Over and out


Nu kilar jag iväg till Johanna =) ♥

CHECK CHECK!

Städningen är klar! Check, check. Tagit en en dusch! Check, check. Har käkat god wook! Check, check. Japp, det mesta klart, nu ska jag använda mig av fenomentet smink och fixa till mig. Efter det ska jag fixa lite efterrätt och kaffe åt min kära familj. Sen bär det av till Johanna och umgås med henne och Linn. Trevligt, trevligt! The Hills rullar på teven, även fast jag redan sett alla avsnitt ;)

Vi hörs innan jag går ♥


Lördag

Whaaazup? Jag har inte klivit upp ur sängen än.. kanske borde göra det med tanke på att jag har lite grann och göra idag. Det blev inget av med städningen igår så jag får ta tag i det idag ist. Vilket jag borde göra typ - nu? Haha. Ska även torka lite golv och greja. Så.. ska nog sätta igång nu! Hörs när jag är klar =)


American Breakfast

God morgon! Ja, faktiskt! Vi gick upp kvart i två (!). Sovit bort hela dagen igen.. Tråkigt men sant. Inget att göra åt. Igår natt bestämde vi oss iaf för att göra lite American Breakfast till frukost. Så vi gjorde pannkakor, färskpressad apelsinjuice och c-vitamin. Mumma! Fast vi blev mätta efter ungefär två pannkakor. Måste tillägga att Mimmi va fett stolt över att fått låna min uråldriga pyjamas tröja.. Hahaha.


Nu blir det lite cleaning av rummet, hörs sen ♥

Körskolekurs

Har nästan precis kommit hem ifrån stan, hann slänga i mig lite mat också. Körskolekursen var faktiskt över mina förväntningar! Inte alls så tråkigt som jag trodde det skulle vara... lite tack vare bjud-godiset och kaffemaskinen ;) Haha. Och rätt mycket pauser. Om man skulle skippat alla pauser så hade säkert kursen tagit 2 timmar, men det är nice med pauser. Det roligaste på kursen var när klant-mami spillde ut vatten över sig och bordet! Haha. Efter kursen tog vid en snabb runda på Åhléns och införskaffade lite välbehövligt smink.


Nu sitter jag här och tittar på 2 ½ men och inväntar denna tös:


Good Night!

Vilken bloggkväll det blev! Fyra hela inlägg på en kväll. Bra Cissi! Nu sitter jag här med en kopp te och väntar på att Sex and the City ska börjar (Älsklings-serie!). Jag får alltid jordens te-sug på kvällen, knasigt.. jag har nog gått och blivit beroende! Hehe. I väntan på satc lägger jag upp en bild på mig och min elaka tvillingsyster...


...Haha, nejdå! Ingen tvillingsyster, bara roliga funktioner på webbkameran ;)

HM & RARE FASHION

Två favoriter från HM:

Tanfärgad skinnväska med flätad axelräm 798kr, HM
Bruna kilklackar 398kr, HM 

Klickade in mig på Nelly idag och tittade på märket Rare Fashion och hittade två st rikigt snygga klänningar. Klänningarna och märket är helt i min smak!



Rosa fodralet 599kr, Nelly
Svarta fodralet 499kr, Nelly

Var det Bosse Håkansson eller?

Bosse is right. Happy Meal can beställas enligt tallriksmodellen.. but lets do
what we can to keep it a secret, kids are ju so kinkiga med allt nyttigt.

Hahaha, för det mesta så är reklam bara irriterande och förstör filmerna/serierna som visas på tven.. men ibland kan man inte låta att tycka dom är ganska underhållande! Typ som den här McDonlads reklamen, Mims och min nya favrorit ;) Åter till Greys!

Grey's

Idag har varit en väldigt seg idag, det har inte hänt mycket alls! Imorgon ska jag och päronen på körskolekurs i FYRA timmar... oh my! Hade inte så mycket mer att tilägg förutom att det blir Grey's NU =) Borde kanske städa upp lite i rummet också, får se om jag orkar med det ;) Haha.


Workshop @ MIMS

Mimmi och jag har pysslat med trediga "läder-armband" hela kvällen.
Visst blev det snyggt?



Mimmis armband, men jag kan försäkra om att
mina ser precis likadana ut ;) Haha.


