At Mimm's

Tjenis! Ett tag sen jag skrev nu, flåt! Sitter hos Mimmi nu och dricker kaffe och äter negerbollar (jag kallar dom det, även fast man ska säga chokladbollar, men jag menar inget kränkande med det) och kex :) Gott gott! Lyssnar på Miss Independent med Ne-Yo, det är härlig! SKA VI TITTA PÅ GREY'S OM FEM MINUTER MIMMI? PLEASE...

Ska vara social nu, så jag skriver inte så mycket mer! Kramis ♥


PaartypinglaN! I höstas, fan va kul det va!

Morgonpigg?

Jag kan knappt tro det själv, imorse gick jag upp klockan vid typ halv tio! Det är sjukt tidigt för mig med tanke på att jag brukar sova till typ ett/två om dagarna när jag är ledig! Det va jätte skönt att komma upp så tidigt, önskade att jag kunde vakna så tidigt jämt. Man får sån ångest att man sovit bort hela dagen när man går upp vid ett-tiden... Hoppas jag kommer upp lika tidigt imorgon =) Jag käkade lite frukost och sedan städade jag hela huset och trokade golv och grejade. Jag känner jag duktig, Haha. Sen har jag slappat framför One Tree Hill avsnitt, grymt skönt! Lite Gossip & AA blev det också!

Kramis!

 
Jag saknar Mallis!

IT'S A MIRACLE

Det är helt sjuuuuukt!! Våran katt Chippen försvann i augusti och nyss öppnade pappa ballkongdörren och så kommer han inspringades!! Åh vilken lycka, det är ju helt otroligt!! Vi blev helt chockade! Men han är jätte tjock, så det måste vara någon som har gett han mat: TACK! Fast han va helt galen, han har nästan ätit en halv burk mat och piper som bara den gör han också!

Älsklings-Chippen ♥ Helt otroligt!

Lycklig lyckligare lyckligast

Wuuuhuu! Jag träffadenyss min saknade Sarah!! Helt underbart och träffa henne igen, ni kan inte ana vad jag har saknat henne! Haha och nu ska jag berätta nått kul:

Sarah sa till mig att hon skulle komma hem idag, men så sa hon för att hon skulle komma och överraska mig (för att hon egentligen skulle komma igår) men så hann hon inte överraska mig så då ringde hon och berättade det, att hon skulle komma igår alltså! Och då sa jag att jag tyckte att hon kunde komma till bushållsplatsen när jag kom hem från skolan och det vara bara det att jag just hade förstört henne B-överraskning, haha. Men hon skulle iaf komma till busshållsplatsen idag när jag kom hem! Så fick jag ett sms från henne där det stod att hon inte kunde komma och då blev jag lite besviken, fast vi skulle ju träffas senare menmen.. Sen när vi slutade skolan tittade jag på sms igen och tänkte "hon kanske skriver så för att hon ska överraska mig? eller nej, det såg så bra ut på sms... aja..." Så gick jag av bussen vid busstatitionen hemma och skulle gå och hämta mig cykel. Och så finns det en kiosk där, så jag bakom hörnet där och så står det någon där. Jag tänkte: Men shiit, hon känner jag igen? Men DET ÄR JU SARAH!!!! Sammtidigt som jag stod och typ va as-rålös och ba gapa typ, haha. Och det hann jag tänka på typ 1 sekund och det ända jag fick ur mig sen va: AHHHHHHHHHHHHHHHHH (skrik). Sen blev det kramkalas! Haha.. Så nu har jag nyss spenderat lite tid med henne =) Väldans roligt!

Ikväll blir det mys kväll med Mimmi och förmodligen Julie och kanske till Osccar också, får se hur det blir med det, vet inte vad han hade för planer.. =)

Åh vilken lycka, idag börjar höstlovet!! Det är verkligen behövligt =)
Men ha en jätte bra fredag och vi hörs senare ♥

Måste tilägga
Jag har redan hittat spår efter en viss Sarah i min godispåse.. Haha!

Elevens val nu igen

Haha, ja igen.. varje tisdag och fredag faktiskt!
Vi sitter i datasalen och ska plugga på spanska, som jag tror vi har förhör på idag, men jag vet inte.. haha! Den stora nyheten är väl att Mimmi har skaffat sig en blogg =) Baby, jag gör reklam för dig! Haha

"Scöhn lirare.. Åh göttans! Uhhhuu, åh gud va gott med kladdis! Nej, gud va gott med godis! Nej, Cissi vi köper.. åhh! My name is Mimi and i'm a alcholic! Mah hands, mah hands.. Cookie jar... Men Cissi, du får ju pernumera på min blogg också!! Jag vill ha... Jag vill ha.. Jag vill ha rosa! Vänta.." Lite ord som kommer från Mimmis mun =P Hahaha.

