Da da da

Jag slänger in den på en gång =)



Hahahahahaha, så jävla klockrena!

Torsdag

Jag har inte bloggat sen i helgen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Hoppas ni accepterar  uräkten och inte slutar läsa min blogg ;) Haha. Just nu är jag grymt trött och vill bara lägga mig i soffan och Zzzzzzzzz! Men jag kände att jag ändå ville släng in ett litet inlägg!

Idag har vi haft filmtema i skolan och tittat på American History X och sedan diskuterat. Filmen var väldig bra och väldigt gripande. Verkligen värd att se! Fast jag blev jag gillade inte slutet, mer ska jag inte säga! Nått som också va lite irriterande va att dom sa fucking typ två gånger per mening =P Haha. Okej, lite överdrivet men dom sa det gaaanska många gånger faktiskt! Men se den om ni har tid och lust!

AMERICAN HISTORY X utspelar sig i Los Angeles gängland där rasism och nynazism har starka fästen. Bröderna Derek och Danny Vineyard mister sin far, en polis som blir mördad i ett skottdrama med svarta inblandade. Sorgen och hatet pressar den verbalt begåvade Derek mot radikala handlingar och han blir snart den karismatiske ledaren för en nynazistisk rörelse. Den yngre brodern Danny, som desperat söker en fadersgestalt anammar blint Dereks ideologier. Ett skottdrama med dödlig utgång blir den slutliga vändpunkten för den splittrade familjen. Derek döms till tre års fängelse... Film-information i från lovefilm.se

Nu fick jag massa inspiration här, så nu fortsätter jag skriva lite ;) Haha. Jag ska lägga in lite bilder från mobilen som ni ska få se också! Jag har ju lovat en blid på mina brillor som jag nu har fått, dom är riktigt snygga faktiskt! Och jag har fått så gulliga kommentarer att jag passar i dom =) Väldigt roligt! Okej, big moment! Här är jag i mina brills (iofs halv men ändå):         
 



Och här har vi  min nya sysselsättning när jag har tråkigt (eller ja, jag hade iaf tråkigt då, haha) - måla naglarna! Här har jag målat dom i leopardmönster! Haha.
 
 
Nu blir det käk! Men jag ska slänga upp en AS rolig video senare så, håll utkik!
So long

Alla förtjänar en bästa vän

Jag satt och titta på idol och Anna Bergendahl som tillägnade sin sång till sin bästa vän. Då började jag tänka på min bästa vän Mimmi.

Mimmi. Dig kan jag prata med allt om, vi vet allting om varandra, vi är kusligt lika, jag förlitar mig på dig till hundra procent och jag skulle aldrig någonsin tvivla på min vänskap till dig. Det finns ingen annan som förstår mig så bra som du och jag vet att ingenting skulle kunna komma emellan oss, det har inte gjort det på 9 år, så varför skulle det någonsin göra det i resten av våra liv? Jag älskar dig Mimmi, du är min självsfrände och min bästa vän!

Jag tycker att alla människor är värda en egen Mimmi, en egen bästa vän att förlita sig på och älska.


"the best kind of friend
 is the kind you can sit on a porch
 and swing with, never say a word,
 and then walk away feeling
 like it was the best conversation
you've ever had"

Snabb makeover

Yes yes, det blev en liten snabb makeover på bloggen! Kändes att det behövdes ett litet lyft och en liten förändring! Får se hur länge den vita färgen håller sig ;) Haha. Böt profilbild, gjorde jag också.

Nu ska jag städa upp lite, tända ljus och göra det mysigt i mitt rum och en kopp te på det! Det blir great!

Ikväll tittas det på Greys! Ojoj, två uppdateringar på en dag, duktigt Cissi! Kanske hinns med en till?
Puss ♥



Onsdag

Hej hej hallå! Det var helt galet vad det snöade mycket nyss, men.. nu har det slutat! Varför ska det bara komma lite smått med snö hela tiden. Kan man inte dra på odrdentligt om man nu ändå ska ha snö! Allt eller inget liksom. Ja ja, nog om det. 

