på det senaste OTH-avsnittet! Johanna hade redan hunnit sett det och hon varnade för känslosamt och massa tårar, oj oj.. Nu är jag ivrig! Natti ♥


På silverfat, japp japp!

Gröna av avund

Igår hade vi vårat avslutningskortsfotografering (jäklar vilket långt ord, haha)! Vårat tema va "Gröna av avund" på Jonathan dårå, för att han är jordens MVG-barn. Man kanske inte fattar så mycket nu men kolla på bilderna :) Det var iaf jätte kul och måla sig helgrön med vatten färg, funderar på att börja måla mig grön varje dag :) Nä, kanske inte. Haha. Det va mindre kul och få bort det sen kan jag säga, tog en halvtimme typ! Nej, har inte så mycket mer och säga! Nu får bilderna tala:



"but instead we'll paint it green
green, green, green
we'll paint it green"

Långa nätter



Hittade den här låten/artisten för en lite stund sen, helt underbar röst och låt!
Ni måste lyssna, den har gått på rundgång här i några timmar nu :)
Hon har också många fler bra låtar bla. New York,
Som jag hade dig förut, Vår sista dans m.f

Där går Klara och tindrar som en stjärna för att vara, med sin Fabian få vara
och gå hem till varann och älska lite grann som bara kära kan.

UPDATE 16.25

ÅH! Ni måste lyssna på Kungsholmens Hamn också :o Jag tror aldrig jag hört en "bättre" text! Texten är så meningsfull! Kan inte lyssna på den utan att bli tårögd, shit!

Kollade runt lite och som jag trodde så handlar låten om dödsmisshandeln av Riccardo Campogiani, vet inte så mycket om det men jag anade att det kunde handla om det. Hemskt... Nu ska jag sätta mig och läsa om det!


Martes por la noche

NEJ EDIE!! :( Ja, DHW för dom som inte kollar på det.. nej, hon får inte dö! Får kli kli kli... Längtar inte lite mycket tills på tisdag så jag får se hur det går! Men nu till något annat. Min dag har varit allmänt slapp. Hade nationella i NO imorse, vilket gick sådär.. trodde aldrig att jag skulle kunna svara på alla frågor, men det gjorde jag :) Kan ju säga att det gick mycket bättre än spanska nationella iaf, haha! Det va nog det sämsta prov jag någonsin gjort, ooooh my! Men efter provet så konstaterade både jag och Mimmi inte orkade vänta på sy-slödjen i 3 timmar typ så vi tog tåget hem. Väl hemma gjorde Mimmi en mumsig taco-köttfärsås typ :) Muums! Sen gick vi upp till teven och slog på en film på tv1000 och somnade i varsitt hörn, haha! Utmattade brudar liksom.. Nu har jag nyss legat under filten och tittat på DHW!

Imorgon ska vi ta avslutningskortet i skolan :) Och vi tog min idé! Tror nog det kommer bli riktigt bra. Nu måste jag förbereda lite grejer inför imorgon. Ska ta mig en kopp te och ta fram massa album och leta efter ett kort på mig när jag va liten plutt som vi ska ha med imorgon :) Take care people!


Thank god its.. sunday?

Åh, jag känner mig helt galet glad, och inte vet jag varför? Kanske för att jag är hyfsat klar med mitt arbete om HS eller för att jag längtar så sjukt mycket inför sommaren? :) Känner mig bara glad helt enkelt! Känner också att jag har power till att klara igenom hela denna puggvecka! Jag har fått jätte mycket energi, så härligt!! Har iaf suttit och skrivit stödord tills imorgon och tränat på det. Samtidigt har jag tittat på en jätte härlig film på 3:an, Galen i Kärlek, så grymt härlig film. Har sett den 2-3 ggr men hade ett litet öga på den idag också! Man blir glad av den :)

Haha, igår var jag helt frustrerad och idag känner jag jordens lugn.. Hmm? Haha. Här svänger det liksom! Kanske behövde den lilla nedgången igår. Men nu är jag samma gamla Cissi igen :)


USCH

Ursäkta för ett jätte deppigt och argt inlägg nu, men det behövs, verkligen! För er som inte vill bli påverkade av mitt depp-inlägg borde slut läsa NU. Men jag måste verkligen skriva av mig.