Och Lina springer runt och är rädd för spöken!  Haha
En vanlig dag i skolan helt enkelt, haha nerå ;)


Här har vi söthögarna i sjuan/åttan ♥

Ha en jätte bra fredag, kramis!

Gissa vem som anlänt hem?

...Sarah såklart =D Imorgon efter skolan får jag träffa min efterlängtade vän, det kallar jag lycka! ♥


Sarah förra vintern, helt galet kul kväll!

Ny tillfällig header

Japp, jag kände att jag fick lov att göra någonting åt min gamla header.. Så jag grejade en ny! Men, den är inte riktigt som jag tänkt mig, skulle vilja ha någon bild eller nått annat trevligt med. Så detfår bara vara en tillfällig header tills jag hittat någon ny =P

Klicka på miniatyr-bilden här nedanför, om ni vill se min nya header i stort format..


Onsdag

Hallå sötnosar! Har eran dag varit bra? =) Det har i alla fall min varit! Jag försov mig imorse, vaknade en kvart senare än vad jag brukar gå upp och då blev det lite stressigt men jag hann till bussen! Jag försov mig även igår med ungefär en kvart. Jag tror att det kan bero på att jag har bytit alarmsignal till en mycket lugnare låt som jag inte alls reagerar på =P Måste nog byta till någon annan igen!

Idag hade vi bland annat hemkunskap. Jag och Lisen va busiga som vanligt och hade i en halv chokladkaka i våran kladdkaka ;) Hahaha. Lina och Amanda vart lite putt på oss eftersom vi tog alltihopa, men vi va snälla så då fick dom smaka på våran kladdis ;) Haha.

Imorgon får vi veta betygen på våran religion-uppgift! Jag är nervös, haha. Jag hoppas såklart på ett bra betyg, men jag känner att jag inte komma få det tyvärr... Men jag hoopas på det bästa! Jag satt ju faktiskt ungefär 10 tim i söndags och jobba med den, så man har ju lagt ner lite jobb =P Haha.



Nu blir det käk, skriver mer senare =)
Puss och ha en bra onsdagskväll ♥

Mina lata dagar är över

"Måste ta mig i kragen" - Mange Schmidt, inget att förlora

Okej, nu är det ganska många veckor sen forbollsuppehållet började. Var ganska duktig i början och var ute och sprang några gånger i veckan, men sen slutade jag helt. Men nu är det dags att ta upp träningen igen och dagens nyhet är att min kära vän Mimmi har fått från soffpotatis till träningsvillig vilket jag tycker är riktigt roligt. Så imorgon drar vi gång våra nya träningsliv med att ut och springa =) Härligt! Jag älskar att springa, det är så roligt och skönt, och inte minst när man kommer hem och känner sig duktig för att man orkade sig ut! Vi har även spånat lite på senare träning i veckan, långpromenad, cykling, "hemmagym" och kanske till fagersta på pump =) Det var också bra länge sen nu! Jag och Mimmi gick ganska regelbundet på kick-boxning i sjuan, men det urartade tyvärr.. Men den här gången har vi lovat varandra att verkligen puscha (stavning?) varndra!

Och som jag tidigare nämt så har vi inte så mycket plugg den här veckan, vilket är den första veckan på väldigt länge! Ni anar inte hur härligt det är! Så det passar ju perfekt att börja träna igen, nu när man har tid!

Men det jobbiga är att jag har fått grymt ont i ryggen! Det började för ungefär en vecka sen med en sån här liten knota eller vad det nu heter =P Men sen har det bara blivit värre och värre, och nu har jag så ont att jag knappt kan virida huvudet åt ena håller och inte heller "vinkla" armen på vissa sätt! Aj aj, hoppas det går bra med våran träning ändå! Vi känner oss jätte motiverade =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på OTH och hoppas att min ryggvärk snart går över.. Jag tror att One tree hill är bästa botemedlet om jag ska vara ärlig ;) Haha.

So long läsare ♥

Varför måste man tycka något hela tiden?

Jag sitter här med mitt religion arbete och jobbar på för fullt men jag kan inte låta bli och tänka på varför man hela tiden ska tycka något? Reflektera osv. Jag tycker iaf att det är jätte svårt och tycka och tänka om saker och ting hela tiden. Man måste väl inte alltid tycka något? Eller, måste man det? Måste man alltid ha en tanke bakom en annan tanke?
Det är värt att tänka på. Jag blir iaf trött på att man måste tycka hela tiden...