@ MIMS

Nu sitter jag hos Mimmi. VI har nyss käkat vaniljsemlor (MUMMA) och skrattat till 2 ½ men.. Och nu spelar vi Wii förfulla muggar =) Awesome! Under jullovet splade vi Celeberty sports - badminton i flera timmar i sträck och försökte vinna över två styckna celebs hela tiden, men vi lyckades inte så bra.. ett och annat fult ord kom ur munnen! Haha och mitt under spelet kommer Mimmis lillasyster in och säger att hon och hennes kompis vunnit över dom flera gånger. Hahaha, Mimmi vi suger. Men tillslut vann vi och kände en aningen lättade och lyckliga. Hahaha.. nu vinner vi typ hela tiden ;) Åter till spelet och sjungande av Infinity!


Fergie & Nelly Furtado aka. Jag & Mims!

God Morgon

Looooooooooooooooooov! Fy fan va härligt! Gårdagen va rikigt mysig, vi tjockade i oss pizza och massa annat... tittade på tven och det hela slutade med massa skratt framför datorn. Hahaha. Mimmi sover fortfarande... vilken sömntuta! Haha, fast jag hade nog också sovit nu om det inte hade vart för värmen i rummet... tror det va den jag vaknade av. Nu har jag iaf flyttat ut mig i köket och sitter och dunkar musik. Så... jag tror inte hon kommer sova så länge till. Mohaha.. hehe! Jag öppnade fönsteret åt henne så hon inte skulle överhetta! Men nu kanske det blir för kallt ist.. så nu ska jag springa och stänga fönsteret :) Men om hon inte har vaknat än får jag väl lov att ta till dryg-metod så att hon vaknar. Oj, nu flög nått i golvet. Haha. Hon kanske redan har vaknat! Hahahaha, jaja. Nu ska jag gå och se efter!

AAAH! Nu kom hon och skrämde skiten ur mig! HAHA, hon va vaken. Nu blir det frulle!

Hips, Lips, Chips...

Det är helt sjukt va mycket det snöar... klev ut genom dörren för att gå till ica och möta upp Mims. Och vad möts man av?  Det va typ snöstrom.. funderade nästan på att ta med ett paraflax men men, tyckte det skulle se en aningen töntigt ut :P Jävla snö, jag vill ha vår.. NU! Haha. Men nu har vi precis kommit hem från ica .. så nu sitter jag här med Emsi-pemsi-poop (som hon på senare tid har fått hetat). Vi har mys-planer inför kvällen... Godis, chips, pizza och dagens älskade tv-tablå! :D Perfekt mys-söndag! Och med dagens tv-tablå menar jag: OTH, Gossip Girl, Beck och Live from the red carpet (Oscarsgalan).. NIRRE!




Gårdagens kväll va jätte trevlig! Johanna, Oscar, Julie och Mimmi kom hit. Först tittade vi på Melodifestiveln med jublande av mig och Julie när EMD gick vidare.. till det blev det chirre! Sen kom Daniel och Daniel och vi sjöng Lips i några timmar... och shakade våra hips! Jätte roligt! Tack för kvällen! Här kommer lite bilder :) Måste bara berätta om den bildens längst till höger... Jag och Mimmi skulle ta ett kort och så kastar Daniel en kudde mot oss precis när jag tar kortet! Hahahaha! Så det blev ett lite roligt kort :P Ha en mysig söndgaskväll!





Mys på hagis

Nu har vi sportlov! Fy fan va skönt, det är verkligen behövligt! Är verkligen hur trött som helst på skolan... måste samla krafter så man orkar med sista terminen, det är ju nu man behöver ge extra mycket, så man får bra slutbetyg och kommer in på den gymnasielinjen man vill :)

Jag va jätte trött igår, jag har varit grymt trött hela veckan.. har knappt orkat gjort någonting! Så igår efter jag kom hem från Oscar så somnade jag nästan på en gång. Men det va rikigt skönt att jag va pigg och vaknade tidigt imorse =) För sen hade jag, Oscar, Julie och Johnna planerat pulkaåkning och grillning på hagis! Det va jätte mysigt! Man kände sig som liten igen! Jag oh Julie tog sällskap till Ica sen efter ett tag kom Oscar, så gick vi in och köpte lite, korv, korvbröd, kakor, marshmallows och dricka sen mötte vi upp Johanna och fortsatte ner mot hagis.. Vi gjorde upp en eld och grillade korv och marshmallows! Sen blev det madrass-/pulkaåkning, hahaha! Tack för en rolig förmiddag =) När jag kom hem så hade mamma gjort hemgjorda semlor och kaffe, mums! Fast vaniljsås skare va ;)

Ikväll kommer alla hem till mig och så ska vi titta på Melodifestivalen,
sjunga Lips och ha det allmänt trevligt!