Först och främst, alla som sa till mig att nian va slappt och att dom inte gjorde ett piss under hela terminen kan ju stoppa upp nått i röven. Ärligt, så har jag nog inte varit med om en jobbigare årskurs. Och grunden till detta inlägg är den kommande veckan... Måndag: Nationella proven i spanska och föredrag om min författare. Tisdag: Nationella proven i NO (Fysik). Onsdag: Nationella proven i spanska. Torsdag: Tack gode GUD för att vi har Operation Dagsverke och får vara lite halvt "lediga" idag. Fredag: TVÅ nationella prov i Matte OCH INGEN SOVMORGON!! För övrigt: Grupparbete i SO och grupparbete i Spanska som ska redovisas någon gång under veckan.

Snälla, snälla, snälla (Börjar låta som Ugglas) låt mig gå i ide och vakna upp en dag innan skolavslutning, snääälllaaa! Låt mig slå huvudet i en sten och hamna i koma i en månad... Jag orkar inte!! Idioten som uppfann skolan hoppas jag kom till helvetet, för där hör människan hemma. Varför gå i skolan och vara: stressad, trött, sur och sitta och plugga till sent på kvällarna. När man kan vara: glad, lycklig och leva livet och INTE GÅ I SKOLAN....

Man är påtvingad 9 jäkla år i skolan... är inte det en aningen överdrivet? 5-6 år hade mycket väl räckt.

Nej, lilla jag har väl antagligen ingen inverkan på skollagen.. jag får väl åter gå till Hjalmar Söderbergs krånliga liv... puh, wish me luck! Plugga en lördag liksom........................... :(

JUEVES

  
Sitter hemma hos snyggingen till höger och smider planer för sommaren :)


Cut, cut!

OH MY FU**ING GOD!



DET BLEV EN LUGG :D Och den blev skitsnygg!

HAHAHA











Vad kan denna censur vara? ;);) Hahahaha.

OH MY FU**ING GOD

Hoppas jag inte ångrar mig nu... hehe.

Mobilbloggar

Eftersom jag inte verkar kunna sova, så provar jag mig på att mobilblogga =) Jag tror nog att inte jag vakna förens kl 14.00 igår kan ha någonting att göra med mitt icke-kunna-sovande, haha. Typiskt mig! Är man sjusovare, så är man.. Skönt att vi inte har vanliga lektioner imorgon :) Vi har "Inför Operation Dagsverke" hela dagen! Men nu måste jag försöka sova, är inte helt säker på kostnaden för att vara ute på nätet med mobilen, så det är nog bäst att jag slutar innan min faktura visar för stora belopp, haha! God natt.

Valborg '09

Gårdagen va jätte bra :) Glada och trevliga männsikor!
Jag och Mimmi åkte upp till stan vid halv åtta. Johanna kom och mötte upp oss och sedan fortsatte vi hem till Emma där det var trevligt folk. Efter ett tag drog vi oss vidare ut i valborgsnatten och träffa glada människor. Lite senare hamnade jag, Mimmi, Johanna och Jessika på hemmaplan där natten fortsatte :) Jätte trevlig kväll, tack vännerna! Nu låter jag några få bilder tala...


Jag och mina fina vänner hemma hos Emma! (Checka psyk-blicken, hahahaha)


En glad Simon aka Björnen attakerar mig ;) Haha.


Jessika och jag va DJ:s ;)


Aleksandra, jag och Johanna :)

Nu väntar jag på min andra halva och vi får se vart kvällen tar oss :) Peace!


RSS 2.0