Idag har vi haft den s k Brytdagen i skolan. Det är en dag då man får jobba igen med det man ligger efter i och göra prov som man inte gjort, och liknande saker. Jag lyckades i alla fall göra ett prov, en halv labbrapport och lite stickning, som jag förövrigt blev riktigt irriterad på.. tappade maskor och massa sånt =P Så jag gjorde som jag alltid gör.. repar upp hela skiten och börjar om! Haha. Sista lektionen skulle jag och Mims göra en labb-rapport, men ist fick vi för oss att vi skulle prata spanska.. som slutade med att vi snackade engelska med alla. Hahaha. Vi frågade efter massa grejer och våran kemi-lärare va helt med på noterna så hon snackade också engelska! Våra engelska- och spanskalärare skulle ha sett oss asså, oj oj oj! Haha. 

Fick ett sms-avi idag om mitt efterlängtade paket! Där det låg en röd Hummel tröja i =) Den är het!

  

Jag tycker den är galet snygg, fick ta med en arm-bild där, för att
ni skulle få se hur snyggt det är på ärmarna =)

Quantum Of Solace

Yes, vart på nya Bond-filmen idag! Och den var helt okej, kort var den, men Casino Royale va iaf mycket bättre! Så, annars har jag inte gjort mycket mera idag! Slött.. Jag tittade på The Number 23 på eftermiddagen, den var lite konstig i början, man fattade inte så mycket. Men i slutet blev den rikigt bra faktiskt! Värd att se! Nu blev jag gymt sugen på glass! Hahaha, oj oj! Vi har B-matteprov imorgon, och jag har inte pluggat ett piss! Men jag fattar ändå inget av det kapitel vi är på nu så.. Det får helt enkelt bära eller brista. Sängen kallar. God natt!




Lördag idag va

Hello hello hello! Är det bra med er? Med mig är grymt bra! Just nu sitter jag hemma hos Mimmi och dunkar musik! Idag har jag varit på Fotbollsavslutning, och jag fick pris för "Bästa lagkamrat" =) Hihi, det väldigt roligt! Men jag saknar fotbollstårtan som man fick förr i tiden, haha!

Imorgon är det söndag, och det är ju lite ångset eftersom skolan är på måndag plus att jag har matteprov på måndag. MEN nått som lyser upp söndag är nytt spännande avsnitt på One Tree Hill och Gossip Girl. För er som följer OTH så vet ni ju att det är grymt spännande och se vem det är som Luke kommer ringa! Ohhh... jag längtar till att få se morgondagens avsnitt =D

Idag har jag varit teknisk och fixat Mimmis webbcam som har varit "trasig" eller ej fungerade, eller vad man ska säga, ett bra tag nu! =P Men jag lyckades iaf fixa felet! Haha *Stolt*


Synundersökning

Yes yes, ni kommer att få se mig i brillor! Jag har faktiskt inte så depprimerad för det längre, för jag hittade konstigt nog ett par som va skitsnygga =D Och som jag dessutom passade i! Får dom någon gång under nästa vecka, så jag får väl lägga ut en bild då, så ni får se ;)

Dom såg ungefär ut såhär:


...fast det va typ silver på sidorna,
äsch, svårt att förklara, snygga va dom iaf!
Ni får se nästa vecka =)

SingStar som fan

Hej folks! Hemma hos Lina på rast, och idag hade det ramla ner ett nytt SingStar i hennes brevlåda! Och vi vart helt stört överlyckliga, haha, vi är konstiga! Men nu ska vi iaf sjunga röven av oss =D Wööö! Puss



Ibland är jag bra blond, haha

Idag på k-passet i skolan, snackade vi om utvecklingssamtalen och om vi skulle ändra nått med dom. Eller om dom va bra som dom va osv. Vi diskuterade om alla lärare som man har i samtliga ämnen ist skulle ha enskilt samtal med varje elev de har, ist för att ha utvecklingssamtal med mentorerna.

Jörgen (läraren): Nu ska vi se om ni är bra på matte rå...
Alla i klassrummet typ skrattar till ironiskt och sen blir det tyst en stund...
Jörgen: Ja, om vi då skulle lägga ner 10 min på varje elev och jag har 100 elever, hur mycket blir det då?
Jag: Det blir ju 10x100... Det är ju 1000!
Jörgen: Jaa
Någon i klassen säger nånting...
Jag: SHIT! 1000 timmar, det är ju as mycket!
Lina börjar asgarva
Någon: Minuter...
Jag: Jaaaahaaa oj! Hahaha
Sen satt vi och asgarva i typ 2 min!