Ha en bra helg, vi hörs!

Hakan snackar...


Hahahahahahhaha, vi har kul! ♥

Den fulländade Söndagen

Det låter som en boktitel, men det tror jag inte att det är..
inte i det här fallet iaf. Haha..



Men så är det, mellan 18.05 - 19.00 på söndagar är jag klistrad framför tven:
One Tree Hill & Gossip Girl är vad som står i tablån - im lovin' it!

Nu ska jag fortsätta titta :)

FÄRGAT HÅRET ULTRABLONT!!

..Och det här är resultatet:



HAHA, nejdå.. jag bara skojade! Detta är en gammal bild ;) Men ibland saknar jag att va ultrablondie... ibland! Och jag saknar Sarahs gosiga tröja (bilden) hahaha, kom hem snart så jag kan sno den lite =))


Skrattattack

Tjoooohej! Min kväll har varit hur trevlig som helst =) Hur var eran? Jag har haft Oscar och Johanna på besök. Först grejade vi lite tacos och mys sen blev det Lips och skönsång *HOST HOST* Hahahaha. Jag har inte skrattat såhär mycket på länge asså... Haha, sjukt kul! Poker-lir blev det också... och jag förstod verkligen ingenting (blond som jag är, hehe). Fast jag brukar seriöst va grym på poker och jag hade ju ifs några moments idag med men förövrigt.. så... gick det inte så jätte bra, haha. Men kul vare ;) Johanna och Oscar har precis gått och jag funderar på att dra i gång en film nu.

God natt och fortsatt trevlig helg allihopa :)



Jag kan här med meddela att Johanna kommer
att söka till Idol 2010! Hahahaha, eller inte..
You go girl ;)


Torsdag

Tjenis! Jag är helt galet uttråkad, varit sjuk hela veckan nu.. Men nu är jag bättre, tack och lov :) Men inte kan jag gå till skolan imorgon (och det är ju så grymt synd, hahaha) för att alla är på lägerskola och kommer hem imorgon förmiddag. Så det är ju ingen idé att åka till lägerskolan heller. Så då kan man säga att jag är lite ledig imorgon, skönt det ;) Har inte så mycket att komma med eftersom jag varit sjukling i veckan och då händer det inte så mycket kul.. därför jag inte har bloggat så mycket. Men nu är jag frisk och ser verkligen fram emot att träna nästa vecka =)

Om ni inte varit in på Tjuvlyssnat förut så tycker jag ni borde gå in där om ni vill ha ett gott skratt. Jag satt nyss och läste det här... hahaha, asklockrent!

JAG ÄR KÄR



Chanel 2.55 JA TACK, JA TACK!!

Freeze like me

Oj oj oj, mitt rum blev faktiskt shiny igår! Jäklar va fräscht det blev och gott luktar det =) Ja ja, hann bara halvägs till bussen imorse och så kände jag att jag inte mådde särskilt bra... så det var bara att vända och gå hem igen. Nu sitter jag här och tittar på reprisen från "Live From The Red Carpet: The 2009 Grammy Awards" på E! och dricker smoothie.

Den smakar exakt som på Wayne's Coffee, grymt va?
Jag har haft i juice, frysta - jordgubbar, hallon och en fryst banana.. mums!


Söndag igen...

Det är galet vad helgerna går fort! Varför kan det inte vara helg Måndag - Fredag och sen är det vardag Lördag och Söndag? Låter som en rikigt bra idé tycker jag =) Haha. Men men.. man kan inte få allt man vill! Idag har jag iaf en storstädning på G. Så det är väl bäst jag sätter igång snart... Mitt lilla rum ska bli shiny!

Vet ni vad nyckeln till framgång inom städning är? Musik. Allt blir mycket roligare om man dunkar musik och det ska jag göra nu! Vi hörs senare!



AVSLÖJANDE

Vad gissade ni att det va i paketet? Gissade ni på..



..Löshår - så hade ni helt rätt ;)
Spenderade 3 timmar igår på att sy håret och sy i clipsen.. puh!

Uppföljare till SATC

Yes det stämmer :D Öppnar msn och Today tittar fram nere i hörnet som vanligt. Och vad får jag se?  Jo, det kommer en uppföljare till Sex and the city - the movie :D Favorit serien genom tiderna! Och detta får vi njuta av sommaren 2010.. cant wait!! 