Fick bara lov att skriva av mig lite, åter till arbetet...

Såklart...

JAG BLIR TOKIG! Såklart så försvann det jag hade skrivt... Åhhhh! Det händer alltid mig.. Så då tappade jag lusten för att fortsätta och inte kom jag på nånting och skriva om heller. Så det ser ut som jag får spendra kvällen framför datorn och religionuppgiften! Kul lördag...


Lååååång sovmorgon

Oj oj, idag vaknade jag runt halv två... Så nu har jag sovit bort halva dagen, kul. Men äre sovmorgon så är det! Men lite ångest har jag... Nu måste jag fortsätta med min religionuppgift, på en lördag.. skoj! Men sånt är livet! Hoppas jag kommer igång snabbt och får mycket skrivet. Får då slipper jag göra så mycket imorgon =P Men efter mitt pluggande har jag tänkt och städa upp i mitt rum och dammsuga. Sen in i duschen och troligtvis kommer Lina och Mimmi hit ikväll, så får vi se vad som händer senare =)

Nu har nedräkningen börjat!! Det är endast sex dagar kvar tills Sarah kommer hem =D Och OM vi längtar ♥

Nästa vecka har jag inte alls nå mycket plugg, så jag ska försöka ha massa uppdateringar i bloggen =) Vi får se hur det går med det! Jag lovar igenting, men jag ska försöka =) Tihi.

Ha en jätte trevlig lördag allihopa ♥

Hemuppgift i religion

Haft en bra dag? Jag har varit trött! Skoldagen började SO. Vi såg en film om första världskriget, på en timme ungefär. Trött som jag va höll jag på och somna ett antal gånger. Ögonen vill bara stänga sig men plågsamt får man försöka öppna dom igen. Ögonlock - det var det jag såg av det filmen ungefär. Haha.

Nu ska jag börja med en hemuppgift i religion som ska vara inlämnad imorgon egentligen, men vi skulle få tills på måndag på oss! Och jag är såklart alltid ute i sista minuten.. Jag tar liksom aldirg tag i det tidigare, tänker att jag har hur mycket tid som helst på mig. Ändå sitter jag dagen innan inlämingsdagen och skriver tills sent på nättrerna. Att jag aldrig lär mig =P Men nu har jag iaf helgen på mig att göra klart uppgiften. Jag känner inte alls för att börja med den, men när man kommer igång så brukar det ofta flyta på.

Ikväll ska jag titta på Lyxfällan, såg på reklam att det skulle vara hos någon i Sura. Och nu tänker ni: Jaha, och vad är det med det då? Haha. Jo förstår ni, de flesta av mina släktingar bor där så då är det ju lite kul och titta när man känner igen sig =) Så det ska jag titta på ikväll och förstås Andra Avenyn =)

Nej, nu ska jag sätta igång med mitt arbete! Puss

Ledig dag

Hellu bloggen! Brr, jag fryser.. Ska ta en varm dusch nu även fast jag inte tycker det är särskilt skönt och duscha när man fryser, menmen.. Ska ge det ett försök! Sen ska jag mysa med min stora fluffiga filt framför tven och One tree hill, plus en kopp te :) Fast jag är ganska förvirrad för jag har tittat på de fyra första avsnitten av säsong ett och på de avsnitten som går på tv 16.10 på vardagar (började titta på dom för ca fyra veckor sen och ibland har jag missat det) inte nog med det så tittar jag på de nya avsnitten på söndagarna. Jag är mest insatt i dom nya avsnitten, hehe... Man blir lite smått förvirrad faktiskt =P Typ: Men hallå? Pratar dom med varandra nu? Just ja, det va dom nya avsnitten! Haha.

Idag är vi lediga, vi har en så kallad "Time-out dag". Rikigt härligt, vi har sånna en gång i månaden typ =) Så idag fick man sova ut, skönt!

Duschen kallar! So long

Dagens önskeoutfit

Tänk att jag inte tittat på ellos tidigare, jag tycker personligen att dom inte haft kläder som tilltalat mig där dom senaste åren. Men det har faktiskt börjat komma in lite snygga kläder nu. Men jag har iaf hittat en jätte snygg cardigan som är beställd =) Och nu har börjat fundera på vad jag skulle kunna ha under den och då har jag kommit på att det vore snyggt med en fodralklänning från American Apparel, ett par leggins och några snygga pumps eller ankelboots. Kanske ett svart stort bälte i midjan också? Det skulle bli jätte snyggt. Och det passar ju pefekt och köpa en nu när det är fri frakt på Nelly, hela veckan. Men det är ju bara det att jag shoppat upp alla mina pengar... Fast jag kanske kan fjäska lite för mami, hihi =)



Cardigan Ellos



Fodralklänning American Apparel

¡CHOCOLATE-GUERRA!