Jag måste helt enkelt erkänna att jag är bra blond ibland, fast jag färgat det till mörblondt! Haha. Och som avslutning på inlägget: En liten pluttig bild på mig! Haha. Kramis på er!


The Hills premiär!

Thats right folks! Om ni lyckats missa det, så har The Hills säsong fyra premiär idag om en kvart (kl 17.00) =D Det missar inte jag iaf!!


Audrina, Whitney & Lauren i The Hills!

Housewife

Idag har jag lekt housewife =) Haha, jag har städat köket och mitt rum på två timmar, puuuh! Jag är riktigt duktig ibland.. Hehe. Sen har jag lagat mat också, hemgjorde pizza! Ännu en gång är jag rikigt duktig, bland! Haha! Sen tog jag en dusch och käkade! Nu är jag fixad och klar, så nu bär det av mot bästa-vän-Mimmis house! Så får vi se var kvällen tar oss =) 


Puss och kramis, ha en jätte härlig fredagkväll! ♥ 

MUMS

Hallåjs! Det här med att jag skulle uppdatera mycket, det gick inte så bra.. men nu kommer det iaf ett inlägg! Hehe..
Jag är ledig idag! Eller egentligen så är det två dagar (idag och imorgon) som vi har hemuppgifter på pga utvecklingssamtal, så vi ska jobba lika många timmar med de ämnen vi har på torsdagar och fredagar. Men jag har bara fått so, idrott och spanska uppgifter! Så ja.. det blir inte så mycket jobb ändå! Skönt! 

Jag har iaf haft mitt utvecklingssamtal idag kl 09.00, snaaaark.. men det gick bra och fort :) De tog typ en halvtimme! Sen åkte jag och kollade synen, för att jag ska skicka in körkortstillstånd till länsstyrelsen, och då måste man göra ett syntest!
Och jag vet inte riktigt hur det gick?! Jag blev godkänd på testet iaf och får skicka in tillståndet. Men.. jag kanske har ett brytfel :O Så jag måste göra en rikitig kontroll nästa vecka.. Hjälp! Jag passar inte i glasögon.. och inte får man ha linser första tiden heller.. Hjälp!

Men nu är jag hemma och har precis gjort USA-inspirerade chokladmuffins =D Och dom blev skit goda! Fast det skulle vara choklad med 70% kakao i, fast jag tog vanlig ljus blockchocklad - för jag tycker det är godare! Man skulle haft ett par andra formar också, typ sånna hära stormuffins formar, fast efter två besök på ica så orkade jag inte åka en gång till och köpa det, haha. Så det fick bli vanliga bullformar! Men det funkar det också.
Här har ni receptet =)


"Stora bulliga USA-inspirerade chokladmuffins
har gjort ett ostoppbart segertåg genom den svenska
café-djungeln det senaste årtiondet."


Pluggisar är vi allihopa

Hej och ursäkta ännu en gång för mitt dåliga uppdaterande i bloggen, hoppas ni står ut med mig ändå =) Första dagen efter höstlovet.. känns lite segt men jag glädjer mig åt att vi är lediga torsdag och fredag den här veckan =D Riktigt skönt, lång helg! Fast vi har hemuppgifter och utvecklingssamtal under dagarna, men, grejer allt på trosdagen tror jag. Så får jag va ledig på fredag =)

Idag har jag och Mimmi varit grymma! Vi kom hem vid två tiden, satt oss vid datorn och tog det allmänt lugnt sen grejade vi lite kick-kaffe och satte igång med att försöka få en grundlig uppfattning om första världskrigt. I tre och en halv timme satt vi och plugga! Det är helt sjukt va insatta vi blev, jag tror vi skrev egen världshistoria där asså, haha! Men nu fattar jag iaf vad det handlar om, så nu ska jag fortsätta med att skriva lite på datorn. Fast jag känner stark för en promenad eller spring-tur, vore grymt skönt!

Ska försöka med lite bättre uppdatering den här veckan!
Ha en bra kväll, Kramis kramis ♥


RSS 2.0