Första Advent - Hard working

Jag sitter faktiskt på Papis jobb och ser glad ut. Har provat kaffemaskiner, druckit cirka 6 muggar glögg (haha), ätit pepparkakor och fått massa instruktioner om produkter, kassasytem osv osv. Faktiskt kuuul :) Nu sitter jag och pluggar lite. Får även ge lite information till kunderna om vad jag tycker om alla produkter (har såklart massa hemma), hihi, roligt! Nej, lite mer pepparkakor och lite mer glögg nu.. lite mer plugg också, innan stängning klockan 16.00! Sen ska jag hem och dammsuga och hänga upp min julstjärna :) MYS. Ska tvinga pappsen och köp mer glögg också, guud vad jag har börjat gilla glögg.. hatade det när jag var liten :) Trevligt första advent gott folk, see yah.


PLAY-THE-GUITAR ♥ ME


Nu har jag bestämt mig. Jag ska lära mig spela gitarr. Punkt. Älskar gitarr, älskar när någon sitter och spelar gitarr och sjunger helt wonderful till.. kan inte bli bättre än så! Så nu ska jag lära mig spela. Va mysigt och kunna sitta och spela och sjunga till.. iih :) Det kommer inte bli lätt, men jag ska lära mig. Skulle bara tala om det. Ha det bra gott folk.


SEAN-BANAN-PÅ-SPA


0:12-0:14 "... i helgen ska jag ut på FÄST" HAHAHAHAHAHAHA, jag dör. Dålig humor jag har!! HAHA. Men Sean Bananen i största allmänhet är så jääävla skön. Can't get enough! Men nu signar jag ut, god natt :)

Babbel

Här var det inte skrivet på länge! Har egentligen inte något och skriva men jag kanske kommer på någonting i skrivandets stund, vem vet? Jahapp.... nej det är faktiskt helt tomt i skallen. Men kan berätta att dagen har varit väldigt seg, eller jag har varit seg, knappt gjort någon nytta alls. Lagade iallafall kvällens middag som uppskattades väldigt mycket av familjemedlemmarna =) Duktigt av miiig, hehehehe. Vi har varit lediga idag (SÅ OTROLIGT SKÖNT OCH SOVA IMORSE!!!) och därav har min dag bara varit almänt slö.. bara legat framför teven och degat typ :) Men det kan vara skönt det med. Sedan åkte jag med broder Daniel och storhandla lite granna också :) När jag tänker efter så har jag endå inte varit så slö idag, haha. En sak jag blir lite snurrig i skallen av är PHs tider.... ??!?! I måndags hade det tydligen vart ett program innan som inte jag hade sett, typ i söndags!!? Jahapp liksom? Kunde dom inte bara sända måndag-torsdag klockan 22.00 eller nått likande? Nej, massa olika dagar och tider, så folk blir förvirrade.... Way to go TV6!

Nej, slut babblat. SEE YAAAAH DONT WANNA BE YAAAAAH ;)

Surt

Usch. Måste avreagera mig lite här. Igår när jag hade suttit och skrivit en hel jävla sida på ett turism-arbete så stängde jag ner det, och då hände det man minst vill ska hända, när jag nån timme senare skulle trycka upp dokumentet så fanns det inte!!! Sånt här gör mig så jävla irriterad. När man suttit hela jäkla dagen och skrivit på skiten så försvinner det. Finns fan inget mer som gör en så grymt förbannad. Hemskt. Så jag måste börja om med hela skiten nu. Usch.. livet går fanimig emot nu. Over and out.

It's gonna be legen - wait for it - dary


Denna störtsköna serie får mig alltid på bra humör. Precis min humor, I'm lovin' it. Nu ska jag knarka avsnitt, as usual ;) Natti.


Handsmycke


Jahapp, hade nyss skivit ett helt inlägg och så trycker jag lite fel, och vad händer, jo, alltind försvinner... Så jäkla irriterande. Men ska försöka återberätta... När man är hemma och är sjuk och man har legat framför teven/sovit hela dagen så blir jag rätt uttråkad tillslut. Det är då som pysselfenomen som t.ex detta handsmycke kan uppstå. Snyggt va =) Nu sitter jag framför teven och gamla one tree hill avsnitt på femman, med en stor kopp supergött kaffe. Det är tur att de gamla oth-avsnitten finns, nu när inte Lucas och Peyton är med längre. Hur sjuk jag än är imorgon så måste jag iallafall upp till skolan och göra klart vårat Gevalia-arbete som ska vara klart imorgon. Tur att jag mår bättre och bättre, så jag kanske är frisk tills imorgon :) Nu ska jag hämta mer coffee. See yah!

COCO-HOODIE


A cup of coffee


Sista lektionen nu. Turism, för att vara mer exakt. Arbetar med ett landskap. Gotland, för att vara exakt igen. Slutar om en timme. Då ska vi knalla ner på stan till bussationen och kliva på bussen, därefter jag sätta i mina headphones och lyssna på mysig musik som bl.a KENT tills jag somnar :) Efter cirka femtio minuters resa med bussen ska jag och bruden på bilden promenera hem till mig och ta en fika, samt plugga till morgondagens engelskaprov. Till kvällen väntar desperata hemmafruar, andra avenyn och one tree hill. Det här blir en bra dag gott folk. So long.

ETT TVÅ TRE


Nu styr jag mot min bästa vän. Det vankas film gott folk. En bra sådan tror jag, Desperate Hours. Aldrig sett men det verkar jäkla bra, hoho. Mina poseningserfarenheter är lika med noll men jag gav ser-ut-som-jag-ska-strypa-mig-själv-posen en chans på bild nummer två, haha. Nej. Nu ska jag sluta babbla, måla klart mina naglar och glida iväg. Puss och Kram.

But you look so good it hurts sometimes


Mys låt. Mys Mayer.


09:37 Fit for fight?

Klockan är väääädligt tidigt på morgonen enligt mig. Men jag har lovat mamsen att jag ska kick boxas med henne nu klockan tio :) Konstigt nog är jag pigg trots att jag drog till med "men jag orkar inte......" x2, när mamma ringde och väckte väckte mig nyss. Men nu ska jag packa färdigt och dra iväg! Hörs

JEALOUSY


Nej, jag är inte alls avundsjuk. Kenza står bara och tar kort med en av världens snyggaste män! No big deal liksom. Oh nej! Ironi gott folk. I min värld är han mer känd som Met-Calfe (försvenskat, haha, Mimmi fattar) än Jesse MetCalfe. Skulle göra mycket för att få står där i Kenzas skor bredvid MetCalfe. Mmm! Hade inte så mycket och säga förutom att berätta om min avundsjuka :) Haha. Men så grymt skönt med helg iallafall. Sitter mätt och belåten och väntar på Emiljano. Det blir Idoltittande och glass med kolasås (eller kolasås med glass kanske, haha, så jävla gött). Trevlig helg!


THE MAKEOVER

Äntligen. Skrev för ett bra tag sen att bloggen var under konstruktion. Men det är inte förens ikväll jag tog tjuren vid hornen och började fixa och trixa. Nu orkar jag dock inge mera, eller rättare sagt, jag måste sova.. annars är jag en levande zoombie imorgon. Designen är inte riktigt färdig än, fattas lite små justeringar här och där plus ny header.

God natt :)


RSS 2.0