HAHAHAHAHAHAHA, Kommer du ihåg det här baby? Jag måste bara påpeka att det är hyfsat gamla kort och att jag ser helt fucked up och crazy ut på dom! Haha, men va sjutton vi bjuder på oss. Inte sant Oscar? =)

Om jag inte finns helt fel så började det hela med att nån av oss smeta choklad i ansiktet på den andra och sen var kriget i full gång!


Relief som bara den

Hej bloggen! Nu har jag vart dålig på att skriva igen, förlåt! Vet inte vad jag ska skylla på den här gången, hehe. Slöhet kanske? Men jag är så lättad nu asså! Jag har precis skrivit klart två svenska arbeten som nu bara ska skickas in till läraren. Inte rikitgt i tid men jag ville att det skulle bli bra + att jag är ute i sista tid som vanligt. Men jag tar inte tag i det tidigare än två dagar innan det ska lämnas in, sån är jag. Men jag tycker det funkar, iaf för mig. Haha, fast ibland kan det bli en aningen stressigt! Menmen, jag får helt enkelt skylla mig själv.

Sådärja, nu är det skickar. Nu måste jag skynda mig in i duschen, för snart börjar andra avenyn och sedan desperate! Så skönt att ha uppgifterna klara, nu kan jag mysa framför teven med andra avenyn och desperate housewives!

Ha en trevlig kväll!

Grattis...

...till körkortet brorsan! ♥
Han har redan klarat uppkörningen, och idag klarade han skrivningen.
Så nu får alla akta sig ute på vägarna (haha va klychigt det låter) =P



I januari får jag börja övningsköra =)
Då måste man nog ärligt se upp, hahaha.

Jag är såååå avundsjuk

Bror kommer hem säger att han ska på Sverige - Portugal! Fatta om jag är avundsjuk.. fy fan. Men det är ju roligt för han iaf =P Hehe. Well well, orkade inte skriva det personlig brevet förut, så jag ska sätta mig och göra det nu, plus att jag skule plugga lite till spanskan imorgon. Men imorgon har vi först elevens val och sedan a-pass, det blir ju peerfekt och sitta och träna på verb då ju i ca. 2 tim! Slipper jag göra det nu =) Hihi. Men lite ska jag väl iaf plugga nu också.

Andra Avenyn ikväll =) Idol också och Du är vad du äter! Allt samma tid, såklart =P Men jag ska iaf se AA, sen får vi se vad jag kikar på! Nej, nu ska jag hoppa in i duschen! 

Ha en fortsatt bra kväll ♥


Äntligen!

Jaaaa! Nu har jag äntligen kommit igång med den argumenterande text, jag skriver ungefär som en krönika om abort. Det går riktigt bra och jag har fått med många argument. Så nu när jag ändå är igång ska jag fortsätta med brevet.

2 inlägg på en dag, och det kommer fler =) Wuhu, va duktig jag är!

Host

Usch, jag orkar inte vara förkyld längre! Stannade hemma från skolan idag.. Och nu måste jag ta tag i mina svneska uppgifter, jag kommer ingenstans. Jag brukar alltid ha lätt för och skriva, vart tog den förmågan vägen nu när jag behöver den? En argumenterande text och ett peronligt brev, sen måste jag också plugga på spanska provet som är imorgon. Det handlar och verb, jag kan reglerna, men det är jätte mycket ord och lära in. Halva dagen skrivandes framför datorn och halva dagen ner stirrandes i spanska-papper. Puh, när ska jag få tíd och bli frisk? Nej, nu ska jag sätta igång med pluggandet, fast först ska jag hämta ett STORT glas med vatten.

Missade väl inte finalen av top model igår va? (Ja, för er som inte sett det tidigare dårå) Jag hoppades på att Anya skulle vinna, men det visste jag redan att hon inte skulle göra, tyvärr.. Så då stod det alltså mellan Fatima & Whitney. Kul att Whitney vann, första 'plus size' som vinner =)



 Åh, vi bakade jätte goda bröd igår på hemkunskapen, titta:


Ser ni hur goda dom ser ut? Haha (lite suddig bild bara).

Ha en bra torsdag, snart helg - skönt, då kanske man får lite tid att friskna till!

RSS 2.0