Källa: MSN Nöjesnyheter




We gonna "get carried away" once again! WOHO

Body Pump

Japp, träning snart! Rikigt härligt! Och imorgon har jag sovmorgon. Kan det bli bättre? Nej, nu ska jag fixa lite grejer innan det är dags att åka =)

 

Ha en fortsatt bra torsdagskväll - fredag imorgon!
Galet vad veckan gått undan. Kramis!

Hemligt paket...




Hmm.. Vad kan finnas i detta paket?
STAY TUNED TO FIND OUT (TOMORROW)!
 
gissa på hörrni :)

Zzzzzzz...

Hej jag är jätte trött men jag måste plugga. Hejdå. Nejdå.. men jag känner jag helt galet slut! Vill bara lägga mig i sängen och sova tills kl 6 imorgonkväll. Min kropp säger; sööömn, sööööööööömn, SÖMN.. medan min hjärna säger; Om du inte vill att det ska gå åt helvete på Spanskaprovet imorgon så bör du plugga... plugga... plugga... Jag måste lära min kropp och hjärna att börja kommunisera lite bättre... Skämt-o-sido, nu måste jag plugga lite grann innan jag soooomnar.

Nationellt prov i Svenska imorse.. kan ju säga att det va en aningen stressande.. usch, hatar läsförståelse! Ser inte fram emot torsdagens uppsatsskrivning.

Nej, vilket negativt inlägg det blev.. sorry (a)

Natti natti :)

2 februari

Hej alla glada, jag är på toppen humör idag! Fast jag vet inte varför? Haha. Har nyss varit på fotbollsträning, min fot hängde med lite halvt.. fast islutet gick det rikigt bra! Gjorde två rätt snygga mål.. ett på volley, rakt upp i krysset och ett halv snyggt nickmål :) Jag har jordens adrenalin kick... så jag kör på dubbelträning idag! Åker på Bodypump snart =) Men sen är det bara hem och få sömn... har nämligen nationella prov i Svenska imorgon bitti, då gäller det att man är pigg och skärpt!

Och ni måste bara titta på det här otroligt blonda klippet som jag hittade på Katrin Zytomierskas blogg... Hahahahha, så jävla kul! http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.817722 XD

Nu ska jag käka lite firre innan jag åker, vi hörs!


Sommarkänslor

Ja, sommarkänslor som bara den! Har kikat på sommar & vår kläder hela kvällen typ. Och nu har jag hittat ännu mer snyggt!


Nästa beställning ifrån HM, kommer förmodligen innehålla
någon av det här snygga biknisarna/baddräckten..



Snygga gladiatorskor ifrån ELLOS.

Och vet ni? Det här blir mitt hundrade inlägg.. och fler ska det bli =)
- Grattis bloggen till ditt hundrade inlägg, hurra hurra hurra, haha!

God natt!

Mami made my day =)

Titta vad mamma kom in till mitt rum med för nått...



.... DEN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!
Precis vad jag har letat efter :)

Tack Mami ♥


SOMMAR SOMMAR SOMMAR

Okej, ge mig SOMMAR (vår går också bra, hihi)!! Och massa fina kläder... Slipper alla feta vinterjackor, halsdukar, vantar och mössor... Jag har iaf suttiet här och kikat på massa kläder, väskor och skor.. jag hittade massa fint! Här är lite av det:



 
Skitsnygga shorts! Båda är ifrån TOPSHOP, kostar ca 300kr st.

  
Snygga väskor ifrån NUKNUK, kostar ca 300kr.

Just nu letar jag desperat efter en snygg jeansjacka till våren/sommar.. men jag lyckas inte hitta någon! Jag ska iaf ha en =)


Workout baby

Finally! Nu börjar min fot bli bättre, så nu kan jag börja träna igen! Härligt härligt! Fullspäckat schema. Och så här kommer mina träningsveckor se ut en bra bit framöver (med undantag):

Måndag: Inomhusträning, fotboll
TIsdag: Cardio Combo
Onsdag: Kick box eller Step/Pump
Torsdag: Bodypump
Fredag: Cirkel intensiv
Lördag: Vilodag (Promenad-dag)
Söndag: Löpträning med laget

Någon mer än jag som satsar på och bli rikigt fit inför Beach 09!? Och på tala om det så ser jag galet mycket fram emot sommar, åååh längtar, längtar, längtar =)

RSS 